Gå til innhold

DeacFX

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DeacFX

  1. Det finnes ikke tomes for å respecced ved mindre du har 'The Black Emporium' DLC'en, der er det en potion du kan kjøpe.

     

    Har nå runda spillet med en rogue, etter å ha såvidt startet med de andre klassene, og er både frustrert og imponert. Storyen er periodevis veldig bra, og på andre tidspunkt EKSTREMT grunn.

    Det er svært tydelig at det er planlagt mer content her etterhvert som sikkert blir kanonbra, men å tilbringe 40-50 timer i samme byen, i de samme basic layout dungeonsa er rett og slett uakseptabelt i 2011. I DA:O var det så hinsides mye bedre, hvorfor tulle det til med slikt nå? Det var mye historie forsøkt presset inn på så lite areal som mulig.

     

    Jeg er usikker på om jeg kommer til å runde det en gang til, enkelt og greit fordi jeg er drittlei dungeonlayouts, og byen har man sett opp ned og frem og tilbake i mente 14402 ganger nå.

     

    Klassene er rimelig greit bygget opp, omtrent som forventet. Kampene er langt mer fancy å se på, men også ekstremt grunne, som andre har nevnt så sloss man mot 2-3 waves med trash som man som rogue 2 hitter, samt en og to mobs som er litt hardere som kanskje krever en special ability og to. Dette kan jeg dog nok skylde på meg selv og normal difficulty på første gjennomkjøring.

     

    Bør også nevnes at jeg gjorde samtlige companionquests og sidequests iløpet av den gjennomspillingen.

     

    Armorbytte på companions var ikke et grusomt stort savn, dog noe frustrerende å når man går en class, å konstant plukke items som ingen har bruk for.

    Companions var generelt bedre enn i DA:O i mine øyne, man hadde mye mer interaction med dem, samt at man følte et slags bånd mot noen.

    Litt synd at utvalget er så stort, når mulighetene egentlig er ganske begrenset når det kommer til komboen man kan gå med, men dette kommer an på hva spilleren selv velger å gå. Måten de har gjort det på med at companions kan forlate deg er grei nok, dog noe grunn og kjedelig etter min mening.

     

    Selv om det ble mye kritikk her nå, så må dere ikke misforstå meg, jeg sier ikke at spillet ikke er bra, jeg føler bare at de kunne gitt oss litt mer når det kommer til områdene man oppholder seg i. Storyen er bra, og forhåpentligvis skal de videreføre denne i expansions etc down the line.

    Storyen har dog noen store frustrasjonsmomenter som jeg ikke skal gå videre inn på da jeg ikke vil spoile for noen.

     

    Grafikken er rimelig stilig, spesielt viss man spanderer på seg high resolution textures som du kan hente ned fra Biowares nettsider, noen glitches her og der (faller gjennom verden etc) men jevnt over veldig bra.

     

    Lyden er fantastisk, det samme er dialogen. Det skal de virkelig ha skryt for, denne var MYE bedre enn i DA:O.

     

    Gleder meg til folk har kommet greit gjennom storyen slik at den kan diskuteres for der har jeg endel å komme med.

  2. Testa demoen her forleden, håper virkelig at spillet har en fantastisk historie viss ikke så blir det lite DA2 på meg.

    Combaten virka faktisk kjedelig i forhold til 1ern, noe som er rart siden etter slik jeg skjønte det så skulle de "spice" den opp litt.

  3. Jeg er ikke den som er mest aktiv på forumet her i form av antall poster etc.

    Men jeg må si at jeg har alltid likt å bare bla meg rundt å lese her. Er normalt innom flere ganger til dagen, mye fordi dette er et av de få gamingforumsa man kan lese på uten at det er en flamewar annenhver tråd.

     

    Dette forumet er intet mindre enn fantastisk på flere måter. Å dytte dette tilbake i diskusjon.no vil være som å kaste seg selv utenfor prekestolen.

     

    Jeg lurer også på hvordan dere i administrasjonen EGENTLIG føler det i forhold til dette?

    Er tross alt ikke så lenge siden dere forlot hw nettverket, bygget med stolthet opp en ny site, nytt forum, og en langt mer dedikert brukerbase.

    For nå å blåse dritten til himmels å flytte tilbake til det som dere med gode grunner forlot.

     

    Fair enough fusjon etc, men alikevel, det må være rimelig blanda følelser innad hos dere?

  4. lefdal2banner.png

     

    Lefdal.com cup #2

    Arrangert av SC2.no

    I samarbeid med Lefdal Elektromarked og Steelseries

     

    Da er det omsider klar for turnering nummer 2 i SC2.no sin storsatsing Lefdal.com cup.

    Denne gangen vil det ikke bli noe invitasjoner, alle starter med blanke ark og må virkelig gjøre seg fortjent til sluttspill.

    Turneringen vil bli gjennomført over to helger. 22. og 24. oktober vil det bli spilt kvalifiseringer hvor de 16 beste fra begge dagene vil gå videre til sluttspillet helgen etterpå.

     

    Premiene blir de samme som sist.

    1. Premie: 5000kr

    2. Premie: Gavekort på 3000kr fra Lefdal

    3. Premie: Playstation 3

     

    Registrering til begge kvalifiseringer åpner den 15. oktober.

    Kvalifiseringsturnering #1 fredag 22. oktober klokken 19:00.

    Kvalifiseringsturnering #2 søndag 24. oktober klokken 17:00.

    Sluttspillet i Lefdal Cup #2 fredag 29. oktober – søndag 31. oktober.

     

    Påmelding og regler.

    Praktisk Informasjon

     

    NB! Alle deltakere må være på IRC.

    Dere kan bruke vår LIVECHAT. Når dere er koblet til så skriver dere /j #sc2.tour for og joine kanalen dere må være på.

    Dersom dere allerede har en irc klient installert på maskinen koble til server og join kanal som er spesifisert under.

     

    Server: irc.quakenet.org

    Kanal: #sc2.tour (turneringskanal) #starcraft2.no (hovedkanal)

     

    OBS: Denne tråden/posten er ment som informasjon om en turnering, ikke som reklame for noen av de nevnte parter. Dersom det bryter med retningslinjer vennligst slett tråden.

  5. SGU hadde vært en dårlig serie dersom den hadde blitt gitt ut under et annet navn. Syns det er en skam at noe så kjedelig kan ha noe med stargate universet å gjøre.

     

    Som en mega stargate fanboy ville jeg virkelig like SGU, men det er så sinnsykt mye dårligere enn SG-1 og Atlantis at det er rett og slett trist. Potensialet er der for konseptet er spennende nok, men måten de gjør det på er dønn kjedelig og har som nevnt ingenting med stargate å gjøre. Er noen få karakterer som er greie nok, men jevnt over er de kjedelige, grunne og rett og slett irriterende.

     

    Alt som gjorde Stargate til Stargate er borte i SGU, jeg for min del gikk tilbake til å se sg-1 og atlantis fra starten igjen, og kommer til å leve på disse to seriene.

  6. Det som derimot skuffer meg er dette:

     

    You are one of the few who escaped the destruction of your home. Now, forced to fight for survival in an ever-changing world, you must gather the deadliest of allies, amass fame and fortune, and seal your place in history. This is the story of how the world changed forever. The legend of your Rise to Power begins now.

     

    Dette igjen? Jeg er fryktelig lei av at Bioware tydeligvis ikke klarer å levere en solid fortelling uten å måtte gå så "episk" til verks. Jeg er drittlei av å redde verden og bli kjørt gjennom monomyte-svada for hvert eneste spill jeg kjøper.

     

    Håpe at de til DA3 lager en mindre "episk" historie.

     

    "As the son of rather successful fisherman with a loving family, people expect you to follow in his footsteps. What noone knows is that you are terrified of water!

    Now, forced to learn to swim in an ever-changing river you must gather the cutest of bathingsuites, leave your womanlike nature at home, and seal your place in the village. This is the story of how your life went exactly the way it was supposed to.. The legend of your Rise to mediocracy begins now!

  7. You Have Been Chosen To Become a

    Viking Pilot

     

    From your answers, it's clear that living life to its fullest has never been a problem for you. While you pride yourself on having survived over a dozen high-speed hoverbike crashes, the Dominion has taken note of the threat that your wild antics pose to the population at large. Fortunately, we've been looking for an adventurous individual just like you to pilot our newest anti-air and ground-support weapon system. We call it the viking, a modern marvel capable of reconfiguring between an air-superiority fighter and an assault walker. You are hereby summoned to the nearest starport to begin flight school. Make no mistake: only the most skilled pilots will ever master the viking. But if you do, fame and glory await!

  8. David er utvilsomt den beste doktoren til nå. Fantastisk skuespiller.

    Sett alt det "nye" doctorwho utenom sesong 5, dvs fra Christopher Eccleston og utover. Christopher Eccleston var også veldig bra, men David var bedre.

     

    Må dog si meg enig i mye av det folk har sagt her, angående de som faktisk spiller doktorer. De har vært brilliante alle som en egentlig. Tror ikke det har noe med rollen å gjøre heller, er nok store talenter som gjør det. Kan tenke meg at det er en svært utfordrende rolle å spille.

     

    Tror nesten jeg må ta et doctor who raid til snart så se sesong 5 etterpå ^^

  9. Heisann!

     

    Dersom jeg skulle kjøpt en PC nå til 10000kr så hadde dette vært setupen jeg hadde gått for.

    Mange av disse komponentene har jeg selv (cpu, ram, kabinett, psu og hovedkort.) og har ingen problemer med å anbefale disse.

    Eneste som er å trekke på hovedkortet er mangel på et ekstra pci-e x16 spor men for min del er ikke det noe tap.

     

    Komponentene virker bra sammen, du får en pc som kjører det du vil som du vil.

    Jeg har personlig et dårligere skjermkort (4890), men alikevel kjører jeg det meste på full rulle uten problemer.

     

    Den er satt sammen på komplett og kommer på ca 9500kr.

     

    Intel Core™ i5 Quad Processor i5-750 Quad Core, 2.66Ghz, Socket 1156, 8MB, 95W, Boxed w/fan

    Varenr.:492762 - 1650.00kr

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=492762

     

     

    Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 4GB CL8 Kit w/2x 2GB XMS3 modules, CL8-8-8-24, for Core i5 and i7, 1.65V, Intel XMP

    Varenr.:491275 - 1165.00kr

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=491275

     

     

    ASUS Radeon HD 5850 1GB GDDR5 PCI-Express 2.0, 2xDVI-I, HDMI, DisplayPort

    Varenr.:576077 - 2399.00kr

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=576077

     

     

    BenQ 21,5" LED V2210 Eco 1920x1080, 5000000:1, 5ms, VGA/HDMI

    Varenr.:495361 - 1295.00kr

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=495361

     

     

    Antec Three Hundred Midi Tower Sort - Vifter: 1x 140mm Topp, 1x 120mm Bak, 2x USB, Audio

    Varenr.:354717 - 549.00kr

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=354717

     

     

    Chieftec A-135 Series 750W PSU ATX 12V V2.3, 80 Plus Bronze, Modular, 2x 6pin+2x 6+2pin PCIe, 6x SATA

    Varenr.:513045 - 689.00kr

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=513045

     

     

    Western Digital Caviar SE16 500GB SATA216MB 7200RPM

    Varenr.:331024 - 395.00kr

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=331024

     

     

    Sony NEC Optiarc DVD±RW burner AD-7240SDVDRW 24x, DL, RAM, SATA, Bulk, Black

    Varenr.:488177 - 245.00kr

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=488177

     

     

    ASUS P7P55D, P55, Socket-1156 DDR3, ATX, GbLAN, Firewire, eSATA, PCI-Ex(2.0)x16

    Varenr.:487821 - 1099.00kr

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=487821

     

    Totalt: 9.486,00

     

    ps: Grunnen til at jeg setter sammen på komplett (og selv alltid handler der) er på grunn av kort leveringstid, bra support, greie priser og lite tull. Har ekstremt dårlige erfaringer med blant annet netshop, amentio og psdata som ved flere anledninger har klart å gjøre feil med ordre, ikke levere når alt er på lager, å ikke gi kunde noe grunn til for sen levering.

  10. Det er en spinoff, å det merkes. Jeg foretrekker Stargate SG1 og Atlantis, ja selv tegneserien Infinity foran Universe.

    For meg blir det som om SGU vil være det nye BSG noe jeg liker dårlig siden BSG er en skikkelig kjedelig serie imo.

     

    Per nu så har ikke SGU noen av elementene som gjør stargate til stargate om dere skjønner. Kall det gjerne hjernedød underholdning, men fy flate så underholdene det var.

     

    SGU kan muligens bli bedre med tiden, ser dog ikke bra ut i nærmeste fremtid. Faktisk, så har serien flere likhetstegn til Lost i sesong 1, en drøss folk som ikke kjenner hverandre ender opp på en øy/romskip å må kjempe for å overleve å komme seg hjem. Mye flashbacks og diffuse hendelser i bakgrunnen. SGU er selvfølgelig mye bedre enn Lost, men likhetstegna er der.

     

    Noen episoder av SGU er ikke så aller verst, men jeg mener at SGU burde ha blitt kalt noe annet, for det eneste som binder SGU sammen med de 3 andre er selve stargaten (og the lantians (ancients) da).

     

    Selv koser jeg meg mye heller med de gamle stargate seriene, sett absolutt alt eks antall ganger, å ble nå fristet til enda en tur. :p

×
×
  • Opprett ny...