Gå til innhold

frankpettersen_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frankpettersen_InnleggNO

  1. Kan noen utdype litt mer om co-op mulighetene? Da tenker jeg på samarbeidende lagspill, ikke skirmishes eller disse drop-in kampene. Artikkelskriveren var veldig knapp rundt dette området.

     

    Jeg fikk med meg at det var mulig for to spillere å styre hver sin tropp i samme hær. Men hvordan fungerer det i "strategi-modusen"? En spiller som flytter alle hærene på kartet, og den andre kan bare joine inn når det er snakk om kamp?

     

    Finnes det egne kampanjer vellegnet for co-op?

     

    Hvis spillet åpner opp for et mini strategi-lan, så må det nesten prøves.

  2. Farvel integritet, hei monopol!

     

     

    Da sier jeg takk for alt, både hos Innlegg.no og diksusjon.no. Får finne meg andre beitemarker skjønner jeg, for jeg vil ikke ha noe med Mediahuset å gjøre.

     

    Du skal lete lenge for å finne andre beitemarker TCi. Som j@cob sier, hils pent på monopolet

  3. Eneste forklaring jeg kommer på, er at nettkoden er så dårlig laget, at hvis animasjonene ble aktivert, så krasjet hele møkka.

     

    Eller den enkle forklaringen: det tar lenger tid med animasjoner, og i MP er det brått mange ting som skal gjennomføres.

     

    Men animasjoner er jo implentert i en-spiller delen. Jeg ser ikke hvorfor hjulet skal oppfinnes på nytt.

  4. Argumentene veier alltid litt tyngre når de som blånekter å kjøpe spillet kritiserer dets gameplay.

    ja for å teste spillet uten å kjøpe det er jo umulig

     

    ah, Piratkopiererens evige forsvarrekker :-)

     

    Ontopic: Venter fortsatt på at 2k skal ta seg sammen og fikse til multiplayer animasjoner. Jeg klarer til dags dato ikke fatte hvorfor det i det hele tatt ble tatt ut. Det er jo ikke akkurat som om animasjonene sendes over nettveket.

     

    Eneste forklaring jeg kommer på, er at nettkoden er så dårlig laget, at hvis animasjonene ble aktivert, så krasjet hele møkka.

  5. Det finnes flere eksempler (som er laaaangt bedre og mer suksessfulle enn de som er nevnt i artikkelen) som bør nevnes.

     

    Natural selection er en mod til det originale half life (3. største om jeg ikke husker feil, bak en viss terror/antiterror mod, og Day of Defeat), som setter aliens vs mennesker. Resurssanking, basebygging, og masse mer. Oppfølgeren er nettopp kommet ut i beta, og blir forhåpentligvis en like stor hit som 1'ern.

     

    http://www.empiresmod.com/ er en mod til half-life2, og kan minne litt om battefield-spillene, men med flere tanks, research og basebygging.

  6. Han har et bra poeng. Kapitalismens krefter får en solid boost når de fleste hjem er utstyrt med en eller flere konsoller. Jeg er ikke i tvil om at kvalitet jevnlig må avvike for at filmselskapene skal kunne tjene penger på andre medier en selve filmen.

     

    Dreping av "henchmen", personer som ikke spiller en kritisk rolle for handlingen i filmen/spillet er en kjent moralsk gråsone og et populært diskusjonstema. Setter pris på at "Billy boy" har såpass innsikt at han inkluderer både actionfilmer og spill i denne katagorien

  7. Om du ønsker det, kan du spille gjennom hele spillet på egenhånd.

     

    Mange av hendelsene i spillet foregår i områder som kun du og eventuelle lagkamerater opplever, og selv om noen av disse er designet for grupper kan du leie inn datastyrte medhjelpere og få tilgang på dem.

     

    Jeg liker ikke dette sitatet. Dette er akkurat det samme som Cryptic testet ut på Star Trek Online, og til en viss grad i champions online. Begge spill klassifiserer jeg som floppende fiaskoer. Det skal ikke være mulig å spille gjennom et mmo uten å være avhengig av andre (menneskestyrte) spillere!

     

    På den positive siden, er cryptic kjent for å være rause med betatilganger til sine mmo. Så da blir det kanskje anledning til å teste produktet før kjøp.

  8. De av oss i EVE som er super-rike, vi tjener penger på et ufattelig nivå.

    Selv er jeg bare en middels fisk, en eller annen plass på Topp 100 lista av de rikeste.

     

    Salg av isk er så lett, utrolig stor etterspørsel.

    Neste problem er å få dette inn på min bank konto uten å betale skatt <_<

     

    Nja. Dette faller nok under kategorien "Bløff" inntil det motsatte er bevist :) Ikke er det lett å bevise en slik ting heller.

  9. Transport mellom planeter er også en greie, spesielt siden du maks kan ha 6 planeter per spiller (character).

    Foreløpig så kan man ikke gjøre noe med andre spilleres fabrikker eller ressursinnhentere. Det vil si at hvis en spot er tatt, så er den tatt.

     

    Så det er lagt opp til at pirater skal kunne rane folk som transporterer råvarer fra en planet til en annen? Eller er det såpass vanskelig lokalisere planetene / vite når resurser hentes at det i praksis er umulig?

     

    Hvis en planet bare kan tas en gang, så må det vel være flust med planeter (alle skal få)? Eller er det sånn at det bare er noen få (hundretalls), planeter, men til gjengjeld er de så store at de kan huse tusenvis av spillere?

  10. synd at SC 2 ikke lå på en usb-stick da hadde gått mye fortere :)

     

    Heh, dette var faktisk ikke en dum ide. Produksjonsprisen på usb-pinner er overlevbart (selv om den ikke kan sammenliknes med en dvd), og generelt mere solid enn en skrapbar dvd. I tillegg kan flashminnet overskrives, slik at patcher kan lagres direkte på pinnen, innholdet kan krypteres etter en online aktivisering / låses fast til en maskin eller noe sånt. I teorien kan en kanskje spille rett i fra pinnen, og dermed slippe all installering og denslags. Tar mye fysisk mindre plass også, slik at utviklerene kan fylle spillboksen med kart, nøkkelringer og andre saker :)

     

    Artikkelen beskrev utgivelsen som kjerneversjonen, og de kommende kapitlene som utvidelsespakker. Jeg antar at de likevel vil koste fullpris?

  11. Bruker dere posisjonslyden (eller hva det nå blir på godt norsk) når dere spiller?

    Kan du utdype?

     

    Mumble støtter positional audio, dvs retningsbestemt lyd. F.eks når en spiller står på din venstre side, vil du høre stemmen hans fra venstre høytaler. Han vil høre stemmen din fra høyre høytaler. De heldige som har koblet pc'en til et surroundanlegg vil også kunne høre stemmer fra fremre / bakrehøytaler avhengig av spillerenes plassering :)

     

    Mumble kan også øke /dempe lyden alt etter hvor langt unna spillerene er fra hverandre, men jeg følte at stemmene da alltid var for lave/høye, og skrudde av denne funksjonen. Det fungerer bra i et MMO, men jeg lurer på dere brukte det i fps'er.

     

    http://mumble.sourceforge.net/Games

  12. Savner litt mer info om selve tyrannis-utvidelsen. Forrige artikkel beskrev en fin og grei introduksjon til EVE og universet der (bokstavlig talt), så det var ikke så mye nytt som kom med denne etterfølgeren. Er det ikke noe mer strategisk tankearbeid med planeter, som å vite hvilke byggninger som skal bygges eller fikse transport av varer mellom planeter som produserer råvarer og planeter som har fabrikker? Hva med forsvar av planetene fra andre spillere?

     

    Mulig artikkelen er beregnet på folk med mer enn 14 daqers erfaringer fra eve :)

  13. MMORPG - og da særlig LOTRO - har aldri handlet om "hvem som er best". Det handler om å samarbeide for å utføre en serie quests.

     

    Nåh, all PvP må sies å være prakteskemplet på personlig fremheving. En skal ikke gjøre mange søk på youtube før en kommer over "Omg, I'm so great"-videoer fra allslags mmo'er :D

    Men jeg er enig i at LOTRO er en av de som har veldig tungt fokus på PvE, og dermed samarbeid for å klare quests og raiding.

     

     

    Jeg er en av de som ønsker F2P-modellen velkommen med åpne armer. Først og fremst, så slipper jeg å betale 100 kroner hver dag jeg får lyst til å spille lotro, for så å miste interessen et par dager senere. Grunnen til at jeg mister interessen er at jeg konstant labber rundt alene på desperat jakt etter folk å gruppe med, noe som forhåpentligvis f2p modellen fikser på.

     

    lotro er jo et veldig engasjerende spill. Jeg tror derfor at det ikke blir for mange fjortenåringer som meningsløst labber rundt og er til generelt bry. Om ikke annet, så gjør det bare at de som "virkelig" spiller, faktisk skiller seg ut av mengden. Slik som det er nå, så er det mer eller mindre garantert at alle spillere er dyktige. De andre har avsluttet kontoen sin for lenge siden.

     

    Jeg er heller ikke redd for om det blir et skille mellom "freebees" og betalende spillere. Jeg betalte månedsavgiften tidligere for å spille, selv om det nå blir gratis, så vil jeg gladlig betale for å beholde de samme fordeler en har nå. Om ikke annet, så blir det en fin måte å vise forskjell på de seriøse og useriøse spillerene

  14. Sjelden en hører Cpt Picard rope: venstre...venstre...VENSTRE sa jeg...VENSTRE!!!!!!! Høyre...litt mer høyre...IKKE SÅ MYE... VENSTRE...NED....NED....NED!!!!!! :D

     

    hehe, hadde unektelig gjort star trek hakket mer interessant :)

     

    Jeg leser gjentatte ganger at EVE blir belønnet for sin store taktiske muligheter, men skal innrømme at jeg ikke så det store mens jeg spilte trial'en. Finn et skip, trykk på laser-knappen. Hvis helsa di synker fortere enn motstanderens, trykk på helseboost-knappen..

×
×
  • Opprett ny...