Gå til innhold

Homer for President

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Homer for President

  1. Jeg syns det er utrolig frekt av utviklerne å annonsere en utvidelse når spillet fortsatt er overstrødd av bugs og ødelagte mechanics. Det er som om de sier "Vi bryr oss ikke, gi oss mer penger!".

     

    Må si meg enig. Spillet er langt fra ferdig. De har patchet det 7 ganger og der er marginalt bedre enn det var ved release. Ai'en er fremdeles stokk dum, og spillet crasher i det uendelige.

  2. Må si at spillet så langt for min del har vært en gedigen skuffelse.

    At spillet er lineært plager meg ikke da jeg setter pris på en god historie. Noe som var en av grunnene til at jeg kjøpte spillet i utgangspunktet. Spilt nå i en ca. 10 timer og har ikke gjort noe annet enn å trykke på X knappen sålangt.( greit jeg har bytta paradigmer et par ganger når du trenger en medic) Jeg for min del savner noe som driver meg til å fortsette, bedre utstyr, neste twist i historien eller utforske verdenen. <_<

     

    Jeg føler dette er nærmere God of War enn ett rollespill. (du kan ta God of war sammenligningen med en klype salt) Tenker da på at du springer generelt i en retning og dreper det som står mellom deg og målet med svært få avstikkere. For all del jeg synes God of war er utrolig underholdene, men jeg kjøpte FF13 av litt andre grunner.

  3. Synes nå dette bare er dårlig formulering av spillselskapet ikke noe annet. Hadde de bare formulert seg litt anderledes tror jeg ikke noen hadde blunka. Hvis de hadde sagt at dette var "ekstra funksjoner" du kunne låse opp med å betale noen kroner hadde det blitt mye mindre bråk.

     

    Når det kommer til DLC synes jeg dette er en grei ting i grunnen. De av oss som har lyst på en litt bedre spillopplevelse kan få lov til å punge ut litt ekstra, det er jo tross alt valgfritt.

    Når det er sagt er jeg ingen fan av DLC contenten til The Sims 2.

    Her føler jeg du får alt for lite i forhold til hva det koster <_<

  4. Det beste jeg kan si om R.A Salvatore er at han er OK. Mannen skriver tross alt fantasybøker med ritalinbefengte samfunnsutskudd som målgruppe, og merkelig nok er dette også en fellesnevner for nesten samtlige av hans hovedkarakterer.

     

    Men Todd Mcfarlane? Mannen er jo helt talentløs. Spawn o.l hører til på 90-tallet, og burde, som fargesprakende joggebukser holdt seg i tiåret det tilhørte. At noen skal bruke han nå er for meg helt hårreisende.

     

    At du personlig ikke liker bøkene til Salvatore får være opp til deg, hver til sin smak. Men at hans målgruppe er "ritalinbefengte samfunnsutskudd" blir bare et tåpelig utsagn og helt bak mål da Salvatore er nevnt i sammenheng med en fantasy-setting han har laget og ingen ting om hans valg av karakter i bøkene han skriver.

     

    on topic, så får vi vell holde ett øye med spilet. Satser på at det legges frem litt mer info om spillet senere og ikke bare navnene til de som har bidratt til spillet.

  5. Først og fremst vil jeg bare takke gamer.no for glimrende reviews selv om jeg ikke alltid eg enig med dere ;) , men hver til sin smak osv.

     

    Var inne på Eurogamer å så på review'en på Uncharted 2 som hadde fått 10 i score. Etter å ha lest litt på review systemet deres er det klart at eurogamer og gamer.no har helt forskjellige kriterier

    på hva som er et 10'er spill. litt copy paste fra eurogamer.

     

    "Does 10/10 represent perfection?

     

    No. However, a 10/10 score does mean that we recommend a game to everyone."

     

    gamer.no virker mye strengere for at et spill skal få karakter 10.

     

    "Et spill som får denne karakteren, har klart å bevege oss på måter vi bare kunne drømme om, det har dratt oss inn og gjort oss til frenetiske forkynnere av spillets guddommelige styrker."

  6. "Electronic Arts vil være involvert, blant annet ved at visepresident Patrick O'Brien kommer til å produsere filmen"

     

    Kjenner jeg ble litt skeptisk til dette prosjektet når jeg leste den setningen.

    Pixar har store muligheter til å gjøre dette til en bra film, men jeg håper EA ikke blander seg for mye opp i prosjektet. Det kan fort kvele den kunsteriske friheten til Pixar, men må nok holde et øye med dette prosjektet frem over.

  7. "Du får til og med en dame (eller to) etter hvert, som stadig vil ha deg til å bruke massevis av de sårt opptjente/stjålne pengne dine på unyttige møbler og annet dekorativt tullball. Spillet er med andre ord ikke helt urealistisk" :D

     

    Gliste godt da jeg leste denne, men ser ut til at det må gå til innkjøp av nok en gaming tittel.

    Blir vell etter fight night regner jeg med. <_<

  8. Holder på med andre gjennomspilling, elsker det som bare det. Håper "Bring down the sky" kan se et priskutt, skulle gjerne fått med meg alt som er å få med seg.

     

    Kan hende jeg missforstår her, men "bring down the Sky" er da gratis å laste ned til Pc, trenger bare å registrere spillet hvis jeg husker rett.

    Men som resten nevner nå blir det en ny gjennomspilling i svært nær fremtid på meg også...

    Vil....ha....nå... :cry:

  9. Etter hva anmelder skriver er dette et must buy når det kommer ut (eller når bank kontoen tilsier at jeg skal ha det). Det har kanskje ikke den beste historien, men glimrende gamplay og "gudelignende" egenskaper :rolleyes:

     

    En liten påpekning til anmelder, glimrende anmeldelse generelt, men hadde vært greit om du påpekte flerspiller eller manglende flerspiller i en rask setning ;)

  10. Så lei disse musikkspillene... :(

     

    Sant nok, det får være individuelt hva den enkelte liker, selv sitter jeg på Legends of Rock fra tid til annen.

    Jeg håper bare at de klarer og holde en jevn kvalitet over det hele da jeg mistenker at det skal melkes i beste " The Sims" stil. Trur jeg må smiske med samboeren hvis jeg skal ha dette hjem da hun begynner å bli små irritert over alle

    "lekene" som fyller stua :unsure:

×
×
  • Opprett ny...