Gå til innhold

Gamez

Medlemmer
  • Innlegg

    219
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gamez

  1. Det er jo ikke som om det ikke finnes magi i Skyrim heller. Det hadde vært nais. Da hadde jeg slippet å gå rundt med 4000 kilo i inventory for å få med meg alt til det nye huset mitt.

     

    du vet du får companion til å ta all dritten fra en kiste om du samler alt der? så du får med deg alt på 1 tur =)

    kompanjongen kan ikke bære med seg mer kilo enn det du klarer,f.eks 350kg.Altså 700kg tilsammen.

  2. har fått 2 shopkeepers i the thefguild. hvor mange sånne piss oppdrag må man gjøre før man blir "kjent" nok igjen a?! men riften begynner virklig å bli en bra by å bli kvitt all dritten man drar med seg =) er vell ca 10 shopkeepers som har mer en 1000 i gold uten speach opplegget.

    etter noen vanlige jobber får du et spesial quest,er vel 4 spesialquest mellom "dritt & pissejobbene dine" så er du leder.TGs shopkeeper vil da ha 4k.Er også en shopk. i Windhelm med 3+k,hun er medlem i TG.Ta rett til venstre f.eks etter fasttravel.

  3. Jeg driver å joiner The Companions, og jeg har et spørsmål. Jeg er på oppdraget "Proving Honor", og der får jeg en automatisk en Follower som skal bli med meg på questen, deretter mister jeg den gamle followeren. Får jeg followeren tilbake eller blir den permanent erstattet med den nye?

     

    HJEEELP!

    Du får han/henne tilbake.Hun jeg hadde dukket opp/var i huset mitt senere.Start en ny dialog for å få personen med deg igjen.

×
×
  • Opprett ny...