Gå til innhold

MaxXRebo_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MaxXRebo_InnleggNO

  1. Nok en gang fremmer jeg et ønske om å dele karakteren i 2.. For meg så er multiplayer TOTALT uinteressant, og for andre så er singleplayer TOTALT uinteressant.. Dette gjelder for meg alle spill, da jeg kun er ute etter SP-delen i spill.. og igjen, andre ikke.

     

    Det hadde vært helt greit om anmelder, som uten noe ekstra arbeid, kan bare slenge på en ekstra karakter til som gir et tall på de forskjellige måten å spille på.. Tiden det tar å anmelde og vurdere spillet har jo allerede blitt gjort, så det tar ca 10 sekunder ekstra å føre på en slik karakter..

     

     

    Så kommer argumentene med at karakteren ikke betyr noe, men heller helheten i anmeldelsen, og kanskje mer rettere: egen mening.

     

    Uansett så er det mange som bruker karakteren som en rettesnor, til flere formål.. enten å styre unna spillet i sin helhet.. noen ser bare på konklusjon og karakter (først, for deretter EVENTUELT å lese hele anmeldelsen som spillet har fått en karakter som er bra)..

     

     

    Et spill som har TO SÅ KLARE måter å bli spilt på, SP og MP, er NESTEN som to spill å regne, og burde kanskje fått karakter deretter..

     

     

    Dette er nå bare en mening som Gamer.no og andre får ta stilling til.. selv er jeg bare happy for at vi har et slikt flott nettsted å sjekke ut anmeldelser på, med gode skribenter og anmeldere.. men, at slike "todelte" spill burde få to karakterer, det synes jeg nå selv.. Eventuelt to konklusjoner også..

     

    For to dager siden satt jeg også å tenkte på akkurat det du skriver her, at spill med sp og mp del bør få to karakterer. Da multiplayer delen har en tendens til å trekke ned totalkarakteren, selv om SP delen kanskje fortjener en høyere totalkarakter på egenhånd.

     

    Mer rettferdig for de som interesserer seg for kun SP eller MP.

  2. Har ps3 og wii (+ps2 og psp.)

     

    Ps3 blir utelukkende brukt nå, mye god spill for tida! Etter jeg flytta til ny lelighet i november, så har jeg ikke engang pakka ut wiien, har ikke følt no behov siden det ikke kommer no interessante spill.

    Psp bruker jeg ca 2 uker i året, og det er de to ukene da jeg er på min årlige Hellas tur, men da blir den til gjengjeld brukt flittig :p

     

    Savner ps2en, men orker ikke ledningshelvetet etter jeg har blitt vant til trådløse kontrollere. Arrrgh, forbanner fortsatt sony for at de fjerna bakoverkompabilitet :angry:

  3. Hva med GoW på PSP da? Er det et must å ha spilt det? Spilt 1ern og 2ern og gleder meg som en unge til 3ern. Men frister lite å skaffe seg en PSP kun for dette...

     

    Det er nok ikke nødvendig, GOW på psp er mer en prequel til GoW på ps2.

     

    Til de som lurer på om man må ha spilt GoW 1 og 2 før 3'ern kommer, så mener jeg at man iallefall MÅ ha spilt 2'ern! sidern GoW 3 starter rett etter der GoW 2 slutter

×
×
  • Opprett ny...