Gå til innhold

Mildir_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mildir_InnleggNO

  1. Jeg er blitt helt hekta på COHO, fantastisk spill. Var det rts-spillet jeg har ubevist venta på siden WC3! Har selv 4 commandere, spilt mest inf men gikk nettopp over til en ny airborne, hovedsaklig pga AT-biten er bedre.

     

    Det største drawbacket med spillet er den ujevne fordelingen i axis/allied-spillere, jeg begynte med en axis men gikk lett over til allied da jeg ikke orka å vente 5min mellom hver math. Men, jeg er meget gira på å spille med noen nordmenn, så bare gi meg en PM med nick så adder jeg, så kan vi gruse noen :) Kan spille både axis og allied for den saks skyld.

  2. Jeg fulgte med viking før release, kjøpte det den dagen det kom. For min del var jeg skuffa fordi jeg hadde forhåpninger opp til GoW-nivå. Men for all del, helt OK spill, men ikke noe mer. Det er veldig ensformig både storymessig og slåssemessig.

     

    Har du runda den første øya så må du jaggu gjøre det samma 2 ganger til ,eneeste untaket er slutten av sistebanen.

     

    Kjøp heller Force Unleashed, det er bedre både story og slåssemessig.

  3. Noen som spiller noe online? Har seg nemmelig sånn at jeg hoster games selv for det meste, og map rotation nekter å funke.. Samme map som gjentar seg om og om igjen, noen tips?

     

    Jau men slitt veldig mye med disconnects idag. "Lost connection to internet lobby".

    Ellers er online ganske morro, bortsett fra at enkelte våpen blir for kraftig når rekyll ikke eksisterer i spillet her. Og så er klassene merkelig oppbygd. Sånn som Native, laaaaaang reload på pilene, men krever 2 skudd mot kroppen for å drepe. Ingen sekundær våpen .... Kunne minste fått melee våpen som tomahawk eller noe. Andre klassene har jo primærvåpen samt pistoler i tillegg.

     

    Enig, sliter veldig mye med disconnects selv, men har hørt at multiplayeren ikke er helt ferdig og en patch er på vei. Indianer holder jeg meg unna, så snart man får unlocka veteran og hombre så holder de aller fleste seg til de :p

×
×
  • Opprett ny...