Gå til innhold

Matsmeister

Medlemmer
  • Innlegg

    408
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Matsmeister

  1. Men

    Hvordan kan man identifisere en annen spiller på en såkalt Veteran server? Hvordan fungerer det hvis nametags er fjernet på en slik server?

     

    Det funger ikke om tags er deaktivert på serveren.

     

    Hva da? Er og blir alle på en slik veteran server for alltid anonyme?

     

    Trenger ikke å være på en veteran server for at nametags er deaktivert, men med mindre du spør i direct chat, så blir de nok anonyme.

  2. Tydeligvis veldig. Ble tatt som gissel av en jævel for noen dager siden. Han kommuniserte via direct chat, jeg fortalte han at jeg hadde 4 venner rett rundt hjørnet, og at hvis han stakk nå, kom vi ikke til å drepe han.

     

    Han hørte ikke etter og skulle ha utstyret mitt, det gikk som det måtte gå, de andre kom inn og ble kvitt plagen. Hadde han ikke tatt meg som gissel, hadde han nok vært død uansett, men men.

  3. *SNIP*

     

    Om du er redd når du har en DMR kan du jo se for deg hvor redd jeg (og gruppa mi) er redd for å dø når hele gjengen har ghillie suits og high-end våpen. Gjør en litt paranoid :p

     

    Bare å skaffe dere en camp med high-end våpen nok til at alle sammen kan dø 5-6 ganger uten at dere slipper å tenke på nytt utstyr :p Letteste måten å skaffe sånt på, er å la andre gjøre jobben og finne teltene deres og rundstjele de for alt som er verdt noe :p

  4. Noen her på forumet som kaller something mcsquirt? Isåfall, slutt å være hore å server hopp når dere skal angripe. :) Bare pussyboys som gjør sånt :p

     

    EDIT: Tenkte jeg kunne høre deres andres mening om saken med det samme.

     

    Vi er en gjeng som har en base med alt vi trenger for å overlever og mer enn så, vi er omsider blitt oppdaget av en gjeng med andre overlevende. Saken er den at, det virker som hver gang vi dreper dem, serverhopper de, slik at de kan komme seg nært oss før de har tenkt å angripe. Hva synes dere om den slags feig møkkataktikk?

×
×
  • Opprett ny...