Gå til innhold

Ramusama_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    249
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ramusama_InnleggNO

  1. Hei hei folkens, endlig fått startet å spille aion igjen etter ett langt opphold pga. eksamer,jobb og dame men nå er jeg tilbake igjen :)

     

     

    Her om dagen satt jeg å spillte litt, og begynte å snakke med noen norske på perento som jeg spillt med før. Kom til å tenke på at det snart skal bli mulig å bytte server med karakterene dinne.

     

    Så lurer da på om de norske spillerne på de forskjeldige serverne kunne tenke å samle seg på en server, samme om det er asmo eller elyo. Hadde vært fett spesielt om det er noen norske legions der ute på de forskjeldige serverne.

    Så hva trur dere? Noe dere kunne tenkt å gjort, bytte server for å spille sammen med flere norske?

     

    Si din mening her om du har noen, send gjærne beskjeden videre til andre norske dere vet om på de forskjeldige serverne :)

     

     

    For min del er dette noe jeg gjærne kunne tenkt meg å gjøre, har for tia ikke noe legion så alt hadde vært bedre :)

    Så lenge servern det eventuelt blir byttet til er nogen lunde full og ikke tom :)

  2. Jeg spiller i en norsk legion kalt Guardian Force som har rundt 50 medlemmer, hvor ca halvparten logger på daglig. Ikke vært med så lenge, men alle virker hyggelige og det er alltid noe pvp eller grupper på gang, så kan lett anbefale den. PM Singularity ingame for mer info. (vi spiller på Perento)

     

    Hvilke side er du?

    Asmo eller Elysux

     

    Er med på å starte et guild hvis det skulle være aktuelt.

    Må bare bli ferdig med Borderlands først, ellers har jeg greit med tid.

  3. Glad lvl 50 her. Er vel Perento det er flest skandinavere på. Testet ut helnorske legions for noen måneder siden, dessverre var det ingenting å skryte av. Vet ikke hvordan det står til med norske legions om dagen men send meg gjerne PM hvis noen har lyst til å starte en på Perento. Eller legg igjen beskjed nederst på denne siden: http://uk.aiononline.com/characters/Perento/Topher

     

    Edit: Legion på en annen server går vel også ann ettersom server transfer kommer snart. Send meg gjerne PM hvis noen vil starte noe sammen.

     

    Trur nokk at alle de helnorske guilds, er i vært fall ingen store igjen.

  4. Jeg vil helt sikkert tru detter er lureri, har vært veldig mye av konto rapping i det siste pga. at folk er dumme nokk til å følge linker de får på mail og gir fra seg login og pw.

     

    Hvis du vil være helt sikker går du til ncsoft sinne sider HER og sender dem en mail derifra og spør om det er ekte eller ikke.

     

    Men vil nokk tru du får svar om at dette er spam og at du ikke må følge linken.

  5. Er det en norsk, asmodian legion på Perento jeg kan bli med i? Heter Wada og er for øyeblikket lvl 25 sorcerer.

     

    Nei tviler sterkt, er en del norske spillere og var noen store norske legions og en gang i tiden, men siden Nordmen suger som ledere gikk alle føyken.

     

    Hadde vel 4 store med 30+ aktive.

    Mysthical

    DeathJesters

    Litago

    og et til jeg ikke husker navnet på.

  6. Okey, dein e grei, noe jeg ikke la merke til ivertfall, er det skade på utstyret i spillet...?

     

    Hvis det ikke er det, så kan gear koste hele verden for min del, for det er jo ingenting som skaper gjennomstrømming ellers..

     

    Nei equipment tar ikke skade :)

     

    Har bestemt meg for å kjøpe Aion og begynne å spille så fort jula er over. (reiser hjem i jula og gidder ikke ta med meg PC'en) Har tenkt å spille som sorcerer! Liker ikke å være avhengig av å måtte finne en gruppe for å kunne spille litt, så da er sorcerer et bra valg sant? Tips til server?

     

     

    Perento.

    Skanidavisk server med masse svensker og dansker. Var en hau med nordmen her og med etter de norske legionene gikk føyken vet jeg ikke hvor de tok veien.

     

    Kaller meg Ramusama der hvis noen har lyst til å ta kontakt.

     

    Hmmm det er Søndag, eg er sugen på å prøve spillet. Men hvor bør eg skaffe det?

    Steam er jo sinnsykt dyrt. Og det er noe speist med direct2drive, sier at spillet er låst til mitt lands IP eller no, så får ikke kjøpt det der.

     

    Noen som har et tips eller 2 til meg?

     

     

    Direct2Drive.

    Etter det jeg vet er det bare CE som ikke man kan få kjøpt her i eu. Den normale versionen skal ha en link inne på spillets side som du kan klikke på for å få kjøpt eu versionen.

     

    Ops de har ikke det heller lengre.

     

    Kjøp da enten fra CDON sin download side eller det jeg hadde gjort kjøp det fra NCsoft sin egen side, bare pass på at du får EU key.

     

    Kjøpte Aion i går og har hatt det ganske morsomt så langt. eneste klagen jeg har er at jeg opplever vanvittig lag, uansett hvilken server jeg prøver. noen flere som har dette problemet?

     

    Lag har jeg "aldri" hat. Noen aion sider har ip til serverne så du kan kjøre en latency test på det. Test det hvis den er lav er det mest sansylig grafikk lag og ikke lagg på linja. Ellers vet jeg lite, har aldri hatt problemer med lag selv ikke når jeg spillte i Korea eller Kina.

  7. jeg elsker å se hva spillet AION er for noe....men alle dømmer spillet nord og ned pga alle gold selgerene og at det snart sikkert nok vil koste å puste i spillet også.

     

    det er jo et spill som nesten er skapt for gold sellers....det er en ting

     

    MEN.... alle sier også at NCsoft knapt ikke prøver engang å legge inn 2 sec på å få de vekk på noen som helst måte, aktivt igjennom banning av IP-sett eller å begynne å fixe noe bind on pickup eller ting som er unikt fra dungeons eller noe(slike passive ting)

     

    jeg ville ha nok ha spilt spillet forbi første mnd når jeg prøvde det, hadde det ikke vært at jeg følte om jeg kom over level 40, så ville de sikkert at det kosta penger for å puste også, for økonomien i spillet er jo helt sjukt

     

     

    Har aldri hat problem med noe økonomisk. Har alltid råd til nye skills levlen jeg får dem, har råd til å crafte og skaffe ok equiment.

     

    På den andre hånd koster det beste equipmente og de beste stigmaene shit mye men det er slik det skal være. For det beste må man betale noe ekstra, kan ikke regne med å få alt det beste til en tier.

  8. Ingen hel norske legions på perento.

    Eller er ikke sikker lenger, vet at vårt og Death Jesters dør pga dårlig ledere.

    Var et par andre og som prøvde seg Miaka og Litago men de hørte jeg bare fra i et par dager og har aldri sett noen members derifra.

     

    er masse norske folk her da, bare ingen som har mulighet/peiling på ossen å lede et legion.

     

    Hvis det er noen som har tenkt å starte noe eller vet mer en meg si ifra, er intresert i et helt norskt legion.

  9. Jeg synes karakterutviklingen er enda mer forenklet i Aion grunnet mangelen på talent-trær. Man har disse Stigma-mulightene, men de er jo ganske så begrenset foreløpig i hvert fall. Det bunner vel ut i "cookie-cutter"-oppsett til slutt uansett, så det er vel egentlig ett fett. ;-)

    Aion er jo også ganske ungt, så hvem vet hvor det står om ett års tid.

     

    Jeg har spilt Everquest 1+2, EVE Online, AoC, WoW og nå testet Aion litt før jeg ble lei.

    Vurderer å gå tilbake til EvE, jeg føler jeg savner mulighetene og stemningen i forhold til disse andre mmo'ene.

     

    Ja stigma systemet er litt tynnere en det wows talent treet var, det er kjempe svært nå men var ikke så alt for stort den gang wow ble releasa.

     

    MEN!

     

    Stigma systemet har noe som wows crappy tallent tree ikke har. Nemlig at du får ikke alle bare av seg selv. Mange stigma stones dropper fra raid bosses og kan være ganske vansklig å få tak i. IMO er dette mye mye bedre.

    Men ja kan være enig at antal valg er litt tynt atm men dette vil fort bli forbedra. så jo dette alerede fra v1.0-v1.5 så kom det jo mye ekstra.

  10. Tror du har totalt missforstått hva folk prøver å si. La meg prøve kort å forklare deg hva du missforstår:

     

    Det er ingen som vil ha et nytt WoW spill, det er nettopp derfor folk blir skuffa over Aion, fordi det kommer med _ingenting_ nytt gameplay messig. Samme døve questa, samme døve dialoger mellom NPC og PC. Du blir rett og slett ikke engasjert til å bli slukt inni en verden der du vil føle deg viktig. Det funka for 5 år siden i WoW fordi da var det MYE mindre spillerbase som faktisk hadde spilt MMO's før, så på mange måter ble WoW det første for mange, og på mange måter satt WoW standarden siden dem fikk så mange customers. Nå i 2009 i Aion får vi servert samme kjedelige setup, og folk blir lei etter 15 levels.

     

    Problemet med mennesker er at vi hele tiden vil utvikle oss og vi vil hele tiden oppleve noe nytt og spennende. Vi vil ikke gjøre det samme hver dag, IALLEFALL ikke når vi betaler for det. Derfor sliter Aion, derfor trenger vi en slags "revolusjon" innen MMO sjangeren. Eller så har vi jo alltids WoW og WoW-klonespill og kaste bort tiden vår på :)

     

    Hmm er vel ikke helt enig i det du sier her.

     

    Wow hadde ikke noe nytt når det kom så da teoretisk sett er det da ingen som liker det heller, og det har vel heller ikke noe nytt per dags dato(lenge siden jeg spillte wow så er usiker).

     

    Aion har heller ikke noe som ikke har blitt prøvd før men enda er Aion en stor hitt i Asia og er også ganske populært i NA/EU, som som også motsier det du skriver.

     

    Og å si at Aion sliter er BS, de har en stor spiller base i Asia og NA/EU(enda). Det slitter ikke det er bare noen som ikke liker det.

     

    Og å kalle et spill et mmo klone er bare idiotisk når wow er bare en klone av andre mmoer.

     

    Ten Most Misused Words in MMOs

    #1 WoW Clone

     

    By far the most over and misused word in the MMO dictionary. In theory, the term WoW Clone refers to a game that so closely resembles World of Warcraft that it could have been grown from its very DNA.

     

    In recent years, this term has been applied to almost every single P2P MMO either in production or released. It is applied to any game, it seems, that makes use of: an RPG style user interface, quests, level progression, guilds, instances, zones, swords, the list goes on.

     

    While World of Warcraft does indeed make use of all of the above mentioned elements and more, the fact of the matter is that they were not the first, and they will not be the last. Many of the elements that are pointed to as evidence of a WoW clone are rather fingerprints of the genre as a whole. Quests, for example, have been an integral part of not just MMOs, but of RPGs from the very beginning, the same goes for concepts like level progression, guilds and the fantasy setting. While Blizzard may have created a formula that improved the way that these elements are presented, World of Warcraft remains just a stepping stone in the overall evolution of the genre.

     

    It is certainly easy to understand a desire, amongst players and developers alike, for change and innovation within the genre, but labeling each and every new MMO release a WoW Clone in the way that some people have been serves to do nothing but reduce the entire genre (both pre and post World of Warcraft) to a single game.

     

    It isn’t necessarily a departure from the conventions of the genre that people are looking for so much as it is a bit of obvious innovation.

     

    Kilde: Ten Most Misused Words in MMOs

     

    Og ikke si at spillet sliter når tall viser det motsatte. Du liker ikke Aion og det skal du få lov til men veldig mange andre liker spillet så sliter gør det ikke.

×
×
  • Opprett ny...