Gå til innhold

PinguShow_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PinguShow_InnleggNO

  1. Haha, for en vits! Vil patchene som liksom skal fikse katastrofen som er GT5 også ta 6 år å lage?

     

    Gi meg Shift 2 Unleashed, denne gangen med mange flere biler. Da snakker vi. GT-serien er død og begravet for min del.

     

     

    GT5 har riktignok mykje å fikse på, det er eg heilt enig i. Samtidig må det seiast att det som virkelig betyr noko i dette spelet (kjøyringa) er på absolutt toppnnivå. Dersom du foretrekker spel som NFS Shift vil eg faktisk påstå att du ikkje er i målgruppa for eit GT spel.

  2. Har planlagt å kjøpe meg eit G27 når lommeboka er litt større, men har lurt på korleis clutch fungerer i Gran Turismo? Er den mest til pynt eller må du bruke den når du girer? Dersom eg legger bilen frå 5 til 4 gir i 200 km/t utan å clutche er det jo kjekt om det faktisk har litt konsekvensar :p

     

    Antar du svenheiming har kontroll på dette?

     

    Cockpit view hjelper veldig på innlevelsen og er einaste måten å kjøyre på når den er tilgjengelig :D

  3. Slike ting kan nok ikkje brukermiljøet fikse nei. Men dette ville berre vere eit problem på bilar som ikkje eksisterer i spelet allereie.

    Eg ser for meg att brukarar kunne laga interiør ol, eller kunne oppgradere standardbiler til premium. Fleire av standardbilane hadde kanskje fått interør då? Ser for meg mange som går i gang med å lage modell av deira eigen bil.

     

    Edit: Er ikkje sikker på om det er forskjell i fysikken på standard og premium bilar i GT5 no..

  4. Menyene er rotete og forvirrende. Ta hovedmenyen Det er lite logikk i hvordan du kommer til de forskjellige valgene. Det blir som regel en del ekstra trykk for å komme dit man vil. Nå er dette ikke det viktigste i ett bilspill, men det er med på å trekke helheten ned, om enn bare litt.

    Trur eg er ein smakssak. Eg synest menyane er enkle og svært logiske, har ikkje so langt hatt problem med å skjønne kvar eg skal gå for å gjere noko vertfall.

     

    Fysikken er bra mellom deg selv og asfalten, men fraværende mellom deg og andre på banen (ref. bumpercars og slikt)...det trekker ned stort!

    Er enig i att fysikken ved kollisjonar er dårleg, og skademodellen er ikkje i nærheita av kva dei lova. Sjølve kjøyringa er fortsatt veldig bra. Litt varierande kvalitet på motstandarane dine, av og til føler eg att dei kjøyrer i ein usynleg tunell utan å ense att eg er der, mens eg i andre løp kan føle att dei gir meg ei skikkeleg utfordring og kjempar og knivar om posisjonar.

     

    Grafikken er nydelig... til tider. (d.v.s. så lenge du bare kjører i og med premiumbiler). Å se perfekt modellerte biler på siden av noe som ser ut som det kommer rett fra GT4 ødelegger innlevelsen for meg, om ikke andre. Å vite at det er cockpit view på noen av bilene, men ikke favoritten din, er også forbanna irriterende.

    Premiumbilane er nydelege, standardbilane fungerer heilt fint (for min del vertfall), dei ser ivertfall ikkje ut som sekk med kattespy slik som ein kan få inntrykk av på nettet til tider.

    Mangelen på cockpit view er grusomt ja. Innbille meg att det ikkje kan ha vore so mykje jobb å lage ein standardcockpit dei kunne brukt på alle standardbilane. Det originale Colin Mcrae Rally til ps1 hadde tross alt cockpit view !

     

    Intetsigende lyder på både motorer og krasj. Motorene blir bedre med litt tuningparts, det er sant, men de føles generiske og ukorrekte. Og lyd bidrar en STOR del av innlevelsen.

    Jepp, lyden er ikkje noko å rope ifrå fjelltoppane om.

     

    6 eller 7/10 fra meg. Bra spill, håper det blir bedre med patching, for det synes jeg det/vi fortjene.

    Litt enig i den sjueren din. GT5 er eit av dei beste bilspilla eg har prøvd (kanskje det beste?), men når forventningane var skrudd so høgt opp som dei var blir ein no uansett litt skuffa.

     

    Ideelt sett skulle jeg sett at de åpnet for bidrag av entusiaster. Det er nok av hobbyartister der som jeg tipper kunne laget meget gode modeller av diverse biler.

     

    PD burde åpnet for at brukere kunne submitte forslag til modeller, som blir vurderte og evt. patchet inn :)

    Det trur eg kunne vore ein god ide. Åpna både for att vi kan sende inn forslag til modell, samt att ein brukarar kunne ha laga ein modell. Måtte hatt ein form for kvalitetskontroll hos PD då.

  5. Høyrest litt ut som han Crytekfyren legger litt for stor vekt på grafikk ja. Men han har eit poeng når det kjem til det med det kreative og ikkje minst slik som ein anna her nemnde, att kraftigare maskinvare kan gi betre simulasjon av andre ting i spillet enn grafikk, og då vil sjølvsagt konsollane henge langt etter.

    Men dette er jo også problemet med å spille på ein pc. Skal du ha det nyaste og beste kostar det. Kjøpte du ein playstation 3 ved lansering vil du kunne plukke opp Gran Turismo 4 i dag og spele det utan problem, akkurat det teller veldig mykje for veldig mange.

     

    Og det skader jo ikkje å kunne slenge seg ned i sofaen å kunne spele på tven heller :p

  6. Har heller ikkje hatt nokon problemer med spillet. Til tider er lastetidene til å drepe seg på. Etter å ha tatt B-lisensen fikk eg tre biler som hamna i noke dei har kalla car delivery og eg må inn der og hente dei for å få dei inn i garasja mi. Etter å ha henta den første var lasteskjermen på vei tilbake til hovedmenyen so long att eg rakk å hente pcen ut av dvale, kome inn her finne fram denne tråden og lese 4 siste innlegga før hovedmenyen kom !

    Men når eg henta bil nr to var same lasteskjerm berre på eit par sekund...

     

    Grafikken er fin men som Lakus seier, den lever ikkje opp til hypen. Skade er vell i praksis fråverande, vertfall på det lille eg har sett so langt. Sjølve kjøyringa derimot er absolutt herlig og kamera frå insida av bilen er nett so fantastisk som eg hadde håpa den skulle vere (gjer det litt ekstra surt att denne ikkje finst på standardbilane).

     

    Når det kjem til sjølve kjøyringa er dette det beste bilspillet eg har vore borti. Resten av pakka rundt synest eg so langt varierer frå bra (grafikk) til ræva (skade).

     

    Online har eg ikkje våga meg ut på enda :p

     

     

    @Drakor, kan legge deg til eg. Har mangel på bekjente med ps3 sjølv :p

  7. Stuntmenn er ein ting, men dersom eg feilbedømmer ein sving og spinner ut i 150 km/t og treffer ein betongvegg blir eg skuffa dersom eg kan kjøyre vidare som om ingenting hende, det dreper simulatorfølelsen. PD har jo også skrytt fælt av kor fantastisk skademodellen skulle bli og då blir det ein skuffelse om det ikkje er betre enn dette.

  8. bilene tar skade, du kan se lese/se mere her, http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=132933

     

    Den eine videoen der får meg nesten til å ville grine, å sjå ein Ferarri bli kasta titalls meter opp i lufta etter ein kollisjon for so lande uskada var ikkje akkurat det eg hadde sett for meg. Må sei att frå det eg har sett til no virke det som om det fortsatt ikkje har skikkelige konsekvensar å kræsje.

  9.  

    Ja, er vel en del som er ganske opprørt over dette ja. Man får evt. trøste seg med at hvis PD skulle laget alle bilmodellene i premiumkvalitet, så har vi nok ikke sett noe til GT5 på enda et par år.

     

    Det er nok korrekt, men irriterer meg likevel veldig over akkurat dette. Hadde ikkje vore nødvendig med premiumkvalitet heller. Eg kunne fint levd med eit likt interiør for standardbilane då det er kameravinkelen eg kjem til å savne.

    Det er den kameravinkelen som gir meg den mest realistiske følelsen og den beste innlevelsen i spelet.

     

    Head cam og skikkelig skademodell var dei to tinga eg gleda meg mest til i GT5, og når det manglar frå svært mange av bilane er eg veldig redd for att spelet kjem til å følest litt amputert ut for min del.

     

    Eg gjer som jadda og setter min lit til masse oppdatering via patchar.

  10. Forøvrig: Det som sies på slutten av artikkelen er litt skremmende. Hvis de ikke får til kjørefølelsen her så blir det jo temmelig lenge til neste spill i serien :unsure:

     

    Det her er eg enig i, men er usikker på korleis det skal tolkast. Får inntrykk av at artikkelforfatter kanskje foretrekker bilspill som haller meir mot arkade enn simulator. Då vil han kanskje ikkje få den rette kjøyrefølelsen av GT, mens ein person som foretrekker simulator foretrekker kjøyrefølelsen i GT.

     

    Men eg må innrømme att ettersom tida går blir eg meir skeptisk til att dette blir den bilspillmesias som eg har forventa i ørten år no. Kan vere att alle utsettingane fører til att tida går litt ifrå spelet.

×
×
  • Opprett ny...