Gå til innhold

LoOk A Berg

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LoOk A Berg

  1. Ok, men er det noe vi i Norge kommer til og få da? Synes jeg leser om alt som ikke kommer.. Er vi i norge så kjipe mot MS at dem ikke kommer til? Eller hva er det?

     

    Vi fikk jo nettopp Muzu, som er gratis musikkvideoer.

     

    Muzu er jo no skikkelig drit. Mesteparten av den musikken jeg hører på finner man jo ikke der. :)

  2. Der har Fifa12 mista meg fullstendig. Alle tidligere Fifa spill har vært morsomt å spille, men utrolig nok ble det ikke sånn med Fifa12. Hadde store forhåpninger til dette spillet men ble overaskende skuffet. Mye av grunnen er vel Tactical Defence som ikke burde ha vært der, da jeg mener dette har ødelagt mye av moroa. Spilt en del online kamper hvor det ikke går ann å skru av TD noe som er helt greit siden det blir fair fra begge sider, men synes man kunne fått valget før man startet kampen av å skru av det. Grunnen til dette er pga av alle de jeg har spilt har ikke gidde å dribble...ikke en gang. Hvorfor? For man trenger det ikke. Man kan bare snurre litt på stikka så har man finta ut hele laget og når man først prøver på noen dribblerier så er løpet kjørt. En annen ting er at spillet virker tregere,ivertfall for min del. Sikkert mange som har andre meninger om spillet og dette var min mening. Fifa12 har potensiale for å være det beste fotball spillet der ute, men ikke for min del. Da er jeg spent på åssen Fifa13 blir.

  3. legger igjen en tilbakemelding her også:

     

    Jeg kan godt være med på at nynorsk er et skriftsmål som er viktig/pent for et fåtall personer i norge, og at det er "viktig" å holde på tradisjoner og gammelt språk... Men for min del trekker det ned på artiklene her på gamer.no

     

    No offence til artikkelfofatter eller andre som holder nynorsken kjært, men for meg har nynorsken bare vært en plage på skolen og et heller sært skrift-/talemål.

     

    Vær glad det ikke er gammelnorsk vi prater om her :D

  4. Jeg har ingenting mot Populous siden jeg elsket de 2 første. Men i stede for å lage en ny versjon av et spill som siden den tiden har fått mye konkurranse på nesten samme område burde han heller satse på en ny versjon av Syndicate som fortsatt i dag er helt unikt.

     

    Ja, jeg vet at det er rykter om at utviklerne til Riddick-spillene allerede jobber på en ny versjon. Men jeg tror ikke på det før det blir bekreftet. Dessuten er jeg usikker på om spillets ånd blir ivaretatt.

     

    Helt enig. Selvom Populous var bra spill, så vil jeg heller ha Syndicate\Wars ut på markedet igjen. Kunne sitte i timesvis med de og har ikke sett noen spill som er i nærheten av den type spill.

×
×
  • Opprett ny...