Gå til innhold

tormi_dota

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tormi_dota

  1. Enkleste er nok å bruke en knøtte-pc i et oppsett ala dette;

     

    https://www.kickstarter.com/projects/helios4/helios4-personal-cloud-the-worlds-1st-open-source?ref=discovery

     

    Jeg ville heller kjørt programvare for å ta backup til NAS enn at NAS gjør det selv.

     

    Skal du kjøpe ferdigløsninger er Synology og QNAP greie.

    Ser det ikke var så mange svar her, men godt svar fra deg. MItt spørsmål da blir, hvordan funker det med bakcup til denne løsningen? Jeg har en litt eldre men grei HTPC, som ikke brukes særlig mer. Finnes det andre alternativer som du mener er bedre som jeg burde vurdere? Jeg kan koble på Harddisker for backup via USB til denne isåfall.

  2. Hei!

     

    Internett fungerer utmerket hos meg, ingen problemer men har over tid sett meg lei av å måtte sette statiske ip adresser på en haug av enheter manuelt pr enhet. Jeg har et ønske om å kunne gjøre dette i Router.

     

    Pr dags dato har jeg som beskrevet Zyxel routeren, hvor Natting fungere utmerket må jeg si.

     

    Jeg har per dags dato stående en ASUS RT-AC66U Router som access punkt som dersom den er god nok (den var ihvertfall det den gangen jeg hadde tenkt å sette dette i bromodus) kan brukes som hoved router.

     

    Jeg har forøvrig også en HP Procurve 1800-24G J9028A som switch for å fordele kablet nett rundt omkring i huset. Den har stått og gått trofast i 10 år nå faktisk.

     

    Så da er jeg åpen og klar for gode tips. Duger utstyret? Bør jeg gjøre noe med det? Eller er det bare å hoppe i det?.

    Jeg har relativt stort hus og må muligens ha et nytt accesspunkt/extender etter denne øvelsen, tips der?

  3. Hei dere!

     

    Har dere gode tips til gode NAS for hjemmebruk. Jeg trenger 2/4 slotter og ønsker litt tempo på filtransfer slik at jeg kan benytte dette i kombinasjon med en pc med PLEX server.

     

    Fint også om NAS'en kan ha god løsning for backup av PC'er i nettverket.

     

    Prisrange: Lavest mulig, men jeg er åpen for forslag.

  4. Har seriøst veldig lyst å komme tilbake til AoC som jeg forlot for litt under 1 år siden. For meg ble det å være på PvP server spikeren i kisten. Store problemer med å levle, men det var jo tross alt mitt eget valg.

     

    Kommer jeg tilbake blir det definitivt på PvE, men mitt problem er rett og slett tid. Jeg har ikke tid til å spille så mye som jeg kunne tenke meg.

     

    Men AoC var allerede i fjor sommer kraftig forbedret i forhold til Launch og til de som er usikre, man trenger IKKE noen monster pc for å kjøre AoC lenger.

     

    Kjørte det på FULL grafikk 1920*1200 oppløsning med min P4 Quad 2,26, 4 gb ram, og oppjustert til GTX275 skjermkort i fjor.

     

    Forøvrig kjører jeg to skjermer og spilte spillet slik at jeg kunne "alt tabbe" ut uten problemer.

  5. Skjønner ikke at noen gidder å spille Championship Manager når de kan spille det originale Championship Manager - eller Football Manager som har vært navnet siden Eidos-svina fucka det til. Det er jo en skandale at de fortsatt tjener penger på dritten de kaller Championship Manager.

     

    Forsåvidt enig med deg, men samtidig skal vi være glad for den konkuransen CM gir FM.

     

    Føler selv at de siste FM spillene ikke har bedret seg. De har riktignok fått mer innhold i form av meningsløse "team talks" og media kontakt, men man blir jo dritlei av å si det samme om og om igjen.

     

    FM gutta burde for lenge siden implementert den frispark/corner modulen som CM gjør denne gangen.

     

    Blir ikke overrasket om vi ser dette i FM2010 også. Er etter min mening noe jeg virkelig har savnet lenge med FM.

     

    Så jeg er usikker på om CM klarer å bli et bra spill, men uansett glad for at FM har en viss konkurranse. Det trenger de!

  6. Ser ut som om serveren til guildsiden deres har tatt kvelden. :mellow:

     

    Ja ser det. Den kommer forhåpentligvis opp igjen snart :)

     

    Forøvrig er det en voldsom avsporing på gang her i tråden så til dere som sørget for det, gå å lag dere en egen pvp tråd :)

     

    Forøvrig var det en som spurte om vi hadde level req. Det har vi ikke enn så lenge. Vi prøver å være et guild for de fleste, norsktalende. Dvs. at er du ultra hardcore så er vi kanskje ikke for deg, men for de fleste som ikke ønsker å spille spillet som et spill uten tvang og krav om diverse så er vi kankje det rette :)

  7. Angående Futilez så har jeg vel blitt rævganket et utall ganger av dere. Dere spiller ihvertfall ikke alltid særlig fair! :)

    Hehe, skal ikke legge skjul på at vi er noen av serverns verste rævhål nei :p Nåja, så vil jeg dog si at vi er bedre enn Afternoon Delight :)

     

    Den kan jeg faktsisk støtte deg i. Et rævhål som innrømmer det er sjelfen kost :) Respekt til deg for det :)

     

    Hvordan er demografien i guildet?

     

    Demografien ja. Den er godt spredd fra 18 ca til ihvertfall 52. Vil vel si de fleste ligger på rundt 30 men er variert og vi har faktisk opptil flere jenter/kvinnfolk i guildet også. Det er kjekt!

  8. jeg slutta og spille aoc tre mnd. etter release. hvordan er det nå, mtp. bugs og content? noe særlig fikset, og bedre? jeg "tror" jeg spilte når de pussa opp noble district, men her tar jeg kansje feil.

     

     

    Jeg er vel en av de heldige som aldri har hatt store problemer med AoC utenom at kartet mitt ofte ble grått. Denne buggen opphørte i begynnelsen av september for mitt vedkommende.

     

    Spillet har forøvrig utviklet seg mye på denne tiden du har vært vekke. Det meste har blitt bedre. Og jeg er veldig optimist på den neste patchen som kommer i uke 8, jeg tror den vil tilføre spillet enda en god del ting, flere spillområder og rett og slett medføre en enda friere følelse.

     

    Gleder meg.

  9. Så ut som alliansen gikk i dass etter merges gitt. Altså med The Covenant of Mor`Di.

     

    Var synd.

     

    Vi kunne ikke akseptere vilkårene for merge derfor gikk det scheiss. Men vi er blitt store no og tilbyr alle aspekter med spillet. Det er kanon kjekt for tiden, om man ser bort ifra den litt overdrevne gankingen som pågår :)

     

    Idag opplevde jeg faktisk å bli ganket av folk med høyere level, for så å bli slengt huden full. Da jeg svarte (en eller annen på engelsk) var det en nordmann i gruppen hans som fortsatte å slenge drit til meg. Da ble jeg rett og slett skremt over nivået på enkelte spillere. Men det er første gang jeg har opplevd noe SÅÅ håpløst må jeg si.

  10. ~Norske Folk~

    Norske folk er et Casual guild som holder til på Fury PvP server. Vi ønsker flere til å bidra i våre blodige kamper i Hyboria.

     

    Norske Folk tilbyr:

    - Tilgang til Ventrilo server

    - Tilgang til webside med raidplanlegger

    - Tilgang til Guild by, Tier 3 under oppbygging nå

    - Tilgang til å delta på raids med oss

    - Ingen skatt, det er frivillig å donere

    - Egen guild "bot"

     

    Med Norske Folk får du:

    - Delta i raids

    - Delta i instacer

    - Gruppe questing

    - PvP

    - Trivelig stemning gjennom ingame chat og Ventrilo

     

    Norske Folk ønsker:

    - Aktive og hyggelige mennesker

    - At du har Ventrilo installert (ihvertfall for å lytte i raids osv, vi hjelper deg med oppsett ved behov)

     

    Ønsker du å bli medlem av Norske Folk send meg en privat melding her eller ingame (navnet mitt er "Thormodir" eller "Darkzona")

     

    Besøk gjerne websiden vår for mer info-> www.aocnorskefolk.com

     

    Du kan også be om guildinvite derfra ved å registrere deg i forumet og be om det i riktig forum.

     

    Velkommen til HYBORIA og Norske Folk!

  11. Jeg forventet bare et spill jeg ikke slår av etter 30 min, at det er noe som holder meg gående og har det gøy. Da jeg ble med i norske folk ble ting straks enda mer gøy og sosialt.

     

    Og til andre som har lyst å delta i et KJEKT NORSK guild så kan jeg anbefale Norske Folk på det varmeste.

     

    Dere finner mer info på www.aocnorskefolk.com!

     

    Evt join i guild kan taes med meg direkte (Thormodir / Darkzona - ingame) tell her eller ved å poste i rekrutteringsdelen av forumet!

     

    Velkommen!

×
×
  • Opprett ny...