Gå til innhold

Skully

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skully

  1. Ja mente å huske at det hadde vært noe her tidligere. Viste sikkert ikke om det i 07 men husker The Gathering hadde ett tilbud for deltagere i 09 samt at de kom og spilte der.

     

    http://www.gathering.org/tg09/en/news/38/59/PLAY-Symphony-with-a-BIG-offer-for-TG-participants/

     

    Må ha vært dårlig timing siden jeg ikke dro da. Men var der i det minste når de spilte på TG. Var helt topp og vil gjerne sette meg i en sal og høre på noe lignende igjen. Gjerne med noen nye "låter/musikkstykker" (Hva enn scores blir på norsk).

  2. Dellers: Fra prisperspektivet skjønner jeg deg men jeg må si jeg kunne ikke vært mer uenig i ditt andre utsagn. Kan ikke skjønne hvorfor man skal laste ned alt igjen hvis man tenker seg litt om på forhånd og legger Steam installasjonen på en annen partisjon/disk enn der operativsystemet ligger. Hvis man gjør det slik så behøver man bare å installere Steam på samme sted som forrige gang (Eventuelt installere steam på OS disk og lage en virtuell mappetilkobling til common mappen som er litt vanskeligere).

     

    Får håpe det digitale markedet blir forbedret etterhvert når det gjelder priser (PC). Ser nye aktører på det digitale markedet kommer i ny og ne og det er bare gunstig for oss forbrukere.

     

    Antar at konsoller er med i disse tallene og at de dominerer tallene for det fysiske spillsalget ganske greit.

  3. Yey, et Civ-spill på andreplass. Men hvor er Civ 2 og 3? De burde ihvertfall være blant de 60 beste. Og hvor er Europa Universalis-spilla med spinoffs?

     

    Civ 2? Dette er for 2000-2009, Civ 2 kom ut i 1996. Men hadde det kommet i riktig era så hadde det fått min stemme ihvertfall. Ikke så enig med 3'ern derimot.

     

    Kos å se at 60% av spillene i top 10 er rollespill. Selv elsker jeg rollespillene og jeg føler at de gir en litt mer utfyllende glede enn de fleste andre spill selv. Og er dermed veldig fornøyd med #1 og #5 som er noen av spillene har virkelig fanget meg.

×
×
  • Opprett ny...