Gå til innhold

Dj_eLmO_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dj_eLmO_InnleggNO

  1. Dra til nærmeste bonde og hør hva han (eller hun.....) skal ha for å harve opp og gjøre det plant.

     

    Deretter kan du velge om du vil gå for ferdigplen (anbefaler det) eller gjøre det selv.

    Skal du gjøre det selv er du allerede noe sent ute..

    Det er jo bare to uker siden siste snøfall! Jeg bor i nordlige Nordland.

    Men du har kanskje et poeng. Jeg ser det har vokst litt hos naboene.

    Tror jeg prøver å vedlikeholde plenen i sommer, så tar jeg å får skikkelig has på den til neste år hvis jeg ikke klarer å klippe og fjerne​ mosen såpass at det ser ut som en plen og ikke et jorde.

     

    Uansett hva jeg planlegger utover normalt vedlikehold, så ser det ut som det kommer til å koste mer enn det jeg egentlig har lyst å bruke mellom bytting av kjøkken og nytt bad.

  2. Jeg har mistet platen med WIndows 7 Ultimate på, men jeg har fortsatt lisens-nøkkelen min. Er det et sted jeg kan laste det ned på en legitim måte?

     

    Kan nevne at jeg kun kommer til Windows 8-nedlastning når jeg prøver div. linker på Google som skal gå til Microsoft og W7.

    Så hvis noen har en direktelink som virker er det flott!

  3. Det tok tre Grand Theft Auto-er (...) før man fikk en hit.

     

    Jeg vil tør å påstå at GTA var en hit fra spill nummer en. Når jeg tenker på det, så er det veldig få spill som har blitt pratet om og skrevet om av så mange forskjellige typer mennesker som GTA(1) når det kom ut.

    Jeg mener, noen liker FPS, andre RTS, men "ALLE" pratet om GTA når det kom. Det er få spill som har appellert til så mange forskjellige mennesker, og det i seg selv er verdt statusen "en hit". Dog tenker jeg at Mr. EA ikke tenker på så mye annet enn dollar når han måler suksess.

  4.  

    Da er vel det eneste alternativet Diablo Online? Det er ikke som om Blizzard har en tendens til å slenge ut nye spill-settinger :D

     

    Med fare for å høres ut som en fanboy. Vet du i det hele tatt hva du snakker om?. Riktig nok har de ikke kommet med noen nye univers de siste ti årene. Men ser du tilbake ti år til, så kommer du til å se at Blizzard er mer enn Warcraft, Diablo og Starcraft. Med tanke på at Diablo 3 kommer snart og at Starcraft 2 ikke har fått alle utvidelsene så er det vel rimelig klart at det er noe annet.

  5. Jeg måtte bare lese litt i rapporten om noen av spillene jeg selv har spillt. Her er et lite utdrag fra MGS4.

    In other scenes, the goal seems to be to kill all enemies, even those who are wounded or who have surrendered.

    Eller så kan man jo eventuelt bare snike seg forbi dem. :rolleyes:

     

    De som har utført studien har tydeligvis ikke satt seg like godt inn i alle spillene. Eller så var vel kanskje ikke målet med undersøkelsen å vise at enkelte spill gir deg et valg, men heller vise hvilke krigsforbrytelser man kan gjøre uten represalier.

     

    Er jo et viktig tema men personlig synes jeg at det er helt greit at feks Call of duty bruker krigsforbrytelser som et middel for å få motstanderen din til å virke som en skruppelløs jævel, det er jo sånn krig faktisk er, alle følger ikke reglene.

     

    Det er vel ikke bare fienden som bryter reglene i Call of duty. Slik jeg forsto det så kan man også som spiller utføre forbrytelser (bruke flammekaster, bombe moské osv.).

     

    Når det er sagt, så har det vel neppe vært én eneste krig der det ikke har blitt begått en krigsforbrytelse fra noen av sidene siden Genevekonvensjonene fra 1949 kom på plass.

    Det er vel bare slik at vi ikke får høre om alt det gale den vinnende makta gjorde.

  6. *snipp*

    Det er opp til blizzard å velge hvem som skal få spille spillet deres. De har valgt at kun de med internettoppkobling får lov. Godt valg spør du meg. Antall piratkopier kommer til å være mye lavere enn ellers.

    Morsom påstand.

     

    Min påstand er at crackere har funnet ut hvordan de ommgår hele battle.net anti-pirat-systemet innen en måned etter utgivelsen. Det er tross alt det som skjedde med stortsett alle spillene du "kun" kunnen spille hvis du hadde dem aktivert igjennom Steam.

     

    Så tallet piratkopier blir nok ikke myelavere, faktisk så tviler jeg på at noen ser noen forskjell. Det eneste de opnår er å gjøre det vanskelig (om ikke umulig) for to spillere med samme ID (cd-key) å spille samtidig. Og slik er det jo allerede i dag på omtrendt samtlige spill med online muligheter.

     

    Jeg har droppet internett hjemme hos meg fordi jeg blir avhengig uproduktiv av det. benytter meg kun av gratis trådløse nettverk rundt om i byen.

     

    Litt drit om jeg da ønsker å ha lan hjemme hos meg og så funker det ikke :(

    Det var jo dumt for deg/dere. Kanskje du må skaffe deg en bedre antenne, gå ut å spille, koble til mobiltelefonen og bruke den som modem. Eller så får du lavære å spille spillet. Dette er ikke et større problem enn det du vil at det skal være.

     

    Internett i dag kommer i alle størrelser og fasonger, så det er nesten tullete å "gå i fister" for at et stykke programvare krever det for å virke. Det er vel snart knapt en kvadrat millimeter på jordkloden der man ikke kan få oppkobling til internett(i Antarktis kan man t.o.m. få ~50 Mbps).

     

    Kom til å tenke på en ting til. Det er det at man er avhengi av at serveren til blizzard fungerer, og det annser jeg som et godt argument for at det er negativt med krav om nettforbindelse. Men samtdig kan man jo tenke på hvor ofte den serveren er fulstendig nede. Min erfaring er iallefall at verken WoW eller bnet er fulstendig nede (med mindre en idiot har gravd over en eller annen viktig fiber kabel i Norge) noe oftere enn 1-4 ganger i året. Men så spiller jeg ikke 24/7 heller da.

    Det er ikke oftere enn det er strømbrudd, og det er heller ikke ofte.

     

    Jeg tviler på at folk flest blir å merke så mye til det, hvis blizzard fortsetter med samme oppetid på tjenestene sine.

×
×
  • Opprett ny...