Gå til innhold

lrims

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lrims

  1. Jeg tror at i tiden vi lever i akkurat nå må vi bare akseptere at grafikk utgjør en stor del av arbeidet bak spillene som slippes. Det er nå teknologien endelig har løst seg opp og grafikkgrensene virkelig har strukket seg. Dette og antakelig noe av neste tiår vil bli dominert av grafikkmessige fremskritt. Det har på en måte blitt en slags "status" å være selskapet som står for det peneste spillet. Jeg tror neppe Crysis hadde blitt et såpass kjent spill om det ikke bydde på utrolig grafikk. Forhåpentligvis vil vi om noen år se at grafikkkåtheten hos skaperne synker, og at historie og gameplay igjen vil bli hovedfokus i produksjon av spill.

  2. Ja aktiviteten er relativt laber nå, men synes forumet i seg selv er godt oversiktlig og fint :) Mye av grunnen er nok til at diskusjon.no brukere ikke ser noen grunn i å flytte over til et mindre aktivt forum. Jeg har bruker på begge forumene, men skjønner at noen ikke ser poenget i å flytte fra et veldig aktivt forum til et mindre kun for å hjelpe det andre forumet med aktivitet.

  3. Uff det gjør meg frustrert og irritert å lese slike artikler. 33 days played er IKKE spesielt mye hvis du har spilt siden release. Det er så mye tragisk med denne artikkelen utenom drapet som faktisk får lite oppmerksomhet i forhold med WoW her, at jeg rett og slett irriterer meg mye mer over journalistikken enn å faktisk tenke over nyheten/drapet.

  4. Hørte igjennom hele og er rimelig enig i hva andre har sagt til nå. Grei debut gutter, dere snakker om ting jeg er interessert i når det gjelder potensielle kjøp og dere går dypere innpå forskjellige aspekter ved spillene som ikke alltid kommer fram i artikler. Ellers liker jeg at dere kommer med flere personlige meninger, selvom jeg kanskje var uenig på en ting eller to så er det faktisk interessant å høre på!

    Ting dere kan gjøre bedre er som tidligere sagt humor og den hverdagslige tonen. GiantBomb.com er nevnt, og det er en veldig god inspirasjonskilde for dere! Prøv å snakk naturlig og løsrevet, kom med noen artige kommentarer som hever stemningen. Øk gjerne antall som snakker til 3-4 stk! Lydkvaliteten var midt på tre, jeg ble vant det etter hvert, men hvis dere har mulighet til det er nytt mikrofonsett førsteprioritet om dere skal satse på dette!

     

    Ellers står jeg for at dere satser på podcasts. Jeg kommer i alle fall til å følge med dere!

  5. Yes! Dette var på tide!!! Har alltid elsket guitar hero/Rock band spillene, og aldri har jeg fått spilt en eneste Green Day låt, dette skal bli herlig! Ellers blir det for dumt å kalle det "mainstream fjortiss wannaberockstar rockeband", ettersom Green Day er det mann kan kalle veteranene over alle veteraner innen punk-sjangeren og oppsto i 1987, DVS at Green Day har flere voksne fans en fjortisser... ;)

  6. Hei!

     

    Har to accounter linket til Battle.net accounten min, og hadde lyst til å bringe karakterene mine fra den ene over til den andre for å få litt orden på sakene. Alt så ut til å gå smertefritt da jeg kom til betalingssiden hvor jeg skal velge hvilken korttype jeg skal bruke og får beskjed om at jeg "ikke har tillatelse til denne betalingmetoden". :huh: Jeg får ingen begrunnelse, men heller beskjed om å kontakte Blizzards supportteam. Jeg har store mistanker om at det er fordi den ene accounten kun er oppgradert til TBC, mens den jeg skal ha karakteren over til er oppgradert til og med WOTLK. Dette er jo en meget sannsynlig løsning, men jeg gidder ikke gå i butikken å kjøpe WOTLK bare for å teste om det fungerer, så jeg tenkte jeg kunne spørre dere! :) Så, noen som har opplevd dette før?

     

    PS så fungerer vanlig migrating mellom servere på samme account!

  7. Skal ikke se bort ifra det i alle fall, nå som konkurransen mellom MS og Sony om nett tjenestene er såpass oppe å går(tenker mye på facebook/twitter/filmtjenester osv som begge skryter av nå). Vet ikke hvor god butikk det er for Spotify selv, men om jeg gjetter riktig vil de i tilfelle gjøre dette kun tilgjengelig for premium members sånn som med Iphone versjonen dems. Altså du må ha Spotify premium account for å få tilgang igjennom PS3. ;)

  8. Siden du allerede bruker PC som spillmaskin vil du få en mer variert opplevelse ved å kjøpe Wii isteden for PS3/360(selvsagt dersom du bare skal ha en konsoll). Skal du ha Wii grunnet dens sosiale flerspiller delen eller for de klassiske Mario/Zelda/Metroid seriene? For utenom de to, scorer Wii'en rimelig lavt.

  9. Forskjellen er minimal. Velg utifra hvilken konsoll du liker best å spille på. Spillet er vel utviklet på 360 og importert til PS3 om jeg ikke tar feil? Uansett så synes jeg PS3 versjonen fungerer perfekt. Har ikke merket noe til nå i alle fall!

    Så hvis ikke disse bildene er fikset med, så kan du jo gå utifra om du liker de myke, litt lysere bildene på PS3 eller de mørkere på 360 ;)

  10. Det jeg ønsker aller mest er en god regissør. Med en dårlig regissør vil filmen trolig bli crap nesten uavhengig av hvem som har hovedrollene.

     

    Helt enig her. Regi er prioritet 1.

     

    En Uncharted film er en glimrende idè. Det som kanskje kan bli en fare er at dette skal ende opp som enda en uorginal klisjè av Indiana Jones, som for eksempel National Treasure ble. Sier ikke at det ikke ble to veldig underholdende filmer, for all del, vi har ikke fått nok av action kombinert med skattejakter, men om et så profilert spill som Uncharted skal puttes på lerretet burde det være noe unikt og eget, akkurat som spillet i seg selv.

×
×
  • Opprett ny...