Gå til innhold

fredrik_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fredrik_InnleggNO

  1. Har spilt spillet noen timer nå, og irriterer meg mest over hvor irriterende dårlig AI er. Om du har klarte å snike deg til idealsporet ved å ta innersving eller annen forbikjøring, så finner de ut at det går jo ikke - for idealsporet må jo de ligge i. Så da dytter de deg frem til du mister kontroll. Hvem lærte AI å ta pick maneuver?

     

    Også er det for mye knoting i menyene. "Do you want to buy this item? Yes. Item bough. Ok. Do you want to install this item now? Yes." Nei, jeg bare kjøpte oppgraderinger fordi jeg samler på turbokits jeg. :)

  2. Jeg har så sykt lyst til å spille GT5 nå. Håper virkelig det er ute før jeg tar ferie den 14. desember. Jeg har store planer om å tilbringe litt tid etter eksamener med å kose meg med spill, og jeg synes i grunn ikke Black Ops frister så veldig :p

     

    Så, basically, jeg blir suuuur om det utsettes til over nyttår. :p

  3. Dette var en stor overraskelse! Hadde aldri trodd at dette spillet kom til å bli utsatt igjen!

     

    Sier som jeg har sagt før, jeg tror på spillet når jeg ser det. Men jeg skjønner ikke at de tør å bruke samme unnskyldningen om og om igjen. For så mange ganger som de har sagt at de utsetter for å få få et spill av beste kvalitet. Det blir garantert et sykt bra spill, men hvor merkbare er disse kvalitetsendringene for spillerene? Jeg nekter å tro at jeg kan sitte og se på det spillet og innrømme ærlig at jeg skjønner hvorfor Turn10 kan gi ut 3 bilspill på samme tid.

     

    Og dette er ikke ment som noe Fanboy-isme fra min side, jeg har faktisk kjøpt meg PS3 på grunn av GT5, og gleder meg veldig, men jeg synes det er dårlig gjort overfor fans å komme med unnskyldninger gang på gang. Folk har faktisk allerede betalt masse penger for å få lov til å spille en spillbar demo (prologue), og det er ganske lenge siden. Hva kommer til å være endret rent spillmessig fra denne?

  4. Ellers en veldig bra formulert og skrevet anmeldelse, og selvsagt ekstra hyggelig for slike som meg som har valgt BFBC2 over MW2 å se at vi har valgt rett :)

     

    Tar en Ole Brumm, med ja takk begge deler :p

    Bare sånn litt på siden - Ole Brumm sa aldri "ja takk, begge deler".

    Det er en generell misforståelse.

    Riktig norsk oversettelse(den som ligner mest på feilsitatet)er "Tusen takk, begge deler ".

    Jeg er bare litt lei av at det er så mange som bruker uttrykket feil og

    i hytt og gevær.

    Så vet du det ;)

     

    On topic:

    Tor jeg smører meg med tålmodighet og venter på BF3.

    Har allerede alt for mange FPS-spill :p

     

    Poenget står :p

  5. Uten å ha et like stort grunnlag i form av spillertid er jeg klar over at jeg beveger meg på litt tynn is, men jeg klarer ikke helt se at spillet er like bra som MW2 var for min de (X360).

     

    Kontrollene føles mindre nøyaktige, og en filleting som irriterer meg noe grusomt er hvor rett på man må komme på hindringer som f.eks trapper. Man kan ikke komme strafende mot en trapp, for med en gang du er en millimeter off på bunn, så står du og stanger. Føler at kontrollene er tyngre.

     

    Samtidig har enspillerdelen til nå vært rimelig lite givende. Heldigvis har flerspillerdelen et stort potensial for meg som elsker å spille på lag, og gjør det med flere kompiser av gangen. Der kommer jeg nok til å hente en del spillertid.

  6. Noen som har lyst på et forsøk på en gamer.no-logo? Ligger ute i storefront til den symbolske sum av 1000CR om det er ønskelig. Er ikke perfekt men... Tenkte jeg skulle øve litt på å etterligne ting, så da ble det den :p

     

    Er hvit sirkel rundt, som jo kan fjernes om noen mener det er teit. Her er den på en Scirocco (though er bilen i samme farge som det hvite på dekalen)

×
×
  • Opprett ny...