Gå til innhold

Goo_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    147
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Goo_InnleggNO

  1. Jeg har alltid hvert litt motvillig til multiplayer. Ble kastet ut i det av mangel på lokal multiplayer samt nye interesante ting å gjøre i Skate 3. Dette er dog det eneste spillet jeg spiller online. Skate er altså mitt store favoritt spill over alle. I begynnelsen synes jeg det var litt så som så hvor gøy det var, men ble fort overasket over hvor mye nytt jeg kunne lære av de som var bedre enn meg. Plutselig var jeg invitert til et team og jammen turte jeg ikke for første gang å ta på meg headset. Føltes veldig unaturlig ut i begynnelsen, men jammen ble jeg ikke vant til det også. Det som da skjedde var at jeg plutselig ble kjent med mange andre morsomme karakterer på min egen alder jeg kunne drikke pils, "skate" og snakke tull med. Dette endte etterhvert opp med at vi dannet ett nytt team med litt eldre og gode "skatere" og nå er vi er online alt for ofte om ikke annet bare for å si hei. Mange små sure koner og kjærester rundt omkring, men ikke værre enn at de hilser på meg gjennom headsettet til typen :) Nå har det vel kokt ned til at jeg er online primært for å spille/snakke med "vennene" mine (utrolig nok blitt mye bedre venner enn jeg trodde var mulig over spillchat), second for å konkurere med teamet mot andre gode teams (god følelse å banke ett respektert team), og tilslutt for å lære nye triks og knep. my 10 cents.

    • Liker 1
  2. [Kall det hva faen du vil, men en må få lov til å ha meninger som ikke samsvarer med andres hele tiden. Sex og henvisninger dertil får jeg nok av av kona, trenger for pokker ikke det via gamer.no.

     

    Så hvorfor måtte du inn her å spy galle ? Synes du journaliststiken er dårlig så gjør som du sier å finn spillomtaler andre steder. Går du inn på alle sider du synes er dritt bare for å fortelle dem det ? "men en må få lov til å ha meninger som ikke samsvarer med andres hele tiden". Du ser ironien i det utsagnet der ? :whistle::)

  3. [Jeg haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaater den mobiltelefonen!!Den ringer BESTANDIG når jeg er midt i oppdrag eller er opptatt med et eller annet.

     

    Du vet man kan skru av mobilen ? Bare ett tips :) Irriterte meg også grønn helt til jeg fant ut man kunne skru den av.

     

    edit. Gå på options, "sleep mode".

  4. Du har jo L.A Noire med de nye ansiktsanimasjonene. Har ikke kommet ut ennå, men er jo mange videor ute som viser teknologien.

     

    edit. quote gamer.no "Man har nemlig utviklet noe som heter MotionScan. Her setter man hundrevis av kameraer i alle mulige vinkler 360 grader rundt skuespillerne, og tar opp alt ansiktene deres foretar seg når de snakker."

     

    Link til artikkel

  5. Hele delen under "umoralsk" burde ikke vært tatt med i anmeldelsen. Heller en egen artikkel. Ditt syn på verdier er mindre interesant i en anmeldelse selv om jeg ikke er uenig.

     

    quote: "Jeg tror ikke noen av oss egentlig ønsker å gjemme oss i denne forvirrede virkelighetsforståelsen, men fordi vi mangler retningslinjer, allmenndannelse om du vil, har det blitt slik."

    Litt vel dømmende moralpreken basert på egen virkelighets oppfattning ?

  6. Lurer også litt på plass krav. Har ca 1.70 m plass foran tv'n men masse i bredden (står ett stort bord i veien med steinplate, så flytte på det er uaktuelt). Noen som har erfaring med litt små rom og hvordan det funker ? Kan eventuelt flytte på tv'n for å spille, men det blir vel litt pes med tanke på rom konfigurasjon ? eller er den ikke avhengig av at rommet er uforandrandret ? Spør og graver mye siden jeg ikke synes jeg for nok info av det jeg har sjekka ;)

     

    edit. Å takker for svar så langt.

  7. Er det verdt å kjøpe det ennå ? Synes det virker som det er litt dårlig med spill foreløpig. Har lyst på bare pga av teknologien, men er redd det blir litt kortvarig moro. Skal også sies at jeg er en klassisk "sofa" gamer ;)

     

    Så for en som er litt slakk, hva tror dere ? Er dessuten 30, så mer for de yngre ?

×
×
  • Opprett ny...