Gå til innhold

Xito

Medlemmer
  • Innlegg

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xito

  1. Seiki har redusert veiledende pris på 50-tommeren til 1199 dollar og den går for 1050 dollar her.

    39-tommeren har en veiledende pris på 699 dollar. Her er en test av den og de fikk tak i den for 498 dollar.

     

    Noen kjappe estimat med 50 dollar frakt, 25% mva og 130 kr fortollingsgebyr gir en totalpris hjem på døra på henholdsvis 10300, 8400 og 4300 kr for 65, 50 og 39 tommer.

     

    Man må jo ikke bruke tunerdelen hvis man ikke vil. Det går fint an å bruke en sånn som PC-skjerm. 39" 4K PC-skjerm for 4300 kr :dribble:

     

    Hadde den bare klart 60Hz i 4K, så hadde den blitt bestilt...

    • Liker 1
  2.  

    Hadde vært morsomt det, men tror ikke det hadde vært populært. Valve lanserer som oftest spill på en bredde av plattformer, og de hører på fansen. ;) Så å unnlate å lansere det på Windows hadde vært et slag i trynet for oss som bruker det.

     

    SteamOS skal være gratis, kanskje Valve vil bruke HL3 for å gi SteamOS en skikkelig start?

  3. Jeg lurer på hvordan den kan være veldig strømkrevende?
    Den normale versjonen får strøm via en helt standard USB-kabel, så jeg anser ikke den som veldig strømkrevende...

     

     

    Etter mye hard tenking, så kan jeg ikke komme på ett godt bruksområde til dette..

    Rimlig waste igrunnen.. :p

     

    Nei, det er ikke en fullgod erstatning for mus eller tastatur, men det er utrolig morsomt og kan brukes til mer enn du tror. Etterhvert kommer den til å bli mer presis og få mye større bruksområder.

    • Liker 1
  4.  

     

    3770k-en min får vel holde litt til trur jeg

    Regner med å ha min 3770K til starten av 2015. Utviklingen på desktopfronten har ikke beveget seg mye siden Sandy-Bridge.

    Merket meget stor forskjell fra Core 2 Duo E8400 til i7 920 (4.5Ghz) men etter de har det gått ganske sakte fremover.

     

    Husker jeg leste tester hvor den nye superprossesoren var 40-50-60% bedre en alt annet på markedet...

  5. Jeg mener det varier veldig i forskjellige CF/SLI oppsett. Jeg har selv hatt HD5970 en stund som hadde problemer med CF og det funket ikke i alle spill heller.

    Nå ganske nylig brukte jeg 2stk GTx 260 i en ca 4 ukers periode. Det gikk helt flytende, med 60FPS i det aller fleste spill og merket absolutt ingen ting til SLI problemer der.

  6. .
    lekanger: Prøvde dere å lade en telefon fra 0% til 100% ? de fleste av disse produktene viser feil mAh.Som regel får du ladet telefonen til 50% med den spesifikasjonen PNY har oppgitt.Snakker da om mobiler med rundt 2000 mAh batteri.

     

    Det kan vel vere fordi at når du lader telefonen, så trenger den da litt mer enn 2000 mAh for å lade batteriet, men også en del for å holde selve telefonen i gang...

  7. Jeg har en Asus G73Jh med i5 og 5870m og til vanlig bruker jeg den som en stasjonær, men en 40" tv og eksternt tastatur og mus og høyttalere.

    Men det å kunne koble fra alt og ta med seg laptopen er ekstremt praktisk hvis jeg f,eks skal på besøk til noen.

    Dessuten, min laptop kostet 10 000,- for 2 år siden, og jeg kan fint spille BF3 i fullHD.

     

    Det at en bærbar har batteri er en enorm fordel, blant annet når jeg var på TG for et par år siden, da en av kammeratene mine tok strømmen på halve rekka med Cerwin vega XLS 12, så mistet jeg også strøm men var koblet til en switch som fortsatt hadde strøm. Dermed kunne jeg surfe og spille den timen det tok før de andre fikk strøm igjen...

  8. Jo da, men så er jo MBP utstyrt med en GT 650M også :)
    Tror ikke mange har lyst til å ha et strømsultent dedikert skjermkort kjørende når de leser nettavisene ;)Det har vært klager på at Retina Macbook Pro har lag når man surfer på tyngre nettsider skjønner du.EDIT:Et GT 650M er heller ikke så voldsomt mye å skryte av i dag. Når BF3 kan kjøres med god flyt på oppløsning høyere enn 1024x600 er det noe å skryte av.

     

    Spørs hva skjermkortet er kombinert med det... Mitt Hd5870m klarer BF3 med det meste på medium og 30-40 fps i fullhd....

     

    Edit: Og det er i en 2 år gammel asus laptop :)

×
×
  • Opprett ny...