Gå til innhold

Josef-Nastra

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Josef-Nastra

  1.  

     

    Etter hva du forteller så minner dette mye om Warhammer Fantasy Roleplaying Game (WFRPG). Et penn og papir rollespill som jeg spillte mye i mine yngre dager. Veldig kult. Gleder meg til å se hvordan dette blir!

    Er vel dette spiller er basert på? ;)

     

    Nope

    Begge deler er Warhammer, men det er en drastisk forskjell på miniatyr-strategi-spillet "Mordheim" or penn-og-papir rollespillet "Warhammer Fantasy Roleplay".

    Jeg ser frem til dette spillet, men jeg ville mye heller ha hatt en RPG satt i Warhammer settingen.

     

    Man kan bruke miniatyrer i rollespillet også og det er ikke såå stor forskjell.

  2. Jeg synes også spillet er bra og i begynnelsen koste jeg meg. Men nå har jeg fått utrolig dårlig ytelse i spillet (PC). Det har egentlig bare blitt værre jo lengere uti spillet jeg har kommet. :(

     

    De første tegna til dårlig ytelse var litt hakking og noe skraping i lyden..

     

    Nå er jeg i slaget i de gamle ruinene hvor du kommer til rett etter Origins-delen er over. Alt hakker som et helvete selv om jeg har stilt alt ned på low med 1024 x 768 eller hva det nå heter. Har lest på nettet at det er en del andre som også har utrolig dårlig ytelse til tross for at de møter krava.

     

    Jeg får meg nytt hardware mot jul men nå har jeg:

     

    Pentium D 3.0 Ghz Dual-Core prosessor

    GeForce 9800GT 1GB skjermkort

    2GB Dual-Channel Ram

    Western Digital Raptor

     

    Jeg vet det ikke er noe high-end maskin jeg har men det skulle være nok til å kjøre det stabilt på low i hvertfall? Utrolig trist..

  3. Jeg skal snart bestille meg nye komponenter til å bygge en spillemaskin til en rimelig pris. Men jeg stusser litt på om jeg skal velge S-1156 eller S-1366? Jeg skal enten ha meg Intel i7 2.80 Ghz QuadCore eller Intel i7 2.66 Ghz QuadCore. Men jeg er ikke sikker enda.

     

    Hovedkortet jeg skal ha meg må være rimelig men også være fremtidsikker så jeg kan oppgradere litt etterhvert.

     

    Noen som har noen tips?

  4. Jeg samler på spill til PC og kjøper dem originalt for å ha dem i hylla mi men jeg også har en fortid hvor så og si de fleste spilla jeg hadde til PC var piratkopier. Denne uvanen går helt tilbake til Amiga-tiden for meg også.

     

    Jeg må innrømme jeg fortsatt laster ned noen spill men når jeg har råd så kjøper jeg det jeg liker og noen spill er jeg så lysten på at jeg forhåndsbestiller dem. Feks Dragon Age: Origins og BioShock 2.

     

    Jeg har alltid litt dårlig samvittighet når jeg laster ned et nytt spill men jeg trøster meg med at så fort jeg har penger så kjøper jeg det, om det er bra. Spill jeg ikke liker blir wipet fra hardisken for evig og alltid.

     

    Spill derimot som har kommet med Games for Windows Live har jeg kviet meg mer for å laste ned ulovlig for jeg synes GFWL er kult. Det er bra at vi som spiller stort sett mest på PC får muligheten til å jakte på "achievements" også og tanken på å spille et slikt spill uten denne funksjonen aktiv gjør at jeg heller venter til jeg har råd til å kjøpe det.

     

    Samlingen min av PC-spill ligger nå på 70 spill og øker så og si med 1 eller 2 i måneden. Jeg kommer nok til å laste ned noe fortsatt men det er betydelig bedre å eie dem selv.

×
×
  • Opprett ny...