Gå til innhold

Mr.Byte

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr.Byte

  1. Her i husholdningen har vi 2 små elbiler, da jeg er overbevist at små elbiler med effektive el-motorer og mulighet for å lade med strøm som er laget fra f.eks vannkraft er mer miljøvennlig. Å frakte store ting eller å reise på ekstreme langturer over flere dager kan by på sine utfordringer. Men vi klarer oss med disse bilene 95% prosent av tiden og ellers må vi finne alternative løsninger. Vi blir bare mer og mer folk på denne jorden og jeg blir litt irritert på folk som er så egoistiske at de ikke ønsker å trappe ned på komforten og luksus for miljøet sin del (f.eks JEG orker ikke stå å lade, JEG må ha minst 1000km++ rekkevidde på en ladning) eller må ha en bil som MÅ kunne brukes til alt av teoretiske gjøremål som kan tenkes.

    • Liker 2
  2. Skifte bort fra fossilt drivstoff kommer uansett. VW konsernet vil ikke utvikle nye fossile motorer allerede fra 2025. Snakk om å skyte seg selv i leggen ved å ønske seg full moms og bomavgifter når elbilen ikke er langt unna å bli første valget for folk flest uansett. Har folk for mye penger? Her i husholdningen har vi 2 nye små elbiler (i3 og zoe). Vi har godt under gjennomsnittlig lønn og hadde aldri hatt sjans å eie så nye biler hvis vi måte valgt fossilbiler (service og drivstoff kostnader). 

     

    Frp ønsker dette fordi de hovedsakelig mener klimakrisen er en konspirasjon. Trur det er mange som ikke tenker over hva de støtter når de gir sin stemme. 

     

    • Liker 1
  3. Hei

     

    Nå er det endelig påskeferie og jeg hadde planer om å kose meg med spilling. Jeg får ikke brukt 1080ti kortet mitt lenger og jeg føler jeg har prøvd alt for å få det til å virke. Trenger å vite om jeg må finne på noe annet i påsken og la kortet fortsette som hyllepynt, eller er det håp om at jeg kan bruke det?

     

    Jeg bestilte et evga 1080ti fra komplett samme dagen det ble lagt ut for salg. Jeg byttet ut mitt Asus Strix 1080 kort og alt fungerte helt glimrende og 100 prosent stabilt i noen uker. Jeg har spilt en del Mass Effect Andromeda i det siste og en liten stund etter seneste oppdatering til spillet begynte ting å gå nedover.

     

    Skjermen går plutselig i svart tilfeldig under spilling, lyden går i loop noen sekunder og så skrur skjermen seg helt av. Jeg er nødt til å skru pcen av med hovedbryteren. Når dette skjer så trenger jeg ofte noen forsøk på å komme inn i Windows 10, da maskinen vil fryse under oppstarten av Windows og vise en tykk hvit horisontal strek. Dette skjer kun når jeg har skrudd av maskinen når spillet har låst seg.

     

    Jeg prøver å avinstallere driver helt med DDU og installere seneste drivere på nytt. Jeg føler at dette hjelper litt og jeg setter meg ned for å spille Mass Effect. Kanskje etter en time så låser alt seg igjen. Jeg tenker at det kanskje bare er seneste patch til mass effect som tuller. Tester en del andre spill som jeg ikke har prøvd på en stund og det viser seg at disse også låser seg. Jeg finner ut at jeg kan spille wow med lave innstillinger uten at det låser seg, men med en gang jeg setter opp innstillingene så fryser spillet seg og skjermen skrur seg av. Da har jeg funnet ut av krevende spill låser seg med en gang eller veldig kjapt etterpå og at mindre krevende spill virker bedre. Men på slutten av dagen i går så ble at verre og verre. De fleste spill vil fryse nesten konstant etter oppstart eller noen sekunder senere

     

    Temperaturen på 1080ti kortet er fin og temperaturen på cpuen er også veldig bra. Skjermkortet er ikke overklokket. Jeg har oppdatert bios på hovedkortet og nullstilt alle innstillinger i bios slik at alt er helt Stock.

     

    Jeg formaterte harddisken i går som et siste forsøk før påskeferien. Jeg installerte Windows 10 på nytt, oppdatere Windows, installerte seneste nvidia drivere og lastet ned steam og origin. Ingenting annet og spillene låser seg med en gang jeg starter de eller kort tid etter. Jeg har tatt ut skjermkortet fra maskinen og satt det inn igjen uten av det gir noe utslag.

     

    Jeg har nå tatt ut skjermkortet fra maskinen og kjører kun på intel gpuen. Alt virker nå helt fint utenom litt dårlige framerates :)

     

    Så hva sier dere? Er det skjermkortet som har tatt kvelden og at jeg da ikke trenger å styre mer med dette i påsken? Er det noe mer jeg kan prøve?

     

    Spesifikasjonene på pcen  min:

    Asus Maximus IX Z270 Apex hovedkort

    Intel i7 7700k. Overklokket til 5Ghz, men alt kjørt standard under feilsøking

    Corsair 32gb ddr4 3200. Klokket til 3333mhz, men kjørt på 2100mhz under feilsøking

    M2 Samung 256gb 950 pro disk + sata 500gb Samsung 750

    Corsair rm750x strømforsyning

    Evga 1080ti

    Fractal Design S36 vannkjøling

  4. Hei

     

    Først og fremmest vil jeg bare nevne at jeg håber ikke at dette blir en Mac vs PC tråd, har valgt mac pga mitt arbeide. 

     

    Men jeg liker at spille wow i tillegg, så ville høre her om noen har samme problemer som jeg oplever.

     

    Hadde før en 21.5 iMac 2010 mod, men har nå opgradert til en en

     

    Apple iMac 21.5" Retina 4K Intel Quad Core i5 3.1GHz 8GB RAM, 1000GB HDD Intel Iris Pro 6200

    Men denne helt nye iMac´en, kan jeg knap kører spillet på "grafikk innstiling nr. 3"

    Akkurat det samme som min gamle iMac kunne køre spillet på, så derfor absolut ingen forbedring. 

     

    Husk på at dette er en helt ny iMac, kjøpt for 2 dage siden, ingen andre spill er installeret, eller andre programmer som kjører i baggrunnen. 

     

    Kan dette virkelig være sant? 

     

    Tusinn takk for alle tilbakemeldinger ;)

     

     

    Det store spørsmålet er om du prøver å kjøre spillet i 4k oppløsning sammen med integrert grafikk, det går dårlig..Jeg har selv en 5k imac hvor jeg kjører på full oppløsning men med render scale på 50%. Det vil si at UI, tekst osv i spillet er full 5k mens selve spillverdenen er 2.5k. Ser veldig pent ut. Kanskje du kan prøve å sette render scale ned til 50%? Finner dette i system - advanced. Sjekk også om Metal er valgt istedenfor opengl, jeg fikk lett ca 20% mer fps ved å velge metal. Shadow quality struper også FPSen på mac. Jeg har valg low og kjører resten på grafikkinstilling 7

    • Liker 1
  5. Hei folkens! Jeg fant en NES konsoll. Det jeg lurer på hvor mye en sånn konsoll selges for.

     

    Behold den! Den er mer verdt en det du kan selge den for. Tenk deg at du holder en fest og har en NES og en Xbox fremme. Hvilken konsoll får du oppmerksomhet for? Hvilken har alle lyst å spille på? NESen såklart. En udødelig klassiker. Har en kompis som fikk med seg en dame hjem fra byen ved å spør om hun hadde lyst å være med hjem å spille Mario på NESen. Hadde ikke virket like bra med Call of duty på Xbox eller ps4:)

  6. Hei

     

    Liker ikke å tigge men...Har kjempelyst å prøve betaen til ps4. Er det noen som har en ekstra nøkkel til overs som de kunne sendt på pm til meg? Hadde satt veldig pris på det.

     

    Update:

    Klokken er 1700. Sitter inne i finværet og håper forsatt på en nøkkel hvis noen har en..

     

    Update:

    Klokken 20.40. Håper forsatt at noen har en nøkkel til ps4 ti overs.. :(

     

    Update:

    Søndag. Æsj, hadde håpet at jeg hadde en nøkkel i innboxen når jeg våknet i dag..

  7. Det er nesten som jeg blir provosert av at spillet selger så dårlig. Etter min mening så er spillet det kjekkeste mmo spillet jeg har prøvd. Trudde jeg hadde mistet interessen for spilling, men etter jeg fikk prøve dette har jeg blitt helt hektet og tenker på det hele tiden. Noe jeg ikke har gjort med andre spill på lenge.

     

    Funcom kan iallefall lage gode mmo spill. Dette har de bevist med dette spillet. Jeg kan iallefall anbefale spillet varmt og håper at brukerbasen vil øke når det gode omdømme fra spillerne sprer seg.

    • Liker 4
  8. Kom over en butikk som heter Amigakit som selger vel...Amiga!

     

    Amiga 1200 bla her slik...en kan få dem med trådløst nettverk og alt...MEGET FRISTENDE!

     

    Og ja du får med PSU som fungerer her i Norge etter hva jeg leste.

    jeg kjøpte en strømforsyning til amigaen av disse folka.

    men det tok to uke før den var fremme etter av den var bestillt.

    men tror det blir nok flere kjøp fra denne siden ja.

    de har det meste.

    leveringstiden kan jeg leve med.

     

    Ja det tar lang tid når det skal igjennom tollen dessverre....må si jeg er veldig frista til å kjøpe meg en Amiga 1200 med harddisk og trådløst nettverkskort.

     

    Jeg har handlet en del ifra amigakit. kan trygt anbefales. Sitter selv på en amiga 1200 med netverkskort og compactflash minnekort som harddisk (og raskere cpu og mer minne). Vil bare si at du ikke kan bruke netverkskortet på en standard amiga 1200. Du trenger akseleratorkort med raskere cpu (hvis du ikke skal bruke kun ftp og irc) og masse minne. Prøvde først å koble meg på nett med en standard amiga, selve tcp/ip stacken som du bruker for å koble deg opp på nettet med bruker alt minnet maskinen har som standard, slik du ikke kan gjøre noe som helst. Jeg klarte å pinge og det var alt :)

  9. Tenkte jeg skulle poste budbrain megademo i førstepost, men tenkte det kanskje var litt for grovt:P

    Men den er genial :)

     

    @Mr_byte Temmelig høy score på nightmare :) Skal poste min egen etterhvert.

     

    Ja hadde temmelig flaks trur jeg ;) Har spillt et par ganger i dag , men kommer ikke i nærheten av den scoren igjen.

  10. Pinball dreams steelwheel 18,785680

    Var ikke lett å lese av,,måtte ta bilde med mobilen. Faktisk var det lettere å lese via mobilskjermen også.

     

    Må være pga flimring elns.

     

     

    Jeg fant ut at det bare var steelwheel banen som var låst i whdload :rolleyes: . Spillte litt på graveyard nå. Antall poeng: 35.268.284

  11. Pinball dreams steelwheel 18,785680

    Var ikke lett å lese av,,måtte ta bilde med mobilen. Faktisk var det lettere å lese via mobilskjermen også.

     

    Må være pga flimring elns.

     

    Må bare beklage, men jeg fikk ikke startet spillet pga at whdload måtte registreres for å spille pinball dreames. Kom til hovedmenyen da meldingen dykket opp. Kom noen stygge gloser fra meg da :lol:

  12. Har spilt så mye bra spill på Amiga at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Omtrent alt fra Sierra, Lucasfilm ( nå Lucasarts ) games, Cinemaware ( Rocket Ranger, It came from the desert, Wings, Defender of the Crown ), Bullfrog ( Populous, Powermonger, Syndicate ), Team 17 ( Alien Breed, Project-X ), Revolution Software ( Lure of the temptress, Beneath a steel sky ), Delphine Software ( Future wars, Operation Stealth, Cruise for a corpse, Another world, Flashback ), Bitmap Brothers ( Xenon, Speedball 1 og 2, Gods, Cadaver, Chaos Engine 1 og 2 )... Nei nå er det rett før jeg må opp på loftet og hente ned råskinnet av en Amiga 1200 med 68030 akseleratorkort og 10MB RAM :)

     

    Si ifra hvis du skal selge 68030 akseleratorkortet ditt ;)

  13. Aha, hvorfor tenkte ikke jeg på det...

     

    Har en amiga 1200 selv som ble reddet fra el-retur, samt en A500 som jeg fikk av en kollega da vi ryddet på loftet på jobben. Har montert en 80GB disk, men har ingen måte å innstallere noe som helst, og mangler fortsatt mus til herligheten.

     

    Noen gode tutorials til å innstallere systemet via WinAUE? :)

     

    Hei!

     

    En guide hvis du skal bruke en vanlig harddisk: http://guide.abime.net/home3.htm

    Her er en grei guide hvis du skal bruke cf minnekort: http://ronivon.costa.googlepages.com/amiga600cfadapter

     

    Hvis du skal bruke cf minnekort må du huske at ikke alle cf kort virker. Det som er bankers er sandisk sine kort. Max størrelse er 4gb og hver partisjon kan ikke være over 2gb.

    Ellers er det bare å søke om dette på nettet da dette er populært å gjøre.

     

    Kan anbefale deg å gjøre dette med amigaen din. Alt går lynkjapt og jeg har drøssevis med spill som jeg bare koser meg med :)

×
×
  • Opprett ny...