Gå til innhold

ZarK

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZarK

  1.  

     

    Dere har jo utelatt den desidert beste: Vorwerk VR200 se her: http://vorwerk.no/robot_vr200

    Denne blir kun solgt via nett og direktesalg, så det er muligens derfor den er "glemt"?

    Uansett, utrolig urettferdig og misvisende å ha en slik test når dere utelater en som er minst 50% råere enn de som er med i testen!

     

    Er ikke dette bare en rebranda Neato da?

    Nei Laaangt ifra!! Det er vel heller omvendt i tilfelle...

    Vorwerk er rebrandet Neato. Originalt med litt mer features, som side brush, men med den nyere Botvac fra Neato er det færre forskjeller.

     

    Uansett så er det Neato som er originalen: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Neato_Robotics

  2. Tror nok du kunne hatt større glede av Biolite om du brukte vifta litt mer sparsommelig. Det trenger ikke å være skrekkelig varmt før den når makspotensialet sitt på effekt ut av USB-kabelen. Det er mer et lite triks den har i ermet at du kan sette vifta på maks uten å tape ut-effekten på kabelen, og samtidig koke vann og mat veldig kjapt. Til gjengjeld må den fyres mye.

     

    Kanskje vinterkulda påvirker resultatet?

     

    Jeg har den med på rolige turer når jeg vil lese en bok i lyngen en dag og ha kaffe og litt mat. Fyrer med det jeg finner - lyng, kongle, kvister, koker kaffe, og samler inn en del på forhånd når jeg skal ladde noe. Har laddet iPhone 5s (trodde jeg det var, kanskje en Samsung Galaxy S3/4) fra 0 til 100, og fortsatt hatt følelsen av å slappe ved "bålet" under seansen. Synest den er topp for jeg trenger ikke noe parafin eller rødsprit osv.

    • Liker 1
  3. Opplever svært ofte dette: Jeg er markert som innlogget, men annonsene vises. Når jeg reloader så forsvinner annonsene. Siden reloades ikke automatisk av seg selv. Dersom jeg åpner artikler fra tek.no i bakgrunnsfaner når annonsene vises, uten at jeg har reloaded, så vises også annonsene i de nye fanene.

     

    Chrome / Chromium.

  4. Ironisk nok er det også trial-modusen som har mest problemer.

    Hva er ironien her??

     

    Sånn det er skrevet så blir det påstanden at

    det å klatre oppover et fossestryk eller navigere seg gjennom ei stor ur er omtrent så langt fra «racing» som det er mulig å komme i en bil
    som gjør det ironisk at de ikke fikk til trial-modusen. Dette er i beste fall svak bruk av ironi.
  5. Spennende, men var det ikke Tor Steinars motvilje mot å selge seg ut av gamer.no som ledet til bruddet med Edda Media? Og så kommer Mediehuset Digital A/S og sier at målet er et oppkjøp?

     

    Sitat Erland Bakke:

     

    "Målet er selvsagt å ta over eierskapet av nettstedet og vi vil i tiden fremover fortløpende vurdere dette."

     

    Sitat slutt.

     

    Uansett, gratulerer med ny samarbeidspartner, håper det blir fruktbart :)

    Jepp, det første jeg stussa over også. Men kanskje vil en slik overtagelse innebære andre fordeler for Tor, f.eks. at han kommer inn som eier av Mediahuset? For meg gir ikke dette mening på noen annen måte, da sidene til MD er lilleputter. mobilen.no og digit.no har vel ikke noen egne tester i det hele tatt, bare gjengivelse av artikler fra andre sider eller pressemeldinger. Teknofil.no er vel størst av disse, med eget blad, som jeg bruker å kjøpe. Kjøper bladet fordi det er billig, men har vel alltid antatt at innholdet ikke er skapt i Norge.

     

    Gamer.no skriver vel mange flere artikler selv enn alle sidene til MD samlet.

     

    Gratulasjoner likevel, håper at gjengen fra gamer kan få fart på MD og lære bort litt om hvordan man skaper kvalitetsinnhold, så kan dette bli interessant :)

  6. - Bra! Utruleg herleg med det store biletet, særlig i toppen av kvar artikkel. Veeeldig bra faktisk.

    - Reint og fint og greit design, sjølv om eg er lei av kvit bakgrunn i innhaldsområdet.

    - Veldig bra bakgrunnsmønster :p

     

    Savnar postar frå forumet under artikkelen.

     

    Litt småpirk (de jobbar sikkert med litt av dette alt):

    - Mørk i staden for kvit header (eller iallfall ikkje kvit)

    - Fleire toppbileter i kvar artikkel som ein kan "slide" vha. javascript

    - Meir fancy "mer kommer" boks

    - Ekte 24-bit transparency i underkant av header, også over det store biletet i toppen (i staden for den mørke og lyse linja som er der no)

     

    Forum:

    - mykje betre med den ekstra stylinga her: http://userstyles.org/styles/14442 (frå http://forum.gamer.no/index.php?showtopic=...ost&p=1614)

    - Alt for langt editorområde - attachment og smileys bør ta mindre vertical plass / vere gøymd per default slik at "Add reply" knappen er synleg uten scrolling.

×
×
  • Opprett ny...