Gå til innhold

3000_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 3000_InnleggNO

  1. Ja det var sykt bra. 1 hit kills. Flash og Superman super enkle semi infinets. Dritt online codeing. Teite mini games i spillet. Green Lanteren breaker combos. Generelt latterlig konsept og tildels tragiske random bugs. Min Sub-Zero > Din Scorpion. lol. <3

    kansje på tide å våkne fra 90`talls dvalen og inrømme at umk 3 e så latterlig utdatert og at mk dc is the REAL fighting game. men uansett mk 9 ser meget bra ut har store forventninger til det.

  2. MKDC var seriøst dårlig. Og MK er et seriøst spill. UMK3 er en av de beste 2D fighterene som finnes. Seriøse spillere bruker ikke fatalities uansett.

    Husker deg, du var søpple dårlig i det spillet. Mk dc var et meget bra spill gameplaymessig sett bortifra noen bugs. og det er det som teller ikke noen cheesye fatalityes.. :o

  3. IP-54 sertifisering betyr vel at den skal tåle vannsprut, og ik å ligge under vann! Er det ik? Så å teste mobilen ved å legge den under vann blir litt feil kansje? Dette skal jo vere handtverkermobilen og for friluftsfolk så den trenger ik alle finesser og dill. Syns 3720 er en enkel, billig og holdbar mobil! Akkurat det den skal vere. Om vi ser på Nokia sin 5500 var det vel en litt større bom etter mi meining. Å bruke s60 menysystem på den var et stort nedtrekk for mange, så 3720 var egentli et friskt pust i et marked med litt for få modeller som tåler en støkk!

    Enig reagerte på dette, denne mobilen har da aldri vært markedsført som vanntett..?

     

    men sprutsikker, dvs tåler bruk i regn osv.

×
×
  • Opprett ny...