Gå til innhold

Mcloyd

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mcloyd

  1. Hei,

     

    Sitter med en Macbook Air fra 2013 som kjører WoW Classic med alt på minimum og rundt 30 fps, men kunne tenkt meg å spille med litt bedre grafikk. Er ute etter en så billig maskin som over hodet mulig som klarer å kjøre dette spillet på tilnærmet full guffe. Denne maskinen kommer kun til å bli brukt til dette spillet, det er derfor jeg vil ha den så billig som mulig. Har sett litt på Finn, men er litt skeptisk til å kjøpe en 5+ år gammel maskin for 3000, for at den så skal slutte å fungere etter noen måneder. Jeg er ikke noe flink til å sette sammen PC, så jeg lurer på om noen har noen tips eller vet om det er mulig å slenge sammen noen deler på komplett e.l for en billig penge? 

     

    Skjerm, tastatur osv har jeg. 

  2. Hei!

     

    Jeg har søkt på skole til høsten (tre-semester), og tenkte derfor å friske opp mattekunnskapene mine før jeg begynner.

     

    Jeg er nå 28 år og har hatt ikke hatt matte siden jeg gikk på allmennfaglig påbygging for 6-7 år siden.

     

    Jeg har allerede funnet http://matematikk.net/side/Realfagsskolen_-_kurs_i_grunnleggende_regning, men lurer på om det er flere sider jeg bør se på?

     

    Har som sagt ikke hatt matte på 6-7 år, så tenkte å jobbe litt med basiskunnskapene før jeg begynner på sommerkurset for å gjøre det så lett som mulig.

  3. Hei!

     

    Trenger meg en ny stasjonær gamingmaskin da den gamle snart er 4 år gammel. Tenkte å bruke samme skjermen, tastaturet og musa som jeg har, men resten skal jeg ha nytt av. Jeg er ikke interessert i å overklokka eller gjøre noe ekstra, jeg vil bare ha en jeg kan sette sammen og fyre opp et spill på med en gang.

     

    Budsjettet er 10-15 000, dette skal jeg vel klare å få noen bra deler for? Trenger som sagt alt utenom mus, tastatur og skjerm. Best mulig deler for minst mulig penger selvsagt. ;)

     

     

    Noen som kan hjelpe?

  4. Personlig så ELSKER jeg at det ikke er dedikerte servere. Har spilt MW1 på xboxen utallige timer så det er nok fra der jeg liker det så godt. Kjøpte det også til PC for noen måneder siden, og har spilt det fram til MW2 kom nå, og det gjorde bare at jeg ble enda gladere for at det ikke er dedikerte servere på MW2.

     

    Jeg ser ikke problemet? Hadde det vært veldig ille for deg om spilelt hadde støttet dedikerte servere i tilegg?

     

    AtW

     

     

    Hadde pc-versjonen hatt begge deler så regner jeg med at mesteparten hadde spilt på de dedikerte serverene, og da hadde det jo vært et problem.

     

    Pga ødelagt tv og lite penger så må jeg spille det på pc, ellers hadde jeg kjøpt det på boxen.

  5. Jeg syntes spill i Norge var dyrt også frem til jeg tenkte på følgende punkter:

     

    1. Norge er et av landene i verden som betaler minst både for bensin, spill og underholdning hvis man tenker på hvor mye mer vi tjener generelt enn andre land (Tenk dere at et land som U.S.A. ikke hadde en minstelønns-ordning før et par-tre år siden).

     

    Tenk deg at et land som Norge ikke har en minstelønnsordning i hele tatt. wink.gif

  6. Da har jeg akkurat spilt gjennom spillet som mage, og spillet ble bare bedre og bedre jo lengere ut i historien jeg kom! Klokka vel inn rundt 25 timer tilsammen men føler ikke at jeg "rusha" gjennom.

     

    Skal starte opp en ny char nå og da går jeg får sverd og bue sammen med Don og gjengen. Gleder meg!

     

    Helt klart den største spillopplevelsen jeg har hatt på mange år!

  7. Noen som vet når jeg lærer spells hos magene? Har bestått basic training men klarte å rote meg ned i byen..

     

    Sliter litt med å drepe stuff siden jeg sparer på "skill-poenga" og ikke gjør noe særlig damage med staven.

     

    Viser seg at jeg har bomma litt. Må visst stikke til byen først hvis man skal bli mage, og ikke rett til klosteret. Starte ny game da o_O

  8. Jeg fikk nettopp mail fra nettbutikken som tilbyr spillet til digital nedlasting om at det var klart for å lastes ned, med aktiveringskode og hele pakka. Dessverre fungerer ikke nedlastingslenkene. Jeg regner med dette er fordi det fortsatt er rundt 5 timer til de egentlig skal være aktive, men siden jeg allikevel fikk notis om linkene på email lurer jeg på om noen av dere andre har klart å laste det ned på denne måten ennå?

     

    Bestilte fra web-shoppen jeg og...27 Euro eller noe - ikke dårlig.

    Men tok det lang tid før du (dere) mottok noen mail?

    Ventet i 30min nå, uten å få mail...vet jeg er utålmodig, men men;)

     

    Hvor kjøpte dere det?

     

    Har ikke letet så mye rundt, den ene siden jeg fant solgte det til 45 euro og det blir for dyrt når det er nedlasting. D2D har det til 50$ men de selger bare til USA.

×
×
  • Opprett ny...