Gå til innhold

Faydedar

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Faydedar

  1. En annen ting som er endret er vanskelighetsgraden for level. Det er mye enklere å gå opp nivåer nå. Det er innført Hotzones som gir ekstra erfaringspoeng. Dette er som regel soner fra eldre spilltillegg og det er endel spillere som bruker disse. I tillegg er de første 1000 alternativ forbedringspoengene stilt inn slik at de kommer dobbelt så fort etter 1000 aa. Jeg vil anslå at de beste spillerne har nivå 95 og 6000 aa +.

    • Liker 1
  2. Det er tvilsomt at jeg noen gang får tilbake den euforiske følelsen av å traske rundt i Greater Faydark eller Butcherblock Mountains som en grønnskolling, og oppleve magien av å ha en så diger og unik verden foran føttene mine, men det spørs om jeg ikke blir nødt til å ta turen tilbake for gamle tiders skyld.

     

    Hvor forandret er kjernespillet, egentlig?

     

    Kjernespillet er det samme. Men med så mange zoner blir det litt tomt selv etter flere serversammenslåinger. Det beste utstyret får en fra raiding og jeg mener å kunne si at det er svært høyt nivå på raidguildene på "min" server. Jeg er ganske casual, men mulighetene for å spille og ha det moro i pickupraids og grupper er gode. Den største forskjellen siden starten er muligheten til å spille alene selv om en ikke spiller i en soloklasse.

     

    Mercenairies som enten er tank/heal/wizard er det ikke noe problem å spille solo hvis en ikke får grupper. Selv valgte jeg i sin tid en druide som soloer svært godt så jeg bruker min healermerc stort sett til ressurections etter dårlige pulls. Det er også tilført Tasks i tillegg til de vanlige questene. Task er som regel mye kortere og gir bra belønninger.

    • Liker 1
  3. Jeg har kjøpt nytt trådløst modem, Jensen Airlink 59300. Har Telenor abo, Thompson modem.

     

    Jeg klarte å gjøre et eller annet slik at jeg nå ikke kan logge inn på http://192.168.0.1 for å endre innstillinger.

     

    Jeg ble fortalt at ip-adressen endres når den kobles på nett gjennom Telenor.

     

    Jeg ønsker å endre SSID da det er mange med fabrikknavn i området.

     

    Hvordan finner igjen til innloggingen? Routeren virker for alle pc`r i huset, men ønsker å endre allikevel.

     

    Takk for svar.

  4. Jeg hadde nok vært der oppe hvis jeg ikke sluttet for flere år siden.

     

    Hadde en bard som var - på det tidspunktet da jeg slutta - veldig bra equippa.

     

    Har de begynt å lage expansions som er ferdige ved lansering nå? Var det som drepte spillegleden min og hele klanen (keepersofthefaith).

     

    Det virker som det er lite nedetid nå i forhold til da jeg startet. Da var det patching opver en lav sko, dvs nesten ukentlig. Problemet er vel at det etterhvert er veldig få som spiller på vår tid. Fordelen er at det er godt voksne spillere med nære bånd så du kan stole på de du spiller med og at de oppfører seg som avtale. Lite ninjalooting og hyling og skriking på /ooc. Men med flere hundre zoner er det litt tomt og oppgraderinger av eldre zoner som west commons, splitpaw osv har lite for seg da utstyret som dropper der ikke er noe i forhold til endgame.

  5. Wow, det lever enda?

     

    Om det lever vet jeg ikke, men det er en stadig utvikling og selv om items og lvls har blitt kraftig forbedret(forverret?).

     

    De første "epics" hadde 100 mana/hp, mens et godt item nå, enten det er skulder arms eller annet har gjerne 1200 hp/mana. de første toplvl raidmobs hadde i sin tid max 32k hp. Nå har de beste spillerne i nærheten av 60k hp. Det er en god del spillere som har 700+ realtime dager spilt og jeg synes det er ganske mye selv om spillet er over 10 år gammelt.

  6. Jeg tror pekeren (joystick) ikke virker korrekt. Jeg har sett at mottaker på tv virker (digital kamera trikset) men ingen tilsvarende for håndkontroll. Når jeg starter opp trykker jeg A for å komme videre, så på språkvalget kommer det ingen peker på skjermen (hånd?).

    Jeg har forsøkt å resette, men ingen forskjell. Jeg har byttet batteri, men nada. Hva i huleste gjør jeg feil.

     

    Mvh

  7. [Problemet er løst, tråden kan slettes]

     

    Jeg kjøpte en Wii forleden og ved innstallering kommer jeg ikke forbi språkvalget. I manualen står det at jeg skal justere mottakeren hvilket jeg har gjort mange ganger. Jeg hadde blitt veldig glad om noen hadde et tips for hvordan dette skal gjøres.

     

    Mvh

  8. http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/60610...pe/Product.html

     

    Blir vel billigere det, blir det ikke?

     

    38.99 euro er i underkant av 350 kroner, pluss 107 kroner i tollgebyr er vi oppe i 450, og legger vi til MVA så blir det åpenbart at det ikke er stort å tjene her.

     

    Men ofte blir jo pakker verdt mer enn 200 kr fra utlandet merket med en lavere pris slik at pakken kommer under tollgrensa. Vet noe om play.com pleier å gjøre dette?

     

     

    Play merker ikke sine ting lavere enn den egentlige prisen. Jeg tror de kan få store problemer hvis de blir tatt for det. Jeg har fått toll på varer over 200,-.

  9. Har et spørsmål angående archeology questen i fable 2.

     

     

    Spoilerwarning!!!

    Skjul
    Jeg har kommet et stykke på vei og det neste skal visstnok være I Gemstone Grotto. Men når jeg kommer di skjer det ingenting. Jeg har vært frem og tilbake til Belle men nada. Det kan nevnes at jeg har rundet historien og valgt Needs of the few og har derfor hunden fortsatt. Noen tips?

     

    Kan noen hjelpe meg?

×
×
  • Opprett ny...