Gå til innhold

Orjanp_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Orjanp_InnleggNO

  1. Jeg klarer ikke forstå hvordan dette spillet får så bra ratings overalt. Anmelder folk det med skylapper? Teknisk sett gjør de vel faktisk det mtp. at en ikke engang kan endre FOV fra default .65, som er latterlig lite på PC hvor en ofte sitter en halvmeter unna skjermen.

     

    Nei, dette er og blir årets skuffelse og foreløpig inget kjøp fra min side.

    Kanskje de anmelder gameplay i et spill? Og til de som klager på den trojanske hesten som legger inn ondskapsfulle Steam på pcen din. Prøv å ta en titt på spill de tilbyr og tjenesten dems for det er faktisk et godt tilbud til gamere ;)

    Med andre ord, godtar du at spill og programmer opptrer som en trojansk hest og installerer hva som helst på din datamaskin. Dersom det for noen er et godt tilbud? Så du ville godtatt at du plutselig en dag fikk nå nettleser, ny brannmur, ny antivirus etc, fordi noen andre mente at det var bra?

     

    Det som er genialt for deg, kan være søppel for meg. Dersom jeg ønsker Steam, klarer jeg helt fint å finne fram til det selv. Jeg trenger ikke andre til å tvinge det på meg.

  2. Hvor raskt minnet er er veldig, veldig viktig.

    Greit nok at det er viktig, men det hjelper deg jo ikke dersom det er så lite av det at man konstant må drive å svappe til et tregere lagringsmedie.

     

    Wii har to hoveddeler med minne. 24MB superrask 1T-SRAM og 88MB annen minne. Tror ikke Nintendo har avslørt hvilket. Trolig en annen SRAM-variant. I tillegg 64 MB GDDR3 SDRAM (for andre oppgaver). Alle disse er langt kjappere enn iPhone sitt DRAM.

     

    Wii og iPhone er to helt forskjellige arkitekturer. Den ene er en fullstendig optimalisert spillmaskin med nærmest ingen flaskehalser. Gamecube sin eneste flaskehals var minnet som var for en anelse for lite.

    I følge artikkelen høres det ut som om det fortsatt er et problem.

     

    1T-SRAM er som en motorvei med mange filer sammenlignet med DRAM, som bare er en liten landevei.

    Jo, men det hjelper jo ikke mye dersom du skal fra Oslo til Drammen og motorveien kun går til Skøyen. Så må du ta til takke med en kjerrevei resten. Kontra landeveien som går helt fram.

  3. Til de som foreslo Adbloc, så kan jeg opplyse om at jeg allerede benytter meg av den.

     

    Jeg vil oppfordre alle å deaktivere eventuelle adblockere for Gamer.no. De trenger alle de inntektene de kan få nå som de står på egne bein. Selv pleier jeg å deaktivere adblock på alle sider jeg støtter. Hvis man har lyst til å donere penger direkte til Gamer.no istedenfor er jo det positivt, men det fordrer jo at Tor Steinar fpr opp en donasjonslink.

     

    Det forutsetter jo som nevnt at de får betalt pr. visning, og ikke pr. klikk. Jeg kan godt være med på å deaktivere adblock for gamer.no, men det forutsetter at ikke reklamen blir like framtredende som på Tek nettverket. Det betyr i praksis at det ikke må være reklame mellom artiklene på forsiden. Heller ikke reklame som stykker opp en artikkel. I praksis vil jeg synes det er greit dersom forsiden blir seende ut slik den gjør nå, men med reklame til høyre og til venstre.

     

    Kunne godt sett at gamer.no tok noen steg tilbake, og ble mer slik ting var før. Mer slik det gamle nettverket var før det ble for komers.

     

    Det har vært en knallstart på siden. Mange artikler. Det er veldig positivt. Får håpe det fortsetter.

     

    Ørjan...

×
×
  • Opprett ny...