Gå til innhold

Cic3ro

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cic3ro

  1. Snakk om å starte en pressekonferanse på en god måte! Er vel stort sett bare Mass Effect Andromeda jeg husker fra EAs pressekonferanse. Hoppa sporenstreks ombord på hypetoget, selv om det er lovlig tidlig...

    Sendte en i retning Bioware og MassEffect i  twittermelding i går og fikk følgende svar; 

    1. Those 2 minutes of #MEAndromeda moved me right on the 1st class section with a windowseat on the #hypetrain. #EAE3 @masseffect @bioware

      0 retweets1 favorite
      Reply
       Retweet
       Favorite1
      More
       
    2.  Erlend retweeted

      @erlendbe If only it was a hype class deep scout space frigate, Joker could be your conductor.

     

     

    Lo godt av den!

  2. Storkoste meg med Thief den første timen.Kjøpte spillet i mangel av noe annet til XBone, og hadde håpet at det skulle overgå Dishonored. Men etter min mening er det lysår unna samme kvalitet. Byen ser pen og spennende ut, og det ser ut til at du kan løpe hvor du vil. Men det kan du ikke. Du løper nærmest fra en korridor til en annen. Det som er verre er at kampsystemet er direkte dårlig slik at konfrontasjonene blir mer frustrerende enn morsomt. Angrer på at jeg kjøpte Thief. Rett og slett dårlig!

  3. Uansett. Her ser vi litt av faren med å ha flere spill i Origin/Steam. Er man ikke snill bisk, så risikerer du å miste tilgangen til alle spillene dine. Selv om de ikke har noe med den opprinnelige saken å gjøre.

     

    Det her er bare enda en ting som gjør at jeg er ekstremt skeptisk til å kjøpe SC. Er ikke så veldig gira på å støtte opp under løsninger som dette.

     

    Er enig i at det ikke burde være slik at man mister tilgang til en vare man allerede har kjøpt, og som ikke har noe med den siste saken å gjøre. Om Origin/Steam faktisk gjør det, er jeg ikke sikker på.

     

    Som forbrukere bør vi stå på kravene mot de leverandørene som bevisst unnlater å følge de lovene som er ment til å beskytte oss. I det ligger vel også et ansvar for å komme med påstander og anførsler som faktisk holder vann. Vi må rett og slett oppføre oss for å bli tatt på alvor :)

  4.  

    Dette var utrolig klein lesning. "The charge of my credit card is fraud"? Er du seriøs? Selv om dette er kaos fra ende til annen, så er ikke dette bedrageri på noen som helst måte. Du har fått lastet ned spillet, du har fått varen du har bestilt. At den ikke virker er en annen sak.

     

    Helt enig.

     

    Klart det er kjipt når lanseringen ikke går som planlagt. Men å kalle det for svindel, er nok å ta det litt vel langt. Etter forbrukerkjøpsloven er det ikke bare forbrukernes som har rettigheter, så er det en gang slik at selger/EA også har sine rettigheter. Spesielt avhjelp/retting er vel aktuelt her. Se forbrukerkjøpsloven § 29 og 30. Såvidt jeg vet,er det vel det EA forsøker på nå.

     

    Det er uansett ikke ulovlig å gjøre et dårlig kjøp.

  5. Fikk du noe form for sporingsnummer? Eller dukket det bare opp en hentelapp i posten? Hvordan vet jeg at pakken er på vei? :p Eneste jeg vet er at pengene er blitt trukket fra konto. Har gått 10 virkedager nå. 16 dager om du regner med helgene.

     

    Fikk ikke sporingsnummer, annet enn at pengene ble trukket fra kontoen! Er vel bare å vente i spenning :)

  6. Er det noen i Tromsø som har et transferkit jeg kan få låne i en dag eller to?

    hvis du skal overføre fra 20gb til 120gb så har jeg det. (v002)

    jeg er ikke hjemme før 17 des. men jeg kan godt sende det til deg da.(hvis du sender det tilbake da)

     

    Må overføre fra 20gb til 250gb. Noen som vet om transferkit'et (V002) vil fungere?

    Dersom det fungerer og jeg får låne ditt kit, vil jeg selvfølgelig sende det i retur :)

  7. Må uten tvil være da jeg rundet Wing Commander 3 på midten av nittitallet.

    Var mange gode in-game videosnutter med skuespillere som f.eks Mark Hamill (Luke Skywalker fra Star Wars) og John Rhys-Davies (Gimli fra Ringenes Herre).

     

    Kort og godt et fantastisk spill! Spillesken står fortsatt på hedersplassen ved skrivebordet 14-15 år etter utgivelsen:) Ja, det er en eske og ikke et kjipt dvdcover som det er nå om dagen.. :D

×
×
  • Opprett ny...