Gå til innhold

leterel

Medlemmer
  • Innlegg

    179
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av leterel

  1.  

    Jeg har ingenting imot random loot drop i spill, eller å kunne velge item man vil gride til/direkte kjøpe. Men det å kjøpe seg til random drops er kynisk og regelrett gambling.men i full pris spill burde kjøp av ekstra items ikke finnes, remember when games had character unlocks for completing certain milestones? I sure do. I free to play spill gjør vel warframe/fashionframe mye rett om ikkje alt. Se jim sterlings video ang fashionframe imo.

     

    Jeg skjønner hva du sier, men "full pris" vil bare øke dersom spillselskapene ikke finner andre metoder å tjene inn pengene på. Det er faktisk ganske utrolig at prisen for spill har nesten ikke endret seg siden NES-eraen (det har faktisk blitt billigere om tar til rette for inflasjon og indie spill som koster ~200 kroner). Enten må de ha mikrotransaksjoner i form av loot boxes eller andre ting(de endrer nok bare hva som kan betales for, i dette tilfellet) eller så vil spillprisen øke, og kanskje vi ender opp med en prislapp på $100 for AAA spill, istedenfor $60.

    Volum? Tror du det har vært stabilt?

  2.  

    Er disse Mass Effect-artiklene betalte saker? (Ærlig spørsmål ettersom det er sjelden jeg kan huske å ha sett flere "slik fungerer dette", "dette krever..", "sånn er kampsystemet"-artikler før en release. Det er vel fortsatt over tre uker til release i tillegg...)

     

    Regner med det er fordi utvikleren slippre så mange videoer om nettopp disse tingene, og det er også et veldig etterlengtet spill, så det er naturlig å skrive artikler om det etterhvert som info kommer.

    Greit nok det, men da kan man jo like gjerne besøke utviklerens/utgiverens hjemmeside. Sakene har jo ingen journalistisk vinkling overhode og tjener kun som reklame. Pussig.

  3.  

     

    Jeg forhåndsbestilte dette på PS4 gjennom PS Store for en måneds tid siden. Skjønner virkelig ikke hvor jeg skal laste ned betaen. Når jeg går på view downloads står det Destiny Beta, men når jeg trykker på den er alt innhold helt tomt og der det vanligvis er download link så er det et kryss istedenfor.

     

    Noen som har peiling?

    gå til playstation store så går du til destiny, så blar du til høyre til du ser destiny beta så klikker du der

     

     

    Merkelig, går til Destiny > Beta, som igjen tar meg til Destiny pre order (som jeg gjorde for over en måned siden), som forteller meg at jeg har purchased, klikker der så havner jeg i Downlodalisten, klikker Beta men kun et kryss (X), og ingen mulighet til å laste ned???

     

    Måtte gå inn nedlastingslista i "Varlser" slette Destiny Beta derfra (som ikke var lastet ned) og deretter gå inn i PS Store og view downloads. Da kunne man laste ned.

  4. Jeg forhåndsbestilte dette på PS4 gjennom PS Store for en måneds tid siden. Skjønner virkelig ikke hvor jeg skal laste ned betaen. Når jeg går på view downloads står det Destiny Beta, men når jeg trykker på den er alt innhold helt tomt og der det vanligvis er download link så er det et kryss istedenfor.

     

    Noen som har peiling?

     

    EDIT: Klarte å finne det ut

  5. @TCi

    Jeg er helt enig i det du skriver. Det virker som spillanmeldelser i stor grad foregår på andre premisser enn eksempelvis musikk- eller filmanmeldelse (arrester meg gjerne dere som kjenner bedre til de arenaene). Det er på tide med ryddigere løp og transparante forhold i spillbransjen.

     

    Jeg synes fortsatt det er merkverdig at Gamer ikke har omtalt saken redaksjonelt.

  6. For en tullete artikkel. På tide å løfte blikket utenfor fantasyverden når man skal kommentere dataspill generelt. Om vi holder oss til Gamers favorittsjanger, RPG, så fins det da flere eksempler på spill som nyanserer forholdet mellom ondt og godt, stiller opp dilemmaer rundt folkegruppers skjebner osv. Fallout er nevnt, og kanskje bør New Vegas i særdeleshet nevnes.

×
×
  • Opprett ny...