Gå til innhold

Jakoozie_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jakoozie_InnleggNO

  1. Tror hverken det er forbrukerne eller utviklerne/utgiverne som har skylden for dette, det er plattformtilbyder sin feil helt og holdent. (I dette tilfellet Sony). Løsningen er jo tilgjengelig og åpenbar, det er refunds. Se på steam. Demoer er også en mulighet, men det tror jeg ikke vi vil få i stor utstrekning. 

    Sony er fullt klar over at Steam tilbyr refunds i stor skala, og at det er bærekraftig i de fleste tilfeller. Antakelig ville flere folk tørre kjøpe til fullpris hvis det var mulig å få pengene tilbake. Når de velger å ikke tilby dette så er jo det fordi de mener at de tjener mer penger på å la være. Men da blir det færre folk som kjøper spill til fullpris. Sånn er det bare. 

    Utvikleren i denne saken er nok litt bitter fordi spillet hans ikke solgte nok ved lansering til at Sony ville finansiere en oppfølger til spillet hans. Og det forstår jeg godt. Men det er ikke spillerne som har skylden, det er Sony han burde være sur på.

    • Liker 1
  2. Jeg forstod det i hvert fall slik at trådstarter ikke likte mid-tower, og lurte på om kabinettet i linken ga god valuta for pengene (og da i henhold til andre Full Tower)

     

    Personlig så har jeg ikke så mye fokus på pris og verdi med dagens kabinetter, så ønsker ikke å uttale meg rundt akkurat det. :)

     

    Da forstod du rett. ;)

     

    Skal sjekke litt opp rundt Fractal Design XL.

  3. Hei.

     

    Jeg er ute etter et kabinett som er så rimelig som mulig, men som også har muligheter for god kjøling. Det vil si god plass, det skal helst være lett å rydde vekk strømkablene (viktig) og jeg må ha mulighet for å sette inn mange vifter pluss støtte for vannkjøling.

     

    Er det noen andre som har noen forslag? Akkurat på kabinett vet jeg ikke hvilke finesser som finnes. Men hvis det er noen av kabinettene som har geniale funksjoner som dere har prøvd selv, så er jeg veldig åpen for det.

     

    Takk skal dere ha!

  4. 4 Player Podcast. De vant Gaming-kategorien @ Podcast Awards 2009 :)

    4PP @ Justin.tv

     

    Har sett denne anbefalt flere ganger, og tenkte å gi den en sjanse. Men jeg klarer ikke finne RSS-feeden deres ....!? Er det noen som kan gi meg en link jeg kan fore inn i google reader, slik at jeg følger episodene ved hjelp av det programmet?

     

    Ellers, dere andre som liker Nerdcast, hvilke podcaster hører dere på? Prøver å finne nye caster hele tiden, men har egentlig ikke funnet noe jeg liker like godt. Er det noen casterder ute, engelske eller norske, som er så uhøytidelige og også informative som nerdcast er?

  5. Så fort noen finner en PS3 vs X360 comparison så link den her slik da. Lensoftruth skal komme med en sier dem men vet ikke helt når...

     

     

    Regner med at Xbox 360 utgaven flyter bedre:

     

    "Just for reference, technically the 360 version is superior. the 360 version runs native at 720p, with a solid 30+fps with 2 x AA.

    The ps3 version runs at 1152x640 (sub HD) with fake AA, with fps averaging between 24 - 28"

     

     

    Kilde? Hadde i utgangspunktet tenkt å kjøpe PS3 utgaven, men ble litt usikker her nå. Så om dette stemmer så "vinner" X360 på ytelse/grafikk mens PS3 har noe ekstra content, det gjorde det hele litt vanskeligere :/

     

    Har sette det samme, så tror det stemmer.

  6. Må si at jeg liker podcasten deres meget godt :)

    Dere er flinke og behagelige å høre, som Stavanger-mann selv setter jeg stor pris på en spillcast på morsmålet ;)

     

    Digger også de ulike "running gags" dere har, som Zelda-fisken, "JIZZ!" og "haratchat-haratchat". Hehe.

     

    Synes forøvrig at Kenneths (tror jeg) versjon av brølet høres mest rett ut i forhold til originalen. Men begge er inne på noe.

  7. Vil bare informere om at det er et lite håp om at vi som har bestilt fra Elkjøp får spillet snart allikevel. Er en respektabel fyr på diskusjon.no-forumet som har fått mail fra elkjøp om at spillet ble sendt i dag.

     

    Så da er vi 2. Eller 1,5 :p (jeg er som nevnt over ikke sikker)

    Neglebite-materiale dette her ... Jeg skulle ikke glede meg så mye til dette spillet!

  8. Det står ikke nøyaktig hva som er sendt i mailen ser dere ... Irriterende! :cry:

     

    Eh? Det står jo i vedlegget (PDF) kva som er sendt. Ordrenummeret står også i emnefeltet, som kan sjekkast opp i mot ordrehistorikken på Elkjop.no/Lefdal.com (sjølvsagt avhengig av kor du har bestilt).

     

    Det fulgte ingen PDF-fil med i mailen. Jeg fikk derimot PDF når jeg først kjøpte varene for flere uker siden, men det var en kvittering og har ingenting med sendingen å gjøre.

     

    Det eneste jeg har fått av informasjon er et såkalt "sendingsnummer". Dette kan ikke spores gjennom posten. I tillegg registrerte jeg meg aldri på elkjøp sine sider, og har derfor ingen brukerhistorikk å forholde meg til.

     

    Men tar gjerne imot forslag som hjelper meg å finne ut av dette regelrette mysteriet ... ;)

    Ringer antakelig kundeservice i morgen bare for sikkerhets skyld.

  9. Er det noen andre her som har bestilt fra Elkjøp? Fikk mail nå nettopp, om at varen/varene mine ble sendt i dag.

     

    Er det noen andre som har fått det samme?

     

    Har også bestilt fra elkjøp, men har ikke fått noe bekreftelse for at det er sendt ennå.

     

    Ok. Da er det nok bare Elkjøp som er UTROLIG trege å sende ting. (Avatar)

  10. Imponerende hvis de har sendt noe i dag, på 17. mai! Er muligens litt rusten automatikk i systemet til Elkjøp. Eller så er det bare imponerende!

     

    Hehe, godt poeng :p

    Muligens en mail som ikke har blitt pushet ut når den skulle. Da taler det i alle fall for at spillet ikke er på vei, nekter å tro at de fikk det inn før helgen.

  11. Er det noen andre her som har bestilt fra Elkjøp? Fikk mail nå nettopp, om at varen/varene mine ble sendt i dag.

     

    Er det noen andre som har fått det samme?

    Ble den sendt IDAG? Wow, nå må jeg løpe og bestille, kanskje jeg er heldig og får den før helga der jeg skal bort :o

     

    Ikke få for store forventninger, antakelig er det en gammel ordre som ikke har blitt sendt før nå. (Bestilte også Avatar fra nettbutikken deres for evigheter siden, sammen med RDR, men fikk den aldri)

     

    Men siden det er så tett opp i lanseringsdatoen tenkte jeg at jeg skulle sjekke om noen andre har fått den samme mailen. Synes også det er rart at de tok så lang tid på å sende Avatar, og lurer derfor på om de har ventet til RDR kommer på lager slik at de kan sende de sammen.

     

    Det står ikke nøyaktig hva som er sendt i mailen ser dere ... Irriterende! :cry:

  12. En som mener at Dragon Age Origins har tatt flere elementer fra en serie som heter The Dragon Reborn:

     

    Bioware's Dragon Age: The Stolen Plot?

     

    Er stor fan av WoT, og har selvsagt spilt Dragon Age. Likevel, det siste som slo meg er at de to er like. Joda, et par navn og begrep går igjen. Men historien er likevel radikalt annerledes. Dragon Age sin historie består mer eller mindre utelukkende av å samle opp en hær, og deretter gå til krig.

     

    WoT er så fylt av intriger og komplott at det ikke er godt å si nøyaktig hva som har skjedd. Rand samler gjør seg riktignok klar til kamp mot "The Dark One", men det er langt i fra så enkelt som å samle hærer.

  13. Har spilt en stund nå, fantastisk.

     

    Men jeg lurer, hvordan finner man man specialization-trenere? Jeg spiller som mage, og er vel nå level 10. Men jeg vil gjerne velge "combat mage"-spesialiseringen, den som gjør at man kan ha rustning. Men hvor finner man trenere?

  14. Forstår ikke at folk ikke liker Jack Black. Han er jo genial! :)

    Han er den typen komiker som klarer å være morsom selv med det labert manus, han trenger strengt tatt ikke vitser i det hele tatt. Hyper? Så absolutt, men det er jo halve skjermen.

     

    Hvis dere trenger påminnelse er jo denne lille

    tidløs.
  15. Til deg som trengte hjelp med bølla i sumpen som jeg ikke husker navnet på:

     

    Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

    Brogar het han ja :p

    Jeg gjorde som du sa, slo alle karene hans i arenaen, og slo ham til slutt. Det funker fett det, men han stikker vel ikke av automatisk. Det som skjer er at du får jobben hans, og han jekker seg ned noen hakk. Men når du komme lengre i main quest vil du få valg om hvordan du skal behandle fyren.

     

    Forøvrig kan du kjempe mot alle, selv om du ikke får lov å vedde på deg selv. Det er bare å snakke med personen du ikke har slått enda, og be ham opp på dans ;) Tjener ikke like mye penger da, men det er umulig å få tilbake betting privelieges, jeg har til og med prøvd med en joke-spell.

  16. ANbefaler deg og gå fra din monotone Tv-apparatet, og skaffe deg farge-tv. Verden er ikke svart-og-hvit, din lille naive troll. Gamer lever av annonseinntekter som blir skapt av våre museklikk. Hadde ingen lest deres artikkler, så hadde det ikke vært Gamer idag. At du er så Naiv, gjør meg kvalm. Du får vel leve i skallet ditt.

     

    Du følte du arresterte meg ordentlig nå, gjorde du ikke? Troll er noe jeg aldri har blitt kalt for, og for å være ærlig vet jeg med 100% sikkerhet at jeg ikke er det. Ser derfor ikke noe poeng i å kommentere dette småpatetiske innlegget.

     

    Det jeg vil si er dette: Hvis du tror at gutta hos Sony eller Naughty Dog bryr seg om hva hvilken som helst norsk spillside gir spillet deres, så er det faktisk du som er naiv. Håpløst så, faktisk. Nå enser jeg at du kanskje fra starten av leste innlegget mitt feil, og da beklager jeg mitt bidrag til å videreføre misforståelsen. Jeg er selvsagt klar over at gamer lever av reklameinntekter. Poenget mitt er/var bare at gamer ikke trenger å la seg presse av utgivere, fordi Sony aldri ville finne på å boikotte en søt liten norsk spillside. Til forskjell fra Gamespot og IGN, som har så utrolig store brukermasser at industrien nesten forventes å prøve og gripe inn.

     

    Stor forbokstav skal forresten bare brukes etter punktum og kolon, og på sær/egennavn. Forstår De Det?

  17. Jeg forstår ikke helt hvorfor alle sier at Uncharted ikke handlet om action. Det gjorde jo det! Spillet hadde 3 stk puzzles tilsammen, og et par klatresekvenser (som jeg forresten likte).

    Ellers var det jo heseblesende action fra start til slutt, med (spoiler) zombie- og menneskedreping, skyting fra vannskootere og skyting fra bil. Virker som både anmelder og andre har latt nostalgiens slør komme litt vel mye til gode når det gjelder det første Uncharteds mystikk, jeg husker selv at mange klagde på akkurat dette i eneren.

     

    Ellers synes jeg er HYSTERISK med alt sutringa til PS3-boysa, og konspirasjonsteoriene deres er morsomme ene og alene fordi dere faktisk tror på oppgulpet. Helt seriøst, hvor tjukk går det an å bli? Norske spillsider har ingenting å tjene på å være "biased", fordi det er ingen i verden som bryr seg om hva i vesle Norge sier og gjør. At noen journalister skulle være på hevntokt mot enkelte konsoller er jo nesten enda teitere å påstå....

     

    Men, men, det er ingen som kan si at PS3-fanboys ikke er underholdende :)

  18. Fikk det til til slutt, måtte bare farme litt items. (grinding er jo ganske unødvendig i dette spillet, hvis du tenker i forhold til level. Men for å gi de udødelige nye egenskaper er det jo gull)

     

    Nærmer meg slutten på disk 2, og må si at jeg koser meg. Men er det andre som irriterte seg over de to barna? "I'm so scared, i'm so sad - booohoo" ... :p Er glad i litt sentimentalitet jeg, men barna ødelegger jo egentlig bare her.

     

    Synes også skuespilleren bak Jansen er ganske horribel.

     

    Ellers er spillet flott, jeg ble overrasket over godt jeg fortsatt liker gammeldagse rollespillmekanikker som turbasert og random encounters...

     

    Sent nå ...

  19. Ser at folk skriver at kampsystemet utvikler seg over tid. Har rundet spillet, men har jeg feil i at det er stort sett det samme det går i hele tiden? Jeg mener, du kan jo grapple folk og kaste batarang osv osv, men selve slossinga er vel lik omtrent hele tiden? (Dvs. du trykker på en knapp for å angripe, en for å blokke og en for å stunne ... Right?)

     

    Jeg digger forresten kampsystemet. Herlig med system som gir deg god flyt enkelt, og som gjør at man føler seg sterk og dyktig. Å koble sammen komboene krever også litt dyktighet, slik at det blir ikke alt for enkelt.

     

    @Avean:

    Vi er alle leie av maset ditt om at kampsystem i spill ikke er realistiske nok, at det er for mye farger og for høye lyder. Hvis jeg kan være litt frekk, GTFO. Det du er ute etter er en kampsportssimulator, eller enda bedre - the real thing. Er rimelig lei av å lese de negative postene dine i hver eneste tråd som omhandler spill med bra kampsystem.

×
×
  • Opprett ny...