Gå til innhold

Whalecore_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Whalecore_InnleggNO

  1. Woah! Visste ikke at Tekken 6 skulle komme så snart. :D Herlig anmeldelse. Savner Lei og de andre klassikerene nå. Tekken 3 er sikkert det mest spilte spillet på PlayStation for min del.

     

    Har et litt merkelig spørsmål: Brukes den høyre analog-stikka på PS3-kontrollen til noe i spillet? Har 2 PS3-kontroller, men på den ene så fungerer ikke høyre analog-stikke. Dvs. at hvis jeg flytter på den venstre, så går den høyre i surr i alle retninger. Er for eksempel håpløst å spille FIFA med den kontrollen. Kan noen sjekke ut dette for meg? Det er ganske avgjørende for om jeg kjøper Tekken 6 eller ikke. Har ikke tenkt å invistere i ny kontroller med det første. Er det kanskje mulig å bytte på kontrollvalg slik at jeg kan evt. deaktivere den høyre stikka?

  2. Fantastisk anmeldelse!

     

    Siden spillet er det som kalles en eventyrpakke til Neverwinter Nights 2, må du åpenbart allerede være eier av dette hovedspillet, og du må gjennom en rimelig lang prosess for å laste ned en rekke oppdateringspakker.

    Kan noen forklare litt detaljert hva dette vil si? Må jeg laste ned flere patcher etter jeg har installert NWN2?

     

    Og siden jeg har både NWN2 og Mask of the Betrayer, regner jeg med jeg får bruke MotB-klassene og rasene? :)

  3. Liker veldig godt artiklene som er skrevet på nynorsk. Det er annerledes, spennende og veldig gode artikler også!

    Håper virkelig dere fortsetter med nynorsk!

     

    Syntes trådstarter oppfører seg tåpelig, skal man kutte ut bokmål i artikler fordi en nordlending ikke liker det? Både bokmål og nynorsk er norsk språk.

    Helt enig.

     

    Edit: Trøtt idag ja, jeg stemte "Nei" men mener selvsagt "ja" :p

  4. Synes sjøslag er helt fantastiske. Det er jo bra at det faktisk er vanskelig å detaljestyre skipene dine! Da får spillet høyere vanskelighetsnivå, og forskjellen på de gode og de beste spillerene vil være større. For oss som har spillt litt strategispill fra før får kanskje en liten fordel i disse typen slag, så får heller de taktisk/strategisk overlegne spillerene dominere i landslag.

  5. Herlig anmeldelse, gleder meg til å erobre verden!

     

    Kjenner meg spesiellt godt igjen i dette:

    Alt dette resulterer i et gameplay som har akkurat den samme «bare én tur til»-følelsen som tidligere spill i serien. Det er alltid ett eller annet som skal gjøres, en eller annen detalj som må på plass, og en eller annen ondsinnet plan som må settes ut i live.

    :p

  6. Pølse i mikrobølgeovn <- en skam og et æsj! Eeeew. Forventer du at de skal se noe annet en "grå og sprukkne" pølser så overvurderer du kanskje mikrobølgeovnen.

     

     

    - Smaker godt

    - Mettende

    - Har ikke drept meg ennå

     

    ^ Pølser eier

  7. Je. I CoD4 har du ingen problemer med å headshotte, men med KZ2s system så blir det litt mongis. Syns det var helt greit at sensen var weird når jeg skøyt fra hofta, men når jeg sikter inn bak cover syns jeg det burde vært optimalt. Kanskje litt automatisk pusting osv. som gjør at bevegelsen blir noe unøyaktig.

×
×
  • Opprett ny...