Jump to content

kim_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  784
 • Joined

 • Days Won

  1

kim_InnleggNO last won the day on October 18 2018

kim_InnleggNO had the most liked content!

Community Reputation

542 :)

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her sitter myndighetene og sender milliardpakker hit og dit pga smittefare mens noen busselskap fra samme pengebinge sparer noen millioner på færre busser som resulterer i smittebomber..
 2. Sikkert litt voldsomt tiltak som ikke betyr så mye for nettkapasiteten, men det er nok mange lite tekniske familier med hjemmekontor, barn osv. som får en enklere hverdag når hjemmenettet er mindre sirup.
 3. Tanken var vel å holde avstand for å ikke smitte hverandre. Går vel fint å ta seg en tur i grøften når man jogger?
 4. VG har nå denne clickbait-overskriften "5476 corona-dødsfall i Italia" Den avisen eier ikke skam.
 5. Italia i dag: 5560 new cases and 651 new deaths
 6. Bra håper politiet fikk beskjed om å ta turen innom parken også. Gjør noe med moralen til oss som driver dugnad at enkelte gir f.
 7. Med 30-40 samlet til fotball så er det bare å ringe til politet med en gang.
 8. Folk i naturen er da ikke noe problem så lenge de ikke oppholder seg i større grupper enn hjemme. Langt verre å handle på butikken hver dag for å si det slik..
 9. 67-åring i Sverige koblet fra respirator etter 10 dager https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/sara-holl-maken-i-handen-nar-respiratorn-slogs-av/
 10. Vi får være enige i å være uenige, takk for meg!
 11. Ingenting blir perfekt i denne situasjonen, men som jeg har prøvd å få deg til å forstå så er helsetilbudet i Oslo dimensjonert for alle som er der, og selv det er kanskje ikke nok under en pandemi. Alle andre plasser er mindre dimensjonert tilsvarende antallet der, så det ville vært komplett galskap å flytte 100 000 til random plasser i landet.
 12. Det er jo nettopp den mest perfekte fordelingen som er tilstede om folk oppholder seg der de er registrert. Vi kan ikke flytte knappe ressurser under en pandemi til alle mulige hytteplasser i tilfelle det er noen der.
×
×
 • Create New...