Jump to content

kim_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kim_InnleggNO last won the day on October 18 2018

kim_InnleggNO had the most liked content!

Community Reputation

482 :)

2 Followers

About kim_InnleggNO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er helt fair, bare synes ikke noe om "hyllesten" når du mest sannsynlig går i minus tatt i betrakning alle rettighetene du har.
 2. Sier seg selv at han ikke skal leve på brutto 500k basert på livsstilen han beskriver, men ja enig i det
 3. Marginalskatten på lønn er mye høyere, men det blir ikke så ille om man tar ut 500k i året da nei. Uansett så er det ikke snakk om 5 mill / 500k i året, det skal til 0 ved 67.
 4. I eksempelet skal kontoen tømmes fram til 67, så 5 mill er mye mer enn eksempelet. Skatt på 500 000 er vel litt over 100 000?
 5. Ja og indeksfond med 5 mill gir som sagt skatt til noen timer hos fastlegen, laaangt fra sykehus osv. Deretter skal den kontoen tømmes.
 6. For siste gang. Vi snakker ikke om en profesjonell investor her med typisk årslønn. Les hva det er snakk om.
 7. Det er en helt annen debatt. Jeg snakker om å finansiere sitt eget opphold. For å si det på en litt enklere måte: I USA hadde ikke eksempelet gått siden sykehusforsikring osv. hadde spist opp alt lenge før 67.
 8. På ingen måte, men som jeg har sagt et par ganger nå, i eksempelet over så bidrar man ikke noe de siste årene der kontoen skal tømmes fram til 67.
 9. @PgUp med så høye ambisjoner og ønske om independence er det vel en smal sak å gi fra seg norske rettigheter også og bli skikkelig independent. Har for øvrig aldri nevnt noe om overforbruk,akkurat som at det er en sannhet bare man skatter nok til eget opphold?
 10. Absolutt, men her er det snakk om å finansiere sitt eget opphold med alle forsikringer, noe eksempelet ikke er i nærheten av.
 11. Det blir likevel langt fra hva en gjennomsnittlig person med arbeidsevne leverer. Her var også planen å gå tom til 67, så da er det null skatt de siste åra før man blir alderspensjonist. Bortsett fra moms, men det hjelper ikke stort, knapt nok et fastlegebesøk i året.. Folk får gjøre som de vil, men faktum er at man i dette eksempelet i det lange løp snylter stort på andre nordmenn.
 12. Dere som pensjonerer dere i 40-50 årene med noen få millioner på bok (og derav skattet lite for et helt liv) er snyltere på linje med folk med arbeidsevne som svindler seg til trygd. Var en lignende person på NRK Lindmo for noen uker siden som ble hyllet fordi han levde i skogen og bare jobbet et par måneder om sommeren. Det er vi som betaler hundretusener hvert år i skatt som betaler for alle godene og forsikringene dere nyter godt av i Norge.
 13. Ja kunne gitt straffe der, men det er De Bruyne som pingler ut, hadde vært minst like stor kropp om han hadde stått fram med brystet lovlig..
 14. @Kynxx Rart at det er så vanskelig når Ice Junior data kun fungerer på Ice+. Vil tro tale går på både Ice og Telia der. Det er jo i Ice sin interesse å nekte deg data hos Telia..
 15. Som nevnt flere ganger her, Telenor og Telia + alle som låner nett av disse.
×
×
 • Create New...