Jump to content

kim_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  533
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kim_InnleggNO last won the day on October 18 2018

kim_InnleggNO had the most liked content!

Community Reputation

423 :)
 1. Vanlige abonnement inkluderer rollover også, så ikke noe godt tilbud alt i alt når det koster 19 kr per ekstra GB.. men interessant konsept.
 2. Eldgammel android i den videoen så tviler på den hjelper. Prov denne https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/indevice_detail/a_id/127850/p/30,6720,10385
 3. Tøv at B593 ikke gir like bra kvalitet på LTE som nye routere. Du får ikke to frekvenser samtidig som gir høyere fart, men that's it. Meget stabil ruter. Har sett flere som sliter med mobilt hjemmebredbånd så det kan nok stemme at du må ha den ruteren i utgangspunktet pluss at du må være koblet til riktig basestasjon. Hør om de kan fjerne sperren på simkortet siden du tross alt fikk bestilt uten.
 4. Stutter på panorering er vel en del av å se film i 24fps
 5. Jeg sier bare at det er spesielt at verken du eller verkstedet stiller spørsmålet når ingenting skal bli gjort med den på ubestemt tid.
 6. TS har jo nå i etterkant sagt det ikke bare var avtale på SMS, men en samtale mellom verksted og TS da bilen var på verkstedet. Det blir ord mot ord hvordan den oppfattes, men faktum er at verkstedet ville holde på bilen, og TS ikke var interessert i å få tilbake bilen fram til ny time. Det er rimelig spesielt med tanke på hva som skulle gjøres.
 7. Saken stiller seg annerledes da, alle forstår at man ikke har en bil inne for taksering i en uke.
 8. I og med at du har det skriftlig at dette kun var en taksering står du sterkt. Verkstedet har tabbet seg ut (dårlig kommunikasjon mellom ansatte) og vil ha betalt for tabben sin. Personlig ville jeg betalt litt siden du tross alt har fått tilbake en bil som er litt mer verdt, men laaaangt nærmere pris av taksering enn 30 000.
 9. Hadde Pogba vært på vei ut i januar så hadde det vært solide rykter i avisene og uttalelser fra agent. Der er det helt stille i motsetning til i sommer. United hadde ikke latt han gå i januar under noen omstendigheter mtp situasjonen på midtbanen. Bare å ta det helt med ro frem til sommeren 2020. Edit: Meget godt poeng med EM 2020 som betyr mye for Pogba. Case closed!
 10. Men Pogba begynner å dra på fotballåra. I Real Madrid er han omtrent garantert både liga- og CL-vinner før han avslutter karrieren. Det har sett lyst ut for United et par ganger tidligere de siste åra også uten at det ble noe av. Håper selvsagt han kan overtales om vi sikrer topp 4. Samtidig har seirene mot PSG og City vært uten Pogba. Må uansett ha inn flere kreative på midtbanen. Siste på Pogba-skaden Solskjær har sagt er "satser på før nyttår".
 11. Nei. Treg disk og cpu også. Får flere ganger bedre laptop til 500 kr på Finn. Ville ikke latt min verste fiende installere Windows 10 på den
 12. Resten av sesongen? Vi er jo ikke halvveis enda. Tror Pogba blir til sommeren. Da har vi en boksåpner i forhåpentligvis fri rolle mot lavtliggende lag når han er tilbake.
 13. Selv et sameie med bare 3 stk vil jeg tro kan skaffe en langt bedre avtale samlet enn privat.
 14. Tipper de som sverger til kobber velger fiber fremfor trådløst når den tid kommer. De vil nok se 1080/4K TV i 2023 også, som er håpløst på andre alternativ. 2023 er worst case utfasing, kan i tillegg bli feil på linjen før den tid.
×
×
 • Create New...