Jump to content

kim_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  1052
 • Joined

 • Days Won

  1

kim_InnleggNO last won the day on October 18 2018

kim_InnleggNO had the most liked content!

Community Reputation

675 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ønsker vel å spare penger på å ikke ha dobbelt opp. Billigste løsning blir vel å skaffe seg Telenor / Telia / Ice "ubegrenset" mobilabonnement for streaming på hytta.
 2. Ja, det gir ikke akkurat noen boost for spillerne på et nesten-lag at alle andre konkurrenter oppgraderer, mens United starter med James istedenfor Sancho.
 3. Satser på at Ole har kontroll Blir en lang sesong etter kort ferie, så kan lønne seg på sikt at gutta har fått litt ekstra fri.
 4. Takk, var fraværende over sikkerhet på nettsiden. Et slikt billig tiltak som redder liv bør gi 1 stjerne i trekk på sikkerhetstest om det ikke er standard, slik som langt dyrere AEB.
 5. Burde vært påbudt med tretthetsvarsler i 2021, her er det ikke tilvalg en gang.. Edit: feil
 6. Du kan få dusør selv om du kontakter politiet. Men scenarioet du skisserer vil ikke gi deg noe dusør. Bedre å tippe lotto.
 7. Eneste fordel med 5G for privatbruk de neste 2-3 årene er bruk av 700 mhz i grisegrendte strøk for bedre dekning. Men den dekningen er nok ikke på plass før om 2-3 år..
 8. Latterlig å plutselig skulle slå ned på drikking i parker. Tror de at studentene dropper drikking? Nei, de flytter inn i trange studentboliger der smitten sprer seg mye lettere.
 9. Takk! Trodde det var mandag siden vglive påstår det, men har sjekket den offisielle siden i tillegg nå som sier søndag.
 10. Fungerer ikke i utlandet nei
 11. Har vært i United siden 2010 og er vel godt likt i gruppa, så gjør ikke meg noe som stallfyll.
 12. Enkelte som tror at en manager er sjakkspiller og spillerne er sjakkbrikker. Heldigvis mer nyansert enn som så.
 13. Brukt opp 100 GB og har nå hastighet på 3 mbit/s mener du altså
×
×
 • Create New...