Jump to content

kim_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  1025
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kim_InnleggNO last won the day on October 18 2018

kim_InnleggNO had the most liked content!

Community Reputation

663 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Q85 er veldig bra til sport. Du skal skru av all dritten og sørge for europeisk innstilling (50hz) på tuner / boks og 50 fps sending.
 2. Unødvendig å avslutte uten både Pogba og Fernandes.
 3. Et annet moment er om verdien på ditt hus/tomt går ned med den signaturen.
 4. Husk at City sin evt. plass i CL etter planen blir bestemt før ligaen er over, så kan være spenningen plutselig er over, spesielt siden Wolves og Chelsea møter hverandre.
 5. Akkurat nå har Chelsea og United lik odds på 3.plassen, så dette begynner virkelig å se bra ut for CL neste år.
 6. Gikk det bra å bytte til Next og beholde opprinnelig data/tvilling pris?
 7. Leicester tapte. Nå har faktisk United i teorien 4.plassen i egne hender. Med f.eks 3 - 0 seier over Leicester er det ikke mye som skal til for å få bedre målforskjell. På oddsmarkedet er nå United større favoritt enn Leicester til topp 4 plassering.
 8. Så lenge Pogba starter håper jeg Bruno får hvile.
 9. Tipper de leter etter noe gammelt grums å sverte TH ytterligere med som ikke er relatert til saken.
 10. Rimelig lei av å høre argumentet om statistikk som tilsier at det stort sett alltid er mannen. Gi meg statistikk der drap i affekt er fjernet og man sitter igjen med kaldblodig planlagt drap slik som det i så fall må være i dette tilfelle.
 11. De er åpenbart vant til å komme unna med håpløse svar.
 12. Men det skurrer også andre veien at noen andre er villig til å være med på drap. Man må nesten utelukke kriminelle miljø som ville hatt balletak på Tom Hagen resten av livet. Og evt. i kretsen hans måtte tenkt på konsekvenser om de ble tatt i tillegg til byrden, opp mot noen millioner kroner for jobben. Er man tett på Tom Hagen så sliter man neppe økonomisk helt uten fremtidsutsikter heller. Ved evt "outsourcing" av oppdraget ville han mistet kontrollen totalt, og kunne ikke vite med sikkerhet at det ikke ble en link tilbake. For ikke å snakke om hvor langt ned på lista over drapsplaner man må for å lage et komplisert kidnappingskomplott.
 13. Ifølge VG og Svein Holden er dokumentet ca 10 år gammelt.
 14. Skummelt dette. 50 prosent av ekteskap ender i skilsmisse. Med andre ord langt over 50 prosent vurderer skilsmisse. Og dette, i tillegg til en lite karismatisk personlighet blir altså brukt til å forhåndsdømme en mann det ikke finnes et eneste lite bevis mot. Skulle jeg tatt livet av min hypotetiske kone pga trussel om skilsmisse ville jeg ikke brukt 8-10 år fra hun viste meg signerte papirer, det er i hvert fall sikkert.
 15. Synes du har gode og interessante samtaler med deg selv Snik
×
×
 • Create New...