Gå til innhold

AnonymBruker_1

Medlemmer
  • Innlegg

    1 197
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av AnonymBruker_1

  1. 9 minutes ago, Fibonacci said:

    Hvilken dokumentasjon har de for at to vaksinedoser gir bedre immunitet enn gjennomgått smitte? Og at 3 doser gir "uendelig" immunitet, sammenlignet med f.eks. 2 doser + smitte?

    Gjennomgått omikron er uendelig mye bedre enn fjorten doser.. syk verden vi lever i. Dette vil gjelde helt til en ny variant kommer, men den må da utkonkurrere alle tidligere varianter samtidig som vaksinen for ancestor strain gir bedre beskyttelse enn gjennomgått omikron.  Altså lite sannsynlig.

  2. 1 hour ago, arne22 said:

    Det tviler jeg på. Rekkevidde er tilnærmet omvendt proporsjonal med båndbredde. Når båndbredde og kapasitet går opp så går rekkevidden ned. Dette prinsippet brukes for Lorawan og NB-IoT (fra 4 G master). Grunnen til at IoT senderne rekker veldig langt med liten effekt er en veldig lav båndbredde.

    Ikke helt slik det henger sammen. Frekvensen bestemmer rekkevidden, uavhengig av båndbredden. 

    • Liker 1
  3. Var tydelig at spillerne slet med underlaget.

    Det er vel ingen som reagerer på taktikken før etter 70 min? Young Boys kjørte over United siden utvisningen.

    La oss se hvordan Villarreal og Atalanta gjør det på denne banen..

    • Liker 1
  4. 7 minutes ago, el_cash said:

    Hei, dette er null problem, gjør det samme selv. Mye underlige svar her som ikke helt henger sammen med det du spør etter, men kan bekrefte at en vanlig 4G router med SIM-kort fra din operatør (bestill gjerne et data-SIM-kort) vil gjøre susen. Bruker en slik løsning som backup/failover når 4G router med antenne på veggen av en eller annen grunn ikke vil virke.

    Fordelen med en slik router er at du også kan ta den med til andre steder hvis behovet skulle melde seg.

    Det har kommet frem at TS ønsker å kjøpe en av de nye "Trådløst bredbånd" (FWA) løsningene med over 1 TB, derav "underlige" svar

    • Liker 1
  5. 12 minutes ago, NULL said:

    Antenne utendørs gir bedre ytelse - også der det kanskje med en mobil eller en "vanlig" 4G-ruter bare blir dårlig eller middels ytelse. Med tanke på flere brukere i området, inkludert mobiltelefoner, vil utendørs antenne trolig gi langt mer effektiv utnyttelse av den tilgjengelig kapasiteten/airtime.

    Står antennen i vindu så er den tilnærmet like god som utendørs. 

    Ja, har man fått en antenne gratis så ville jeg i verste fall brukt den bak en trevegg (styrt mot senderen)  istedenfor pinnene på en router.

     

    7 minutes ago, E.C. said:

    Antenna fra Nextgentel er fra Telia og den er ikke retningsbestemt.

    Ble litt nysgjerrig på hva slags rundstråleantenne som blir levert?

  6. Som du sier kan du bare droppe antenne og hive hvilket som helst simkort i en 4G-router så lenge du får OK signal på mobilen fra samme operatør (Telenor, Telia, ice+).

    Hvis du klarer deg med ok fart, eller ikke så veldig mye data er det mye penger å spare ved å bruke mobilabonnement:

    Du kan bestille data-sim til Telenor (evt Talkmore) eller Telia (evt Chili mobil) slik at du tar av 100 GB kvoten til et vanlig mobilabonnement. Dette vil koste litt over 400 kr totalt.

    Har du Ice+ dekning kommer du under 400 kr totalt for 1000 GB, men "bare" 10 mbit/s.

     

  7. Trodde basert på det enkelte skriver her at det ikke var dekning på åstedet. Men det var altså dekning fra andre basestasjoner. At noen refleksjoner skulle gjøre at mobilen holdt seg koblet til Eg A er hinsides all fornuft. Selvsagt ikke umulig, men enhver som kan noe om mobilsignaler vil si at dette er helt usannsynlig. Som altså ble gjort i retten, men lagt bort. Man la større vekt på "DNA-bevis" som matcher halvparten av alle menn i landet. God natt!

    • Liker 3
  8. 1 hour ago, arne22 said:

    Det som kan være et lite problem det er jo å vite om man er i ice+ nett og begrenset til 1 TB data eller i Telia nett og begrenset til 10 GB data. I følge info på ice sin webside så skal man kunne se dette i appen. På min telefon så fungerer ikke dette og jeg kan ikke se om jeg er på Ice sitt nett eller Telia sitt nett. (Helt ny telefon med siste utgave av Android.)

    10 GB med rollover så har du 20 GB. Worst case scenario med 5 mbit streaming på mobilen så har du da 10 timer før det går tomt. Sitter du en plass med 2 streker ice+ så er du 99,99% trygg. Er du på reise vil du ofte nok være på ice+ til at ikke alt ryker på en dag. Om uhellet skulle være ute kan du kjøpe data på ice.no eller få rollover med noen snille sjeler.

    Med andre ord ikke noe å tenke på :) 

    • Liker 1
  9. 9 hours ago, justus said:

    Actually noe av det dummeste jeg har hørt. Bare fordi man kan jobbe betyr ikke at man må eller burde. Det sto ikke i kontrakta når jeg ble født at jeg skulle jobbe for enhver pris. Jeg skjønner at man må gjøre noe (hvis ikke man har kapital) for og få mat på bordet, men hvordan man gjør det får være opp til enhver tenker jeg, så lenge man følger lover og regler. Når vi lever i et kapitalistisk samfunn slik vi gjør så er det bare rett og rimelig at noen pensjonerer seg tidlig; fordi hvorfor skulle de jobbe hvis de ikke trenger det for å putte mat på bordet?

    Gratulerer med å ikke ha forstått poenget. Du har hatt over 1 år på å forstå innlegget du siterte.. 

    Teskei versjon: Du får et hav av ting "gratis" gjennom folketrygden. I bytte forventer man at oppegående nordmenn bidrar minimum det man forventer å ta ut i løpet av livet.

    Vi lever ikke i et rent kapitalistisk samfunn i Norge som du ser ut til å tro. Hadde vi gjort det måtte du tatt høyde for langt høyere "pensjonere seg i 40-åra sum" enn det folk snakker om her for å dekke alle mulige forsikringer du får gratis.

  10. 31 minutes ago, Simen1 said:

    I sommer en gang får vi følgende situasjon: Alle på institusjon er fullvaksinerte, alle over 18 med underliggende sykdommer/tilstander er fullvaksinerte, alle over 45/55 er fullvaksinerte. Eventuell gjenværende smitte sprer seg altså utelukkende i frisk befolkning under 45/55 år. Vil man da fortsatt prioritere tiltak som begrenser friheten til voksne fremfor tiltak som rammer barn og unge voksne?

     

    Det vil være mer enn nok AZ-vaksine til de under som ønsker det.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...