Gå til innhold

fittapaabukk

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fittapaabukk

  1. Har et geforce ti4200 skjermkort som jeg gjerne skulle fått connecta til tv`en. Problemet er at jeg ikke vet hva slags s-video kabel jeg skal bruke?? Har prøvd med en helt vanlig s-video kabel, men den passer f*** ikke. Noen som har vært borti i det samme?? Trenger seriøst hjelp.

     

    Takk på forhånd!

  2. Skal ikke kjøpe der. Var bassmania som lurte på nærmeste sted i sverige ha kunne kjøpe.

     

    Ser ikke helt poenget i å diskutere det når ingen av oss kjøper der, men mitt poeng var: Jeg bor ca 40 min unna utsalget i strømstad. Der koster den i underkant av 4000NOK. da får du den i handa og kan dra lykkelig hjem. Er det noe feil tar det mye kortere tid å kjøre ditt å levere den enn det tar å sende den tilbake til f.eks komplett. Ser ikke helt stresset med det.

     

    Hvis du bor i moss, ikke skryt på deg at du bor 40 min unna Strømstad.

  3. Har selv hatt både 6610 og 6100, og må si det ikke er mange forskjeler emllom dem. Det eneste er vel det som er bekrevet over, bedre av/på knapp til 6100 og generelt bedre taster. Av/på til 6610 er jævli knotete. Ellers får 6610 stor pluss foor radion av meg!

  4. Hvis det er snakk om å være pirkete her, har jeg nødt til å påpeke en ting. Ser mobileksperten har prøvd å rette litt på folk over her: N7250 er ikke dobbelt så liten osv. Dette har jeg sett flere ganger bare i dag på dette forum. Tenk litt på den setningen der: At noe skal være dobbelt som lite som noe annet. Er det praktisk mulig? (svaret kan jo dere diskutere videre i en annen tråd) Utforsk dette som en hypotese i matematikkfaget.

     

     

    Jeg antar at du(dere) sikter til at en ting er halvparten så stor (eventuelt halvparten av den opprinnelige størrelsen) som en annen.

     

    Og vær så snill mobileksperten, ikke prøv og rett på noen andre enn deg selv. Du har fortsatt mange år igjen av grunnskolen, og ut fra mine erfaringer har du enda mye å lære. Bruk mer tid på å lære deg grunnleggende saker, istedenfor å plukke på andre. Kanskje du har problemer med dine egne preferanser, ikke vet jeg! Lykke til skal du ha iallfall! :woot:

  5. Slik så det ut på verdensbasis i 2002:

    Totalt salg: 420 millioner mobiler (+2,4%)

    Andeler av markedet:

    Nokia: 36,1% (+0,5)

    Motorola: 16,8%

    Samsung: 10,1%

    Simens: 8,5%

    Sony ericsson: 5,5%

     

    Ericsson opplevde faktisk en liten vekst i 2002.

    Det forventede salget for 2003 utgjør en økning på 7% til 448 mill telefoner.

×
×
  • Opprett ny...