Gå til innhold

misterdohl

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av misterdohl

  1. 1. På slutten av disc 2(?) på Final Fantasy VII, når Sepiroth kommer hoppende med katanaen sin og.. ja... :cry:

     

    2. Curse of Monkey Island. Husker jeg ikke hadde bra nok lydkort til dette spillet først, slik at det alltid hang seg i introfilmen. Når jeg ENDELIG fikk tak i nytt lydkort og pappa hadde installert det kan det ikke beskrives med ord hva jeg følte når introfilmen eeendelig kicka igang!

     

    3. Slutten på Mafia 1 :cry:

  2. Det som jeg syntes var det største bullshitte med historien var en bakke i Vietnam der hele landet tydligvis skal springe igjennom akkurat den dalen du er i, og om du dreper noen kommer bare onkelen, søskenbarnet og nevøen og tar plassen deres. Men, jeg selv synes ikke at granatspam var så forferdlig tilstede som i WaW. Definitivt vanskeligere enn MW2 imo.

     

    Jeg skjønte ingenting i den bakken der... det faktum at du ikke får noe objective om å velte de kannene med napalm er helt idiotisk, bare at han jøden du er med sier at du skal gjøre det... enkelt å høre på alt pisspreiket hans når skudd og granater hagler rundt deg :|

  3. Just ferdig med veteran-playthrough igår på X360. Ett djevelsk spill på veteran der jeg bl.a tilbragte i underkant av tre(!) timer i en tunnel der fienden kom stormende i infinite respawns <3<3<3

     

    Bra story og kult at de har fletta virkelige hendelser/personer inn i den.

    nå er det zombie-mode og online ftw!

  4. Ninja Gaiden NES

    fuck yes! turtles 1 fikk jeg heller aldri fullført på NES.

     

    en kompis av meg runna FF7 på psx uten minnekort. Han ble provosert av minnekortreklamen bak på manualen: "Can't play final fantasy without it".

    Den psx'en sto på ett par døgn i strekk, for å si det slik. Husker også at han var ekstreeeeemt nervøs når han traff på emerald weapon :p

  5. Call of Duty 4 1000/1000

    Modern Warfare 2 1000/1000

    Assassins Creed 1000/1000 - faens lei av flagg ass

    Assassins Creed 2 1000/1000 - fjæra var jævlig, men ikke like jævli som de 400 flagga i 1eren :p

    Avatar: TLA: TBE 1000/1000 - hahaha

     

    arcade:

    Monkey Island SE 200/200

     

    snaaaart 1000 på alan wake (830/1000). har igjen 1 achievement på trials hd (210/250). 450/1000 på nfs:most wanted (2 achievements igjen). ellers skal jeg ta opp Brütal Legend igjen med guide og peise igjennom alle collectibles og secondary missions pluss multiplayer.

    det samme med splinter cell: conviction

     

    har nok med jobb fremover :p

  6. Kjedelig oppdatering. Facebook og Twitter er kjedelig, og har milevis igjen før de nærmer seg de andre versjonene(og det er før vi tar med applikasjonene!). Last.FM er ikke med, noe som er heller skuffende da dette er tilgjengelig på PC-plattformen verden over. Det siste, Zune, er det beste med oppdatering. Teknologien bak Zune er brilliant(bare å bøye seg i støvet, kan streames i HD med rundt om 4Mbit linje), men den gjør det elendig på et punkt. Og det er det viktigste punktet: Utvalg. Utvalget består nesten utelukkende av ikke B-filmer, men C-filmer, og gjerne fra det forrige årtusen. Dog, et par godbiter innimellom.

     

    MANGE gode titler ute på Zune, syns nå jeg! Kanskje ikke de nyeste blockbuster'ene, men likevel. Veldig mange gode!

×
×
  • Opprett ny...