Gå til innhold

Wartom_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    352
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wartom_InnleggNO

  1. Mass Effect 2 og Mass Effect 1 er på mange måter ganske forskjellige spill. Grafikken er lik, men gameplayet foregår på en litt annen måte. Mass Effect 2 er mye mer action basert, mens eneren gikk litt mere ut på hvilke våpen du brukte og hvilke skills. Det er iallefall mitt inntrykk. Mass Effect 1 hadde også samling av armor og våpen slik som andre RPG's mens Mass Effect 2 blir mye mer "rett på".

     

    Begge er veldig gode og solide spill.

  2. Er det mulig å få et romantisk forhold til Leilana hvis du er mann?

     

    Spørsmål til dere som har spillt igjennom flere ganger:

     

     

    Hva skjer om du ikke har Morrigan i party lengre i den scene der hun spør om å lage en baby? Vil det bli en twist på slutten?

     

     

     

    Daimn.. spoileren kom opp når jeg trykte svar.. Jaja.

     

    Ja, du kan ha et romantisk forhold til Leliana om du er mann. Jeg viste ikke at det motsatte var mulig.

     

    Fy faen som det går unna med Mage: Arcane Warrior/Blood Mage. Bruker all mana på buffs og går inn i blood magic med en gang en kamp starter. Fyrer av med blood spells, frost og flamme spells. Helt uslåelig i de aller fleste situasjoner. Har også gjort Morrigan og Wynne til Arcane Warriors i tillegg til sine respektive klasser. Begge to går rundt i full rustning, samme som meg. Sykt fett.

  3. Nei, innholdet i spillet hadde vært fastslått lenge, og The Stone Prisoner ble ferdig etter at original innholdet var låst. Dessuten er den gratis så ekstra flott.

     

    Du får heller unnskylde at jeg ikke tror på det i det hele tatt. Hvis DLC-gjengen var ferdig med første prosjekt før release, og det ble bestemt at The Stone Prisoner likevel skulle være gratis for alle som kjøpte spillet - hvorfor ikke bare inkludere det i spillet uten å la oss styre med account-merging og nedlasting?

     

    Jo - fordi Social Network-greien trenger betatesting.

     

    Litt av det samme ser man jo med Warden's Keep, hvor konsollbrukere i praksis må betale for å få en oppbevaringskiste. Skal jeg liksom tro på at de "glemte" det i hovedspillet? :p

     

    Finnes heldigvis en mod som gir deg en oppbevaringskiste på leirstedet ditt :D

  4. Blir ikke kjøp av mer DLC før de har fikset de som de allerede har gitt ut.

     

    På PC versjonen blir mye ødelagt om man tar med Shale til Orzimmar slik som at Shale mister alle tingene sine og man kan ikke snakke med han, og mange andre har hatt problemer med at det samme skjer med andre medlemmer og at de mister ting eller for resetta alle statsene.

     

    Måtte starte på nytt uten å ha Stone Prisoner på.

  5. Kjører alltid rundt med Sten og Morrigan, og veksler ellers den tredje med enten Wynne eller Leliana, alt etter som. Går ganske greit, er på den gode siden med Sten og Leliana, mister hele tiden favour med Morrigan siden jeg oppfører meg ganske greit, men gir henne gaver og later som jeg er enig når jeg prater med henne.

×
×
  • Opprett ny...