Gå til innhold

Whispman

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Whispman

  1. Hei, kjøpte BFBC2 i går på steam, men jeg har hatt litt problemer. Om jeg prøver å spille online varer loadingscreenen evig, den bare loader og loader, prøvde å la det stå på i 15 minutter, men den bare fortsatte å loade.

     

    Når jeg prøver å spille singelplayeren blir det bare "blackscreen" når jeg prøver å starte campaignen, som fører til at jeg må restarte pcen.

     

    Noen som har noen tips? Litt trist å ikke kunne spillet i det hele tatt, hverken SP eller MP.

     

    Takk på forhånd :)

  2. Hei, nå som Black Ops kom ut med Theater Mode, har jeg prøvd og lage min første montage. Jeg vet ikke om den er spesielt bra. Det er bare en slags test, men jeg vil gjerne vite hva dere synes. Jeg brukte Sony Vegas Pro 10 til å redigere.

     

    Her er montagen:

     

     

    (Det er første gang jeg bruker Sony Vegas, det eneste videoredigerings programmet jeg har vært borti før er Windows Movie Maker, så dette er ganske nytt for meg, men si hva du syns om montagen)

     

    Ps. Jeg vet at montagen er veldig kort, mye kortere en de egentlig skal være, men det er bare en slags test.

  3. Takk for hjelpen, men problemet oppstår fortsatt, bare at det nå funker og spille i ca.et kvarter før den slår seg av. Da vil den ikke slå seg på før noen timer senere. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre, men vurderer og sende den inn. Kansje få en ny...

  4. Hei, har fått et problem med PS3en min, når jeg slår den på lyser den rødt som vanlig, men når jeg trykker på det røde lyset, altså på-knappen, lyser den grønt i et halv sekund før den slukker helt. Tror ikke der er YLOD, siden det ikke noen slags form for gult lys...

     

    Noen som vet hva dette er? Burde jeg sende den i på reperasjon?

     

    PS. Det står et spill i den, får ikke ut det heller....

     

    EDIT: I dag når jeg skrudde den på, slo den seg på, på helt vanlig måte, tror dere det bare var et engangstilfelle at PS3en ikke funket i går, eller bør jeg sende den inn på reperasjon?

  5. Hei, jeg har en Acer Aspire 5738G laptop med windows 7 som skal reformateres. Jeg har hørt at Acer legger inn operativsystemet på pcen så det ikke slettes når du reformatere pcen, er dette sant? Isåfall, slipper jeg en cd med operativsystemet?

     

    Kansje unødvendig og lage en tråd om dette, men må ha svar, orker ikke reformatere pcen for og så finn ut at jeg må kjøpe Windows 7 for over 1000-lappen...

  6. har sett at det er dota mod til SC2, men kan noen linke hvor man laster den ned, eventuelt fortelle meg hvordan jeg finner servern?

     

    Ja, det er en dota mod til SC2, men den heter SotIS, Storm of the Imperial Sanctum. Vis du trykker på show more i server lista inne på SC2 et par ganger burde du finne serveren. Etter raskt søk på playsotis på google skal det komme opp hjemmesiden til SotIS, vet riktignok ikke om det går ann og laste ned mappen der da.. :D

  7. Okei, takk for hjelpen, da er det ivertfall klart at jeg bestiller spillet. Men vet fortsatt ikke hvor jeg skal bestille det fra, tror jeg holder meg unna Spaceworld, men hvem er best av Elkjøp of Lefdal til og levere på lanseringsdatoer?

     

    Edit: Fant ut at også komplett selger spillet til 299, så, hvem er best av Elkjøp, Lefdal og Komplett?

  8. Hei, har en Acer Aspire laptop, og lurer veldig på om den klarer og kjøre Starcraft 2.

     

    Intel Core 2 Dou processor T6600 (2.2 GHz, 800 MHz FSB)

    Ati Mibility Radeon HD 4570 med 2304 MB

    4 GB ram

     

    Har Windows 7 64-bit...

     

    Vet ikke om dette er nok info, men håper på svar...

     

    Vet det er litt sent nå, men har tenkt og forhåndsbestille spillet ( Om pcen min kjører det da), og lurer på hvem jeg skal bestille det fra, både Elkjøp, Lefdal og Spaceworld selger spiller for 299 kr. Noen som har noen erfaringer fra de tre, hvem er isåfall best og raskest og forhåndbestille fra? :D

×
×
  • Opprett ny...