Gå til innhold

Qu4cK

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Qu4cK

  1. Hvordan finner man ut om de man møter er bændits eller ikke?

     

    I sta lå jeg å gjemte meg i en busk mens jeg var litt afk. Da jeg kom tilbake tok jeg noen skritt bakover ut av busken, og der sto det pluttselig en kar med AK, kanskje 10 meter til venstre for meg, men heldigvis siktet han en annen vei.

    Blodpumpa begyne å slå som faen i mens jeg sikta på han å prøvde å bestemme meg for om jeg skulle skyte eller ikke. Men viste ikke om han var friendly eller en røver. Før jeg fikk tenkt så mye på det så snudde han seg å løstnet skudd, eller mulig jeg løstnet skudd først, alt gikk så fort xD

    Begge gikk i bakken, jeg fikk reist meg først å drept han like i det han reiste seg. Så fikk jeg "Bandits killed: 1" på debug monitor, men bare ren flaks at det ikke ble en murder.

  2. Noen tips til å riste av seg en zombie før man finner seg ett våpen? Er jo helt håpløst så raske som de er..

    Løp inn i et hus, og de vil bli tvunget til å gå.

    Hva om man befinner seg langt ute i skogen ved en deer stand? :p

    Skyt dem, eller bare hold deg unna slik at de ikke flyr etter deg. Personlig har jeg ALDRI opplevd å bli stalka av zombies rundt deer stand. Det spawner alltid 4 zombier, og de spawner som regel forran deer stand, så det er bare å gå rundt. Er de nærme deer stand går jeg på huk eller proner slik at de ikke ser meg så enkelt. Om jeg ikke har spesielt bra utstyr på meg hender det at jeg bare skyter dem alle, for å spare tid selv om jeg risikerer å bli hørt av andre spillere.

    Det var en zombie som sto inni ett tre, rett ved deer stand, verken så eller hørte han før det var for sent, å da hadde jeg sneket meg dit på huk (hadde 2 streker på sound og 0 på visibility).

    Var som sagt unarmed, så jeg prøvde å løpe rundt noen trær å klarte å få kanskje 10-15 meter avstand til zombien, før jeg gikk ned på huk igjen å prøvde å snike meg unna, men til ingen nytte.

    Så ikke annen utvei enn å bare disconnecte, vente 10 minutter for så å logge på igjen, å da var zombien borte.

    Kan ikke se for meg at det hadde hjulpet å løpe til ett hus heller, ville jo bare fått enda flere zombier etter meg, og mest sansynlig gått inn i ett rom med bare en vei ut, ettersom jeg ikke er så kjent med hvordan husene ser ut innvendig.

  3. For noen dager siden fant jeg en sykkel som sto parkert halveis inni ett tre i skoglinjen nord-øst for Novy Sobor.

    Kan det ha vært en annen spiller som har satt den fra seg der, eller har den spawnet der?

    Uansett så tok jeg den å stakk fort som fy i frykt for at det var noen i nærheten.

    Presterte på ett senere tidspunkt å rote bort all maten og ammunisjonen min, så tok en liten rage-pause, men tenkte å spille litt igjen i dag :p

     

    Men det jeg lurer på, vil den sykkelen følge meg på hver server jeg logger på etter at jeg har trykt på "save vehicle", eller hvordan funker det?

  4. Hvilke områder er det egentlig lurest å lete etter stash når man er helt fersk?

    Det virker jo som det er zombier rundt enhver bebyggelse. Selv en samling av noen falleferdige hus som utgjør det som ligner en bondegård har jo en zombie population på størrelse med en liten by.

    Er det egentlig noe vits å lete på slike steder?

     

    Det eneste jeg har funnet som jeg har kunnet loote så langt var en "død" player som bare sto rett opp og ned med ei lommelykt i hånda. Så vet egentlig ikke hva det er jeg ser etter, om det er noe som ligger på bakken, eller om man finner ting i kister/skap ol.?

  5. Har akkurat skaffet meg DayZ, men sliter virkelig med læringskurven, den virker jo nesten like bratt som den i EvE online, kan kanskje ha noe med å gjøre at jeg aldrig engang har prøvd Arma før :p(gikk så vidt igjennom training camp).

     

    Har lest en "Beginner's Guide" og sett litt videoer på youtube. Men enda ikke funnet ut hvordan man bør gå fram for å finne sitt første våpen. Har dødd 2 ganger nå, den første gangen løp jeg rundt som en hodeløs kylling med en horde av zombies i helene. Den andre gangen sneik jeg meg rundt i en times tid, prøvde å orientere meg om hvor jeg var og hva som fantes rundt meg. Men snublet til slutt over en zombie som oppdaget meg, så var det på'n igjen med panisk løping. For man kan jo gjøre noe med zombiene før man har funnet ett våpen, eller?

     

    Har heller ikke klart å endre kamera vinkel til 3rd person, litt usikker på hvilken hotkey det er, men har dog bare prøvd på "veteran" server, vet ikke om det kan ha noe med det å gjøre?

×
×
  • Opprett ny...