Gå til innhold

sdfsw

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sdfsw

  1. Morsomt at han ikke kan gå ut med informasjon om antall spillere fordi det er "et offentlig selskap". Såvidt jeg vet er også Blizzard det, og gir ut informasjon opptil flere ganger i året.

     

    Jaja, angrer fortsatt på at jeg kasta bort pengene på det for et år siden (CE + 3-4 mnd). Tenk om det hadde blitt lansert som det er i dag. Da tror jeg vi hadde sett mange flere spillere og mer penger i kassa til Funcom.

  2. Hva studerer dere, og hvor? Kommet langt i utdannelsen? Har dere utviklet noe tidligere?

    Jeg har kun laget et Flash-spill tidligere. De andre som driver med programmering har laget noen småspill uten særlig grafikk. De som programmerer kommer fra NITH (2. året på en bachelorgrad i et eller annet), men jeg som driver med grafikk driver ikke med 3D på skolen akkurat nå (er på siste året av en bachelorgrad innenfor media). Men jeg har kommet inn på en bra 3D-skole i San Francisco fra og med august, men jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg kommer til å satse fullt på 3D enda.

     

    Edit: Her er min første film laget i 3D. Super Mario Bros! :)

    http://vimeo.com/2406099

  3. Hei

     

    Vi er en gruppe studenter som jobber med et spill til Xbox 360 på deltid ved siden av studiene. Nå har vi en god stab med folk som kan programmere i XNA.

     

    Vi ser for oss å ha et kjørbart spill klart til september (håper vi) og er interessert i noen flere som kan jobbe med 3D. Gjerne folk som er interessert i å lære og få erfaring. Altså ikke nødvendigvis eksperter. Målet er å lære så mye som mulig.

     

    Bare for å ha det klart om det skulle være noen tvil: Dette er et prosjekt som baserer seg på frivillighet og vi jobber alle sammen gratis. Vi har ukentlige møter på internett hvor vi presenterer fremgang og fordeler oppgaver. Det eneste vi kan tilby hverandre er erfaring og kunnskap. Dessuten har det potensiale til å bli gøy hvis du har interesse for 3D.

     

    Akkurat nå er det omtrent bare meg og en til som har gjort noe 3D, resten driver med programmering. Så det hadde vært utrolig fint med en eller to til som kan sette av noen timer i uken.

     

    Ta kontakt med prosjektleder Marius på [email protected] eller skriv i denne tråden.

     

    Tusen takk og lykke til!

×
×
  • Opprett ny...