Gå til innhold

Webkanin

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Webkanin

  1. Hei, første steg er å begynne å lese på www.radiostyrt.no

     

    Det er en kjekk hobby. Som alt annet så kan det være ganske dyrt avhengig av hva du vil gjøre.

    Anbefaller deg å starte med biler. De gir mest moro for pengene i dette landet der været ofte er en faktor.

     

    Fly og helikoptre er også kjekt, men på sommeren og krever at du har et passende område. Helikoptre er absolutt mest teknisk intensive og kompliserte å få til. (tenker ikke på billige leketøy fra teknikkmagasinet, men skikelige "hobby grade" performance helikoptre som du bygger fra bunnen av).

     

    Droner med kamera er det siste hotte for tiden. Finnes masse du kan gjøre her. Både lage fra bunnen av og kjøpe ferdige kits.

     

    www.elefun.no er også en bra butikk blant mange andre enn kan begynne å handle på.

  2. Det er selvsagt ikke bare karakterene som gjelder. Han fra Accenture poengterer dette når han sier at her møter de bare en type profil og de går andre steder for andre typer profiler.

     

    Det som bedriftene finner i karakterer er som regel at personen er flink til å tilegne seg ny kunnskap. Det gir litt trygghet, men det er erfaring, personlige trekk og inntrykk på intervju som til slutt bestemmer.

     

    Sosiale antenner er også meget viktig ettersom du må samspille godt med mange andre typer mennesker hver dag.

     

    Har vært med i rekrutteringsprosess gjennom IT bedriften jeg jobber i og hatt mennesker med høyt karaktersnitt som ikke var i stand til å forklare hverken motivasjon eller forståelsen for stillingen de søkte på. Blir ikke jobb av det.

  3. Er det 14 mai 23:59 Serverne skal åpne?

    ---

    Har blitt utrolig interessert i Diablo lore :p Er det noen som har noen lange youtube videoer som forteller om lore? Har nå sett på en serie med 3 videoer, men de varte bare i 7+- min hver :/

     

    Hvis du liker Lore så kjøp deg Book of Cain fra Amazon. Min kom etter 2 dager levert på døra av UPS.

     

    http://www.amazon.com/Diablo-III-Book-Cain-Deckard/dp/1608870634/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1336090657&sr=8-1

     

    Der får du et slags sammendrag av hele Diablo historien, samt opplading til spillet. Mye i boken sikter på hendelser og karakterer vi får oppleve i spillet.

  4. Å laste ned klienten eller kjøpe CD er i bunn og grunn samme ting. Spillet har vært ferdig en stund uansett, ettersom det tar tid å printe CD-er samt sende de ut til alle verdens hjørner før 15.mai.

     

    Så du kan fint laste ned klienten nå. Kjøp spillet i butikken og registrer det på battle.net kontoen din, så logger du deg bare på. Du trenger ikke putte CD-en in, selv om du har boksen. Samme spill.

     

    Boksen er mer for de som ønsker å ha noe fysisk og som de kan sette frem på hyllen. Selv foretrekker jeg digitalt. Men kjøpte Book of Cain for å ha på hyllen :)

  5. Har kjøpt inn nytt hardware. Blant annet intel I7 2600K og Corsair H100 vannkjøling. Monterte alt i et Obsidian 650D kabinett.

     

    Trykker maskinen på og ser at ingen av Corsair H100 viftene på radiatoren spinner og det kommer heller ingen lys på. Blir umidelbart redd for å svi CPU-en.

     

    Skrur alt av og sjekker kabling, blant annet forsikrer meg at molex kontakten (4-pins) fra PSU-en fungerer og det gjør den. Sjekker at alt er tilkoblet riktig i følge manualen og Youtube.

     

    Starter igjen og H100 ser fortsatt ut til å være død, men lar den gå til BIOS og da ser jeg at CPU-en har idle temp på 24 grader. Trykker litt i BIOS-en, forandrer BOOT rekkefølgen, kikker litt rundt, ser på CPU temp og denne er fortsatt 24 grader. Skrur alt av igjen.

     

    Har ingen planer om å kjøre PC-en med defekt vannkjøling men spørsmålet mitt ER:

     

    - Hvis kjølingen er helt defekt ville CPU temperaturen vært høyere etter noen minutter?

    - Diverse forum innlegg og råd tilsier at en CPU vil bli svidd meget raskt uten kjøling.

    - Kan det være at pumpen går? Hvor mye lyd lager en vannkjølingpumpe uten vifter?

     

    Eller vil CPU temperaturen stige raskt og kontinuerlig selv uten annet belastning en å kikke rundt i BIOS?

     

    Dersom pumpen går så vil jeg kunne koble viftene til noe annet og dermed vil jeg ha en "semi-defekt" vannkjøling som kan brukes i påvente av nytt/retur.

  6. Jeg elsker strategispill og spesielt multiplayer. Har spilt Warcraft III nokså lenge og en god del av Command & Conquer serien.

     

    Akkurat nå så venter jeg på det neste store i E-sports fronten som må bli Starcraft II.

     

    Men ettersom Blizzard tar seg god tid, trenger jeg noe som kan underholde meg imens.

     

    Leter etter god multiplayer strategi (viktigste er at det er nok folk som spiller det)

     

    - Ikke Warcraft III eller Starcraft I

    - Ikke Command & Conquer serial

    - Må inneholde basebygging og ressursstyring (Altså ikke World in Conflict som eg også har spilt)

    - Må være populært online, (trenger ikke være populært i Norge, bare det alltid går an å finne game)

     

    Noen som har forslag? Hva spiller dere av online av strategi, bortsett fra de jeg allerede nevnte?

  7. Fantastisk! Det er akkurat den samme gode Quake 3 som før! Bare nå med Ranking System, friend lists og 3,8 MB plugin som gjør at jeg kan spille det hvor som helst i min nettleser!

     

    Små bugs, noen få kræsj, store køer er foreløpig litt mood-killer. Men dette er tross alt Open Beta og de har hele tiden sagt at de ikke var sikre på hvordan det kommer til å gå, så langt så lapper de ting sammen for å holde det gående.

     

    Følg med på Twitter siden deres.

     

    Regner med køene vil forsvinne etterhvert som spillerbasen stabiliserer seg (mange som bare vil teste nå) og de får opp flere servere.

     

    Ler meg av alle 12-åring kommentarene på det offisielle forumet som klager på at spillet er utdatert :D Og at spillet ikke krever skills :p Men det e greit, for dem har vi motorsaga og "Humiliation".

     

    Det er Quake 3 og det blir kjørt i nettleser!

     

    EDIT: Btw eg e nr. 37 456 i køen :D greit å ha noe annet å gjør på ved siden av.

  8. Det at man kan trene opp en skill ved å skyte på en vegg, legger til rette for mye makroer og boter man kan bruke for å trene skills. Lurer på hvordan de skal beskytte seg mot disse.

     

    Det finnes scripts og boter i alle spill, men her virket det litt vel enkelt å lage en. Trykk 5 for å lade opp skill, venstre knapp for å skyte og gjenta.

     

    Det var sånn jeg forstod det utifra artikkelen. Kan hende jeg har oversett noe.

  9. Håper også de fortsetter trenden. Mindre melking, mindre DRM (helst ingen) og mer kvalitet.

    Fortsatt ingen som slår Blizzard på det området.

     

    Likte selv Red Alert 3 men valgte ikke å kjøpe det til slutt på grunn av DRM. Selv om det hadde sikkert gått greit, så velger jeg å boikotte spill som har det inne.

     

    Fatter ikke at så mange har kjøpt Need For Speed: Undercover. Og at folk fortsatt kjøper alt som heter Need for Speed. Etter alle Fast and Furious filmene så har kvaliteten gått rett til bunns. NFS: Underground var litt kjekt med alle mulighetene til å pimpe biler, men gikk fort lei.

    Siste NFS jeg likte var Porsche edition. Har fortsatt esken spillet kom i hjemme.

×
×
  • Opprett ny...