Gå til innhold

Gusj_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gusj_InnleggNO

  1. Er også interesserti å spele med nokon. Har akkurat no ein level 48 Siren. Har lyst til å få spilt gjennom Zombie Island sidan eg aldri har orka å gjere det aleine. Vil også prøve meg på General Knoxx snart, må berre ta meg råd til å kjøpe det først.

     

    Både min Steam id og Gamespy er Gusj.

  2. Sjakk er sjølvsagt best på brett, men når ein først skal spele ein elektronisk variant så er det ingenting galt med å ta kunstnerisk fridom med grafikken. Dette er jo nettopp ein av fordelane med videospel.

     

    Vil vente i spenning på det her, og håpar at det har ein passande pris i forhold til marknaden. Går utifrå at dette blir eit nedlastbart spel.

  3. Brukte å spele ein del Civilization 4 siste året på videregåande, spelet er turbasert, og kan derfor lett leggast ned. Hugsar at eg og ein kompis også hadde det gøy med Worms 4 som han hadde funne billig på ein butikk. Trur nok det gjekk mest av i friminutta i "hot-seat"-modusen.

     

    Begge kan spelast i vindu, men trur kanskje eg måtte bruke noko lureri i .ini-fila til Worms.

     

    Edit: Kan leggje til at i ettertid angrar eg litt på at eg ikkje brukte meir tid på faktisk skulearbeid sidan det gjekk hardt ut over nokre av karakterane mine for det året...

  4. Faktisk så er WoW tilbake i Kina, det er berre gått kraftig gjennom sensuren. Blant ann skal alle skjelett blitt ha blitt fjerna, ikon av hodeskaller og slikt har blitt bytta ut med kister, posar etc, og alle lik er blitt til gravsteinar (tenk Worms).

     

    Det at Pandaren ikkje er blitt ny rase har nok ikkje noko med Kina å gjøre, men heller det at Blizzard ikkje vil ha dei som spelbar rase (og det vil ikkje eg heller). Kunne deriomot tenkt meg Pandaren som ein nøytral faction som ein får reputation med slik at vi hadde fått sett dei i serien igjen.

  5. Kjøpte Monkey Island SE i forgårs og vart ferdig med det i dag. Det her er faktisk første gongen eg har runda det, så det var jo ein positiv oppleving.

     

    Den nye serien trur eg at eg står over for no, sidan det er så dyrt på Steam. Samme med dei andre spela frå Lucasarts som er blitt relansert der, alt for dyrt. Skal kanskje vurdere Republic Commando sidan eg har høyrt ein del bra om det, men ikkje akkurat no.

     

    Har tenkt å kjøpe Time Gentlemen, Please etter at eg er ferdig med Ben there, Dan that.

×
×
  • Opprett ny...