Gå til innhold

Zerion

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zerion

  1. Zerion ridde over de store åsene i øst på Bashet for å komme til bydgen Østaskar. Grunnen var at i Østakar solgte de ynglings pipetobakken hans, Burley.

    Det var sent på dagen og han måtte finne en plass å bringe natten før det ble mørkt og iskaldt. Problemet var at det ikke fantes så mange lune plasser i åsene ved siden av østhavet der østavinden suser rett innover.

    Vinden ble kaldere og kaldere enn hvor mørkere det ble og Zerion begynte å små skjelve i kroppen,

    men til slutt så han en enorm stein som stod helt alene blant åsene og der søkte han ly for natten.

  2. Navn: Zerion Celsus Defragen

    Alder: 53 år

    Utsende: Stramt og strengt fjes, brunt grålig hår, lys hud og 1.83 m høy.

    Jobb: Ridder

    Egenskaper: Han er flink med heste ridning og kan kaste et spyd ganske nøyaktig mens han rir, men uten hest er han ikke mye tess.

    Rustning/klær: Har en brun genser og bukse laget av silke. Under har han en ringbrynje som han har brukt i alle år. Han har også en rød kappe og en hjelm som skjuler det øveste hode og øynene

    Utstyr: Hesten Zernut, et spy, et sverd, et horn, soveutstyr, pipen og 236 gull.

    Forhistorie: Zerion ble født og oppvokst i Bahest med foreldrene sine på en bondegård. Bondegården lå vest i Bahest oppfor en strand. Her ble han lært med å ri hest av faren sin som hadde vært en ridder før.

    Han ble også flink med å kaste spyd fordi Zerion og faren dro ofte i skogen bak bondegården for å jakte på villsvin og storfugl. Etterhvert dro han alene i skogen på jakt fordi faren begynte å bli gammel og hadde vondt i ryggen.

    En varm sommerdag når Zerion dro til skogen for å jakte kom et skip fra Avantin og stoppet ved stranden der bondegård deres lå for å herje en landsby som lå lengre opp.

    Da Zerion fornøyd kom tilbake fra jakten med 2 villsvin i hendene så han at bondegården stod i brann. Han løp så fort han aktet ned, men for ingen nytte. Foreldrene lå døde foran huset. Han så båten ligge ved stranden og skjønte hva som hadde skjedd. Han hopte opp på den yngste hesten (Zernut) og dro av gårde før fienden kom tilbake.

    Nå driver han ikke på med så mye enn å sitte og røyke på pipa mens han stirre ut over havet, ellers så rir han rundt i Bahest og hjelper folket sitt i kriger.

    Alle i familen til Zerion er død og mesteparten på grunn av krigen derfor er han en sta og hissig mann som liker å være alene (med Zernut), likevel hjelper han landet sitt i krigen vist han trengs for å hevne familien.

    Zerion bor heller ingen spesiell plass.

     

     

    OOC: betyr Out Of Character og burde du ikke skrive navn på byene, fjellene og sånt på kartet Flosshatt?

×
×
  • Opprett ny...