Gå til innhold

rakanishu

Medlemmer
  • Innlegg

    392
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rakanishu

  1. Hvis dere ikke forstår hvorfor spillet er låst til multiplayer, så har dere ikke satt dere inn i hvor viktig sikkerheten er. Dette er snakk om ekte penger i omløp på AH, og noen form for juks ville vært katastrofalt. Derfor blir alt av mob- og loot-logikk handtert av servere hos Blizzard slik at ingen kan gjenskape det på egenhand.

     

    Blizzard har allerede separert offline SP og MP i Starcraft 2. Alt av achievements og fremgang i offline SP vil ikke kunne overføres til MP, og de som prøver blir sett på som cheaters/hackers, og kontoen låses.

     

    Ang. mob- og loot-logikk, jobber flere crackere med å skape et system hvor en privat server settes opp for D3 (slik som det gjøres i WoW), eller så vil de finne en måte å overføre beregningene over på klientsiden.

     

    Det har blitt gjort før, og det vil gjøres igjen, og som vanlig, vil piratene kose seg med offline SP med 100% oppetid (ser du bort i fra strømbrudd, etc.)

     

    Løsninga er så enkel, men Blizz kompliserer ting.

     

    Og i tilfellet noen lurer på: dere eier ikke D3, dere har underskrevet digitalt på at dere låner en midlertidig bruker som kan, til ethvert tidspunkt, fjernes av Blizzard (ref. EULA).

     

    Starcraft er en veldig dårlig sammenligning, da det ikke er noen som helst sammenheng mellom multiplayer og singleplayer. "Alt av achievements og fremgang i offline SP vil ikke kunne overføres til MP" - det er ikke noe å overføre uansett ;) Som du sier så kommer det sikkert en piratserver til D3 etterhvert. Men jeg tipper de vil fungere omtrent like bra som de private WoW-serverne. Dette kommer av at de må emulere serveren ved gjetning og reverse engineering av det de kan lese i fra klienten/datapakker. Eneste måten det kan komme en god piratserver er hvis noen bryter seg inn hos Blizzard og stjeler en hel server.

  2. Alle dere der ute som har kjøpt Diablo 3, og forsatt klarer å klage har dere selv å takke. Diablo 3 er et multiplayerspill. Hvis ikke dere har klart å lese det som står på pakka/nettsiden, så ikke skyld på Blizzard. Diablo 3 er akkurat like mye singleplayer som Guild Wars.

     

    Hvis dere ikke forstår hvorfor spillet er låst til multiplayer, så har dere ikke satt dere inn i hvor viktig sikkerheten er. Dette er snakk om ekte penger i omløp på AH, og noen form for juks ville vært katastrofalt. Derfor blir alt av mob- og loot-logikk handtert av servere hos Blizzard slik at ingen kan gjenskape det på egenhand.

     

    Hva kom først, høna eller egget? Kom "alltid online" på grunn av AH, eller kom AH fordi Blizz vil ha spillere "alltid online"?

     

    Uansett, det mange her ikke ser ut til å forstå er at dette gjelder flere spill enn Diablo 3, det er snakk om et prinsipp, ikke kun ett spesifikt spill!

     

     

    -Deluze

     

    AH er der selvfølgelig fordi Blizzard vil ha kontroll over salget av items. I Diablo 2 så gikk items på "svartebørsen", mange ble svindlet og Blizzard hadde mye styr med å faktisk bli kvitt dette problemet. Slik de har gjort det nå, så blir kjøp/salg kontrollert og de får en bit av kaka selv. Så det er en smart løsning, men står uheldig ut for de som trodde D3 var samme spill som D2.

     

    Jeg er enig i at prinsippet med å ha always on DRM er virkelig latterlig i singleplayer-spill. Det nekter jeg ikke for, men jeg synes det er rart at så mange griner når ett multiplayer-spill krever at man skal være på nett.

  3. Alle dere der ute som har kjøpt Diablo 3, og forsatt klarer å klage har dere selv å takke. Diablo 3 er et multiplayerspill. Hvis ikke dere har klart å lese det som står på pakka/nettsiden, så ikke skyld på Blizzard. Diablo 3 er akkurat like mye singleplayer som Guild Wars.

     

    Hvis dere ikke forstår hvorfor spillet er låst til multiplayer, så har dere ikke satt dere inn i hvor viktig sikkerheten er. Dette er snakk om ekte penger i omløp på AH, og noen form for juks ville vært katastrofalt. Derfor blir alt av mob- og loot-logikk handtert av servere hos Blizzard slik at ingen kan gjenskape det på egenhand.

     

    Spiller man alene, så er det singleplayer, er ikke værre enn det.

     

    Viktig for hvem? Viktig for blizzard da, iogmed at for brukerene har det ikke store relevansen. Det er blizzard som er redd for pengene sine her. Det er forøvrig ikke noe problem å ha en separat logikk SP og MP, men det ville kostet litt mere arbeid.

     

    AtW

     

    Det er ikke opp til deg å definere hva spillet til Blizzard er for noe. Jeg kan spille alene i Guild Wars, men det er også, som de fleste vet og aksepterer, ett MMO.

     

    Blizzard er nok ikke redd for sine egne penger, men redd for at kunder skal bli svindlet. Noe som kan ende opp i noen saftige rettsaker.

     

    Enkelt for deg å si at det er lett å lage separat logikk for SP og MP ;) Spillet er programmert med ett server -> klient-forhold, men hvis du sier det er lett så er det vel det.

  4. Alle dere der ute som har kjøpt Diablo 3, og forsatt klarer å klage har dere selv å takke. Diablo 3 er et multiplayerspill. Hvis ikke dere har klart å lese det som står på pakka/nettsiden, så ikke skyld på Blizzard. Diablo 3 er akkurat like mye singleplayer som Guild Wars.

     

    Hvis dere ikke forstår hvorfor spillet er låst til multiplayer, så har dere ikke satt dere inn i hvor viktig sikkerheten er. Dette er snakk om ekte penger i omløp på AH, og noen form for juks ville vært katastrofalt. Derfor blir alt av mob- og loot-logikk handtert av servere hos Blizzard slik at ingen kan gjenskape det på egenhand.

  5. Er det tatt noen avgjørelse på hva klubben skal hete?

    Jeg ser folket stemmer på FZNO?

    Det spørs vel hvem man vil at denne klubben skal være for. GaNo ble startet som et samlingspunkt for de av våre lesere som måtte ønske det. De av våre lesere som heller vil samles rundt et annet nettsted/merkenavn enn Gamer må selvsagt gjerne gjøre det, men GaNo kommer nok til å bestå, om det blir en liten eller stor klubb får tiden vise. Uansett tar jeg gladelig imot ildsjeler som vil organisere konkurranser etc for medlemmene utover det som faller seg naturlig med Rivals osv.

    Ikkje spør meg korleis - men eg er offisielt ute av FZNO. Eg gjekk gjennom eit mangfold av club requests igår - Og imellom dei låg det ein "club invite" til "Hordaland og Omegn Rasarlaug" også kjent som "HOR" :p

     

    Når eg trykka A joina eg den. Nokon som kan invite meg til FZNO eller GaNo?

    Og har me blitt enige om ein klubb, eller skal det væra 2 klubbar?

     

    Eg tenkjer litt på konkurransar etc frå forzanorway.net - det er noko lettare å ha eit leaderboard å forholde seg til. Ikkje for å virka som eit rasshøl- men eg synest det blir noko slitsomt å ha samtlege her inne på vennelista for å kunne sjekke tider.

     

    Eg tek gjerne imot tips til korleis me kan løyse dette reint praktisk. Ser no at det var kanskje noko tidleg å ha ein konkurranse, med tanke på at 'infrastrukturen' ikkje er heilt på plass endo :p

     

    Jeg la merke til at du plutselig forsvant i fra klubben i går, og at jeg ble leader igjen. Tenkte kanskje du var lei av maset :p Jeg prøver å accepte alt som kommer inn når jeg er online, men det blir litt begrenset hva jeg kan gjøre dessverre. Jeg skal i alle fall få deg inn i FZNO hvis det er interessant ^^

  6. Det anbefales IKKE å bruke minnepenn til å flytte alt innholdet mellom konsoller. Enkelte spill har save games som er låst til konsollen, og disse blir rett og slett ødelagte hvis du forsøker å flytte dem uten å bruke transfer kit. Forza 3 er et eksempel på spill hvor mange har brent seg på dette, og mistet hele save-fila.

     

    Transfer kit selges flere steder i Norge, men de fleste er dessverre utsolgt. Bestille direkte fra MS er også en grei løsning, som nevnt tidligere her.

    http://www.prisjakt.no/#rparams=ss=xbox%20transfer

  7. Har vært på ForzaNorway hjemmeside, bra jobba :thumbup:

     

    Nå kan vi lettere følge med på hva som skjer i klubben, og evnt organisere konkuranser osv som den første på TopGear banen :new_woot:

     

    Har forresten meld meg på og sendt ut friend invites,

    (GT: SlashingHalo3) :thumbup:

     

    btw: uluchiko ta også se på rivels på TopGear banen :D

     

    Så at noen hadde slått tiden min. Gjorde bare ett par forsøk, så jeg er ganske sikker på at det er mye rom for forbedring ;) Har fokusert mest på carriere-modusen nå egentlig.

×
×
  • Opprett ny...