Gå til innhold

ALV_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ALV_InnleggNO

  1. Det virker det slik som at de som klager høyest er de som er bevisste på hvilke muligheter de har til å omgå "problemet" med denne DRM'en.

     

    Ergo burde det ikke være noen videre kaloriutskjeielse for "alle" som påstår hardnakket at de ville kjøpt spillet hvis den ikke hadde den forbaskede DRM'en, å nå kjøpe spillet for så å laste ned crack'en. Da får de jo i pose og sekk, de får både vist hvilke flotte og lovlydige mennesker de er, OG de får et spill de kan spille offline, men jeg tenker det er enklere å forherlige piratene som kjemper mot "the man". Da slipper de jo å framstå som et hylekor som ikke handler når muligheten for å fjerne de negative sidene er der.

     

    Jeg er enig i at det ikke skal være nødvendig å laste ned en crack for å bruke produktet sitt slik man selv ønsker, men hvis alternativene står mellom å laste ned ulovlig og crack'e, eller kjøpe og crack'e, så er det vel ikke så veldig mange som vil argumentere for at det første er det rette. Da driter jeg forsåvidt i om Ubisoft tror at du/han/hun ikke er motstander av DRM'en selv om du/han/hun kjøpte spillet, for det tror jeg generelt sett at de har fått med seg.

     

    EDIT: Jeg forstår ikke hvorfor de lovlydige alltid skal framstilles som totalt evneveike eller uten mulighet til å benytte seg av piratenes verktøy _ETTER_ å ha kjøpt spillet.

  2. Poenget her er vel at hvis ingen besøker planetene, så blir de heller ikke generert. Dermed brukes det ingen ressurser på å generere noe som.. ikke blir generert :D

     

    Det var derfor jeg skrev "få" i tillegg til "ingen". Hvis du har tre tusen personer som bare reiser rundt og besøker og utforsker nye planeter hele tiden, vil de da i sanntid generere disse planetene og så lagre dem i _FALL_ en annen person besøker planeten om.. tja.. fire måneder?

     

    Og hvis de ikke lagrer planetene, hva er da vitsen med å ha fire milliarder planeter, da kunne de likesågodt hatt den samme planeten med ALL_RANDOM gang på gang :S

     

    Kanskje bare jeg som ikke ser poenget..

  3. Virker lovende dette! Litt synd at de valgte et survival-mission for demo'en, men gleder meg sykt til fullversjonen om 3 dager ! :)

     

    Enig. Synd at de valgte et survival-mission fordi spilleren før eller siden føler at han blir overveldet uansett hva han gjør. Bortsett fra det var jeg veldig positivt overasket. Jeg tror dette blir et godt kjøp.

  4. Dette fikk meg til å tenkte på Dungeon Keeper 2! :D Noen som kan bekrefte at dette er en "overflatisk" versjon av Dungeon Keeper 2? Er ikke så glad i demoer :(

     

    Jeg vet ikke helt om jeg vil si det er en "overflate" versjon av Dungeon Keeper, men som stor fan av DK og DK2 har jeg hatt det veldig morsomt med Majesty (dog enern). Spillet kan være frustrerende til tider, da man gjerne har lyst til å hoppe inn i skjermen og filleriste heltene sine (gjerne når de nytrenet på nivå 1 bestemmer seg for å gå toe-to-toe med tre svære minotaurer og kjapt ender opp som pastasaus, eller motsatt, hvis de på nivå 10+, gjerne rogues, løper i frykt for en stakkars liten edderkopp). Jeg synes derimot det er veldig morsomt når man har litt flaks eller en god strategi og sakte men sikkert overkommer hordene som angriper byen. Spillet har sin sjarm og sine sterke og svake sider. Som det meste annet.

     

    Jeg håper bare 2'ern ikke viser seg å være for forskjellig fra 1'ern. Kjøpe kommer jeg til å gjøre uansett, jeg håper bare ikke jeg blir skuffet.

  5. Dungeon Keeper møter Sacrifice og Evolva :rolleyes:

     

    Av en eller annen grunn synes jeg det utrolig synd, og veldig feil, hver gang noen sammenligner eller nevner Dungeon Keeper i sammenheng med Overlord. Førstespillet ble for meg oppfattet som kun "hold inne denne knappen mens du drar "musepekeren" fram og tilbake slik at demonene dine river i stykker alt de kan komme over.. med mindre du tok med deg feil demoner. Hvis du tok med deg feil demoner, hent rett farve og prøv igjen."

     

    .. Bevis meg gjerne feil.

  6. 99.99% av WoW og andre fantasy-relaterte mmorpg idéer er hentet herfra:

     

    For å være helt konkret, så var vel f.eks. Everquest ute med sockets og gems før Blizzard.

     

    Takk for grundig svar, dog vet jeg ikke om jeg skal ta det personlig eller ikke at du presenterte posten din ut fra antakelser om min erfaring med rollespill og/eller mytologi ;)

     

    Tuller. Everquest var tidligere ute enn Blizzard er et greit nok svar for meg. Spilte Ultima online i rundt den tiden, prøvde aldri EQ.

  7. Det er noe jeg lurer på. Det er ikke ment som Blizzard-fanboyisme. Det er ment som et oppriktig spørsmål.

     

    Socketing av items er blitt populært, og det er gode grunner til det, rett og slett fordi det er et genialt system. Selv møtte jeg dette først i Diablo II: LoD.

     

    Spørsmålet mitt er;

    -Hvilket spill var egentlig først ute med dette? Det er jo store sjanser for at ideen ble klekket ut av en indieskaper på et gutterom, og så plukket opp av andre spillutviklere etterpå. Eller var Blizzard først?

     

    Edit; Og grunnen til at jeg spør her er fordi det er relatert til noen av uttalelsene i artikkelen.

  8. Nå skal enda flere få muligheten til å skaffe seg en konsoll.

     

    Les mer

     

    Veldig modig gjort, og noe jeg absolutt støtter. Det kommer naturligvis til å tolkes i feil retning uansett hvordan jeg ordlegger meg, men å introdusere konsoll/pcspill til deler av verden som kanskje sliter med en del andre problemer enn det vi "PS3/XBOX/WII" "kvitingene" i vesten gjør, trenger absolutt ikke være negativt.

  9. Er det en måte å tvinge Steam til å oppdatere?

     

    Etter å ha lest denne nyheten på gamer valgte jeg å reinstallere Civ4: Colonization gjennom Steam. Jeg kan høyreklikke på spillet i my games lista og velge at spillet alltid skal være oppdatert, men når jeg starter spillet og velge "about this build" står det fortsatt build 1.0.0.1 (altså Release).

  10. Moderatorer eller administratorer uttaler seg ikke på vegne av Gamer.no - med mindre de er ansatt i Gamer.no-redaksjonen ;) (Noe jeg for eksempel ikke er)

     

    Min personlige mening er at det ikke er nødvendig. Det kommer såpass mange nye ting daglig at jeg ikke føler det er nødvendig å sette noen dato på det. Kanskje gjøre det synlig om det har skjedd en større oppdatering av artikkelen, men ellers synes jeg ikke det er nødvendig.

     

    Det jeg mente var at en tilbakemelding forhåpenligvis ville være et tegn på at beskjeden er mottatt. Man skulle jo tro at det var et visst sammarbeid innad i teamet.

     

    Det du sier er med andre ord at siden er ment å være uoversiktelig for de av oss som ikke er innom den daglig?

  11. (Nå sitter jeg her veldig usikker på om dere faktisk hadde noe slikt på den gamle siden, men det er ikke så lett å gå tilbake og sjekke akkurat nå ;) )

     

    Gamer hadde tidligere en ukentlig artikkel om dette. Noe jeg tok for gitt at alle visste, derfor nevnte jeg det ikke i førsteposten ;)

     

    Du misforstod fullstendig poenget i innlegget mitt. Setningen du siterte var direkte relatert til avsnittet over; nemlig at ukens nettutgivelser linket til forrige ukes.

×
×
  • Opprett ny...