Gå til innhold

Kebabkong1

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kebabkong1

  1. Det kan kanskje ha noe med påloggingen med Windows LIVE ID å gjøre. Kommer du inn på andre Live-tjenester fra Microsoft, som Hotmail og billing.microsoft.com? Har du slått av JavaScript? Har du endret innstillinger som har med Cookies å gjøre (sjekk Exceptions også)? Har du prøvd med Internet Explorer?

  2. Har du prøvd å klikke på "Internasjonal"-linken øverst til venstre og velge en annen innstilling enn Norge (f.eks. USA)? Det er ikke alle sider som finnes på den norske delen av xbox.com. Jeg har iallfall fått en del slike "page unavailable" på de norske sidene.

  3. Har vært medlem av Bytteklubben GameOver i over 2,5 år og byttet 23 Xbox 360-spill. Har bare hatt et problem i løpet av denne tiden og det var da et av spillene jeg sendte inn forsvant i posten, men jeg fikk heldigvis pengene for byttet tilbake fra Bytteklubben.

     

    I snitt tar det ca. 10 dager å gjennomføre et bytte fra man godtar til man har mottatt nytt spill (dette er selvsagt avhengig av hvor rask den man bytter med er). Jeg har lagt inn omtrent 25 av mine spill og har registrert over 20 spillønsker, samt en haug uønskede. Får mail med tilbud om bytte ca. annenhver dag, og listen over mulige bytter er lang.

     

    Jeg er veldig fornøyd og kan anbefale Bytteklubben.

×
×
  • Opprett ny...