Gå til innhold

Zing!

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zing!

  1. Hva mener du med å bruke den (vault ticket) hver dag? Jeg brukte den en gang og nå er den forsvunnet fra inventory. Hvor får jeg skaffet/kjøpt nye?

     

    Et spørsmål til; hvordan kommer man seg fra Gotham til Metropolis og omvendt?

     

    Slik jeg forstår det så equipper du Vault-ticket en gang og så forsvinner den (mulig at den teleporterer deg til Vault først, det husker ikke jeg, er en stund siden lvl 6). Etter det har gjort har du da låst opp muligheten til å besøke the Vault.

     

    For å besøke Vault så trykker du på Y på tastaturet, eventuelt navigerer du fram til det panelet som lar deg velge Alerts eller PVP. Nederst på den lista finner du Vaults. Velg det og poff så er du tilbake i the vault.

     

    Jeg dro til Gotham for første gang i går selv. Veien jeg brukte (og såvidt jeg vet den raskeste) er å dra til Hall of Doom og så bruke teleporteren der til Burnley Nightclub.

     

    Skjønner...takk!

     

    Nådde lvl 10 med controller (mental) i går, og synes det plutselig ble endel tøffere mot mobs av samme lvl, føler meg litt squishy. Og etter det jeg forstår av div guides virker det som om controllere er de dårligste i pvp, mtp at et kjapt trykk på L1 stopper cc. Noen meninger om dette? Hva er det folk her har av toons?

     

    Såvidt jeg har forstått gjelder det å ha mye på statsen dominance(?) det vil da bli vanskeligere å bryte CC din. Evt at det trengs mer power for å bryte CC. Klarer du å tømme powermeteret kan de jo ikke gjøre så alt for mye. Eller har jeg missforstått nå? Er god på å missforstå ting :D

  2. Fått tid til å spille meg opp på lvl 6 nå. Overaskende bra quests og kontrollene begyner å sitte. Valgte muligens litt feil klasse. Mental som power. Verken våpene mine eller powersene mine gjør spesielt med skade. Merket det tydelig på en boss kamp der jeg døde en del ganger før jeg gav opp. Prøve å gjøre litt andre quests før jeg forsøker meg igjen :)

  3. Jeg ble med på lasset når Gamer.no skilte lag med Edda. Er ikke akkurat aktiv på forumet, men, leser det så godt som daglig.

    Er ofte innom diskusjon.no sine spillforum også, og synes forumet der holder en vesentlig lavere kvalitet over inleggene. Jeg er for kvalitet ikke kvantitet.

    Og kvanitet virker som det er hovedmålet for diskusjon.no sine forum.

     

    Her på inlegg.no er det lettere å følge en tråd med saklige innlegg og et godt oppbygget forumstruktur.Leser jeg på diskusjon blir det mye mer skumlesing da en må filtrere bort relativt mye usakeligheter.

     

    Vil jo allerhelst ikke se at innlegg.no går inn diskusjon.no men, det er jo veien det går ser det ut som. Er det mulig å få hevet kvaliteten på diskusjon sine spill fora? Ja det er nok mulig men, det vil kreve en betydelig moderator jobb. Da jeg føler at det er en "ukultur" for spill-diskusjon der.

  4. Ja the stone prison var ikke akkurat lang. Hadde håpet at warders keep skulle vare litt lengre. Får se hva jeg gjør. Planlegger gå igjennom spillet som mage nå. Mulig fristelsen blir for stor til å laste ned warders keep under denne gjennomspillingen.

    Er alt for flink til impuls kjøp :p

×
×
  • Opprett ny...