Gå til innhold

Håvard_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    188
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Håvard_InnleggNO

  1. Blir umulig å være helt nøytral om en skal konkludere med hvem som var "best", jeg er ikke en stor fan av Nintendo og spillene dem leverer, da jeg ikke spiller slike spill. Men for kundegruppen til Nintendo så var dette et meget bra E3 i år.

     

     

    Om en ikke liker små rosa figurer eller Mario spill nr 134 så er det bare 2 alternativer Microsoft og Sony. Og hvem som "vinner" kommer alt på hvilke spill som ble vist og hvilke du gleder deg til... Min menig er at Sony kombinert med mange eksklusive spill, Move demonstrert med spill for kundegruppen Sony allerede har og ikke kundegruppen Microsoft vil prøve å skaffe..tenker da på Wii eiere og helt nye casual spillere, og det at han gale mannen (husker ikke navnet i farta) kom på sena var konge.

    Veldig enig i det du sier her. Sony gjorde det virkelig bra i år.

     

    Synes Sony "vinner" i mine øyne i år tett fulgt opp av Ubisoft.

    Her, derimot, er jeg litt uenig. Selvom de hadde noen stilige spill å vise frem, så var presentasjonen deres veldig rotete. Og jeg synes at "vinneren" av E3 ikke kun bør kåres på innhold, men på presentasjonen. Jeg klarer ikke annet enn å plassere Ubisoft bak Microsoft.

     

    Min rekkefølge sålangt:

    Sony > Electronic Arts > Microsoft > Ubisoft > Nintendo.

  2. Jeg er totalt uenig. Jeg syntes tilogmed Ubisoft sin presentasjon var bedre enn Nintendo sin. Nintendo presenterte en ny DS, noe de gjorde i fjor også. Bortsett fra det, så var det bare det samme gamle, med et nytt Mario-spill, et nytt Zelda, et nytt Metroid også videre. De kan da i det minste prøve seg på noe nytt!

     

    Jeg mener Sony kuppet E3, med mye mer spennende enn Nintendo. De snakket lenge om Move. Jeg kan se at folk ikke synes Move er veldig spennende, men de hadde jo så mye mer. De kom med en rekke nye spill, og sceneshowet var 100 ganger bedre enn noen av de andres.

  3. Ah, er godt å være kravstor og urimelig spillkunde nå. Til Jessheim med alle som mener at spillkjøpere skal følge utviklingen; jeg skal sitte her som en annen bortskjemt liten konsolleier og nekte å kjøpe spill så lenge utgiveren har til krav at jeg må ta kontakt med NGT og bestille en ny og bedre router.

    Hva mener du med det?

     

    Der mistet Ubisoft også meg som kunde. Piratbukta lenge leve.

  4. Jeg er på jakt etter et spill. Har vært på jakt etter det lenge, og om jeg ikke har spurt i denne tråden før, så har jeg spurt på Diskusjon.no i en tilsvarende tråd.

     

    Spillet var et tanks-spill. Jeg er ganske sikker på at det var en demo jeg hadde, som fulgte med Komputer, PC-World eller lignende. Jeg har dog godt igjennom alle de gamle demo-diskene jeg kan finne uten å finne spillet.

     

    Er ikke så flink til å beskrive, men jeg kan prøve:

    Spillet foregår i en fremtid er tanksene har fått laserkanoner.

    Demoen startet med at tanksen sto på lasteplanet på en lastebil, men den ble raskt sprengt. Da var man på en strand, og man ble angrepet. Man ble angrepet av jeeper eller lastebiler eller noe lignende med en person bakpå, som var utstyrt med en laserkanon som skøyt rød laser.

    For å kunne fortsette videre fra stranden var man nødt til å ødelegge et elektrisk gjerde eller noe slikt. Dette gjorde man med å komme seg inn i en hule, også ødelegge en slags generator. Da slokket gjerdet.

     

    Da man hadde kommet seg forbi det, kom man, etter som jeg husker, til en bensinstasjon. Den kunne man sprenge, og lage et slags hopp med, slik at man kom seg videre. Etter hvert kom man til en stor by eller lignende, der det blandt annet var fire (tror det var fire) turrets oppe i hvert hjørne av "byen". Man fikk også oppgraderinger på tanksen, slik at man fikk rakett-kaster, mine-legger og flammekaster som man kunne bruke. I den "byen" møtte man også større tankser, som tålte mye. Da man kom seg videre, måtte man ødelegge noen rakett-utskytningsposter.

     

    Jeg tror det er sånn ca det som foregikk i demoen. Har letet meg gal etter dette spillet uten å finne det igjen. Håper virkelig noen her har en ide om hva det kan være.

     

    Jeg er ganske sikker (ikke 100%, såklart), på at jeg spilte det på 90-tallet. (med tanke på at jeg er født da, så tipper jeg rundt 1995-2000).

    Siterer meg selv, i håp om at noen nye leser dette, og vet hvilke spill det er.

     

     

    Hmm. Kan du si litt om åssen type spill d r snakk om? Sjanger? Høres ut som et sidescrolling-spill dog.

    Det er et 3. persons (tanks, ikke person) 3D-spill, ikke sidescrolling..

×
×
  • Opprett ny...