Gå til innhold

Nailer_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    276
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nailer_InnleggNO

  1. Fikk 3DS'en min i går og spillte Ghost Recon : Shadow Wars.

    Syns det var konge med 3D effekten jeg. Den gjør noe med innlevelsesgraden.

     

    De innebygde spillene er jo rene gimmiks selvsagt, men jeg tror i at hardwaren kan gjøre underverker i hendene på de rette utviklerene.

     

    Nå håper jeg bare at ikke 3D effekten fucker opp øynene mine.

     

    Jeg håper jeg fortsatt elsker 3DS'en etter noen uker.

  2. Blir alltid smått skuffet når jeg ser anmeldelser av skytespill som ikke bringer noe nytt til sjangeren med terningkast 8 eller mer. Jeg innrømmer at jeg ikke er glad i skytespill og er derfor noe partisk i debatten, men jeg tror ikke det er å legge skjul på at Crysis er, først og fremst, grafisk muskelfleksing, og jeg syns ikke noe så enkelt fortjener så god score.

     

    (Noen andre som føler det var en usedvanlig lang anmeldelse også?)

     

    Ikke bringer noe nytt til sjangeren? Det finnes ingen shooter med så strømlinjeformet bruk av superkrefter og knapt noen shooter med så mange muligheter for forskjellig spillestil.

  3. Synes Crysis 2 er bra, men samtidig noe skuffende. Grafikken er for all del god, men ikke noe bedre enn hva enkelte konsolleksklusiver har vist. Crysis har også skuffende lav ytelse i enkelte situasjoner. Det aller værste er kanskje intelligensen på fiendene. Joda, den er grei nok når den fungerer, men jeg tror jeg nesten aldri har spilt et spill der AI-en låser seg så ofte som i Crysis2. Rett som det er kommer jeg over et par vakter som løper rundt i ring eller inn i vegg uten å ense meg. Ofte er det også helt omvendt, f.eks når vaktene ser meg og begynner å skyte akkurat i det nanosekundet jeg skrur av stealthdrakten, selv om fienden står 1000m unna og jeg gjemmer meg bak en blomsterpotte. Slike ting går utover innlevelsen, særlig i et spill som prøver å tegne et bilde av en troverdig verden.

     

    Enig at AI'en kan være litt tomsete av og til men ikke så ofte som du sier. Jeg spiller på PC da vel å merke. Du skal ikke se bort ifra at den er tunet litt ned i konsollversjonen for å spare CPU-kraft.

     

    Uansett, det du sier om grafikken er jo ingen overraskelse siden det er en ganske klar grense på hva en konsoll kan få til av grafikk.

    På PC derimot er grafikken off the friggin charts på full settings.

  4. Det beste med Crysis2 i forhold til eneren er hvordan man sømløst får utnyttet alle kreftene til nanodrakten uten problemer.

     

    Man trenger ikke lenger bry seg om å slå på maximum strength og speed siden de slår inn automatisk når du trenger dem.

    Speed slår til når du sprinter, og strength slår til når du holder inne hoppeknappen ,melee-knappen eller vil stabilisere våpenet.

     

    Det er også utrolig kult hvordan man kan løfte seg opp etter kanter. Noe som sammen med superspeed og jump gjør at man uten større problemer kan leke parkour over hustakene.

  5. Prøvde det litt i går. Ca. 1 time. Kommer til å spille litt til før jeg bestemmer meg om jeg liker det eller ikke.

     

    Det har potensiale, men romkampene er ikke like bra som Freespace2 som er et 12 år gammelt spill.

     

    Det er ikke ETT spill etter Freespace2 som har samme kvalitet på kampaspektet. Ganske sært. Kan ikke noen bare rippe FS2?

  6. Kjerringa med skjoldet hadde også den teiteste angrepsposituren jeg har sett når hun hadde "shield wall" skillen på. Slenger skjoldet både over hodet og lang til siden når hun angriper. Hva er poenget med "shield wall" hvis hun åpner seg hver gang hun angriper?

     

    Har du aldri sett 300? :whistle: Greit nok litt variasjon hadde vært greit, hadde blitt litt vel forutsigbart når hun bare har 2 forskjellige angrepsmåter i Shield Wall <_<

     

    Shield wall dama var den eneste som overlevde hele Ogre fighten. Hun kunne bare stå der som kvasi-udødelig å poke ogren med sine 2 angrepsanimasjoner. Det så utrolig teit ut.

     

    Uansett hva de gjør i 300 så løfter man ikke skjoldet over hodet før hvert sverdslag :p I en shield wall positur så skal skjoldet være stasjonært så du faktisk kan danne en vegg sammen med soldatene som står ved siden av. Men for all del, det kan hende hun angriper slik uansett op shield wall skillen er slått på eller ikke. Det sjekket jeg faktisk ikke. Da er det jo bare at angrepsanimasjonen ikke reflekterer skillen som er aktivert.

  7. Advarsel! Under følger flisespikkeri:

     

    Var det noen andre som la merke til at kampanimasjonene var litt VEL raske? Han duden med tohåndssverdet svingte jo rundt på det som om det var en trepinne. Føltes som man spillte en film fra 1920 hvor alt går jævlig fort. Bakgrunnsmusikken som passer best ville vært Yakkety Sax. Hadde de tatt mer hensyn til vekten på våpenet når de timet angrepsanimasjonene hadde det vært kjekt.

     

    Kjerringa med skjoldet hadde også den teiteste angrepsposituren jeg har sett når hun hadde "shield wall" skillen på. Slenger skjoldet både over hodet og lang til siden når hun angriper. Hva er poenget med "shield wall" hvis hun åpner seg hver gang hun angriper?

     

    Ellers var interfacet, spesielt skilltreet veldig fint laget. Blir et "kanskje" kjøp.

  8. Hoppe til køys med en spillefigur?

     

    Og folk synes at "nerder" er rare, go figure...

     

    Hvis det er slik man dømmer om folk er rare så er det rart at vi ikke går rundt å kaller de som leser kjendisblader for demente vrak.

    De er jo laget kun for at folk skal drømme seg vekk med en eller annen kjendis på andre siden av kloden.

     

    Jeg skal ikke si at jeg ikke fikk et lite latterkick av denne artikkelen though =D

     

    On topic: Aerith

×
×
  • Opprett ny...