Gå til innhold

Bilael_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bilael_InnleggNO

  1. Litt 'meh' den lista i mine øyne. Hvor er Leper Messiah, The Four Horsemen, Harvester of Sorrow :blink: ?

     

    Satte opp en liste for meg selv, 28 sanger jeg ville hatt med. Tolv av de matcher denne lista. Nå kan de selvfølgelig ikke tilfredsstille alle, men jeg er skuffet. (Ikke sint, bare veldig skuffet)

     

    Får håpe på litt DLC, de har nok med vilje utelatt en del perler for at folk skal måtte betale litt ekstra i ettertid for å få de sangene de aller helst vil ha.

     

    Helt enig i hva du sier. Har selv mange andre sanger jeg kunne tenkt meg. Men når man lager et spill for allmennheten blir det til at man velger sanger som faktisk de utenfor den "hardcore" fanbasen også kan like.

     

    DLC håper jeg virkelig på, eller så blir jeg skuffet. For de har så mange andre geniale sanger som fortjener oppmerksomhet. Men selv de jeg virkelig skulle ønske var med er utelatt er det mange perler der. De eneste jeg virkelig stiller meg uforstående til er med er frantic, wherever i may roam og fuel. Har en følelse av at James & Co satt ned foten ellers ville nok flere "mainstream" sanger vært med.

  2. Skulle ha unngått denne sniktitten ja. Nå blir jo ventetiden enda vanskeligere. Jeg som hadde distansert meg fra spillet og klart og la vær og tenke på det <_<

     

    Men flott og lese at spillet leverer. hvertfall for de av oss som er Metallifrelste. Gleder meg virkelig og håper jeg blir flink nok på trommer til og takle Expert+. Aaah. Som jeg gleder meg :D

  3. Metallica - Live Shit Binge and Purge

     

    Utfra de jeg har, og har sett, er dette uten tvil. Eneste feilen er at jeg ikke var tilstede. Det er to konserter, men kan bare velge en av de, begge to er like bra. Er den ikke i samlingen kan den absolutt anbefales.

  4. De unnskylder prisøkningen med at den skal inneholde mer ost.

     

    Jaha. Så vekttapet fra fjerningen av paprikaen er eliminert ved at den samme vekten med ost er lagt på? For utfra hva som står på esken skal de veie det samme. Men at den skal bli så mye dyrere pga det er fullstendig idiotisk og på ingen måte en godkjent "unskyldning" (min mening hvertfall). Virker heller som en måte og slippe lage enda en pizza. For jeg tviler på at dem vil få no bra salg av pizzaen med tanke på prisen (og det er jo salget som avgjør om produksjonen fortsetter). Hadde prisen vært det samme ville nok flere ha kjøpt den. For jeg bruker heller to minutter ekstra på og fjerne paprikaen enn og betale mer for den samme pizzaen.

  5. gir man penger er det selvsagt greit og få noe igjen for det, feks reklamefri side. Så abonnement ville vært en god løsning synes jeg bare det ikke blir for dyrt. SMS varsling er heller ingen dårlig ide. Men om de skal sitte igjen med noe kan det fort bli dyrt siden opperatøren også skal ha penger.

     

    Når det gjelder donere penger til siden er det jo ikke værre enn at de som ikke ønsker bare lar vær og gi Gamer.no sine penger.

  6. Ikke bare er det ulovlig. Men og gi opptil et år i fengsel er jo helt ufattelig. Pluss at bøtene for og spille det er veldig høye. Nei dette blir for dumt. Synes synd på spillerne i Australia, for de er litt for ivrige når det gjelder og stoppe spill. Ikke et vennlig land for spillere.

     

    Vi får bare krysse fingrene for at Norge ikke henger seg på.

  7. Bruker Archlinux. Har også Windows XP installert. Men tror det er på tide og fjerne Windows helt da jeg ikke lenger spiller noe på pc'en etter at jeg har sluttet og spille både Warhammer og Age Of Conan. Da er jeg helt Windows fri B)

     

     

    @ KimS: Hvorfor bytter du ikke vekk Vista da?

  8. Mangler ikke så mange. Men disse mangler av de jeg ønsket meg i 2008. Har altså litt og ta igjen. Men, har en følelse av at Street Fighter vil bli kjøpt inn før noe annet.

     

    - Race Driver Grid: var veldig skeptisk til spillet etter demoen. men har blitt overbevist

    - Rock Band2: Sikler virkelig etter det.

    - Fallout3: Tror jeg har klart og bestemme meg for at det skal kjøpes til konsoll.

  9. skal jeg være helt ærlig så synes jeg den nye siden ser ... hmmm ... vell ... veldig mye bedre ut enn den gamle. Artiklene så langt synes jeg også er bra.

     

    Grattulere med ny side som etter min mening er like bra, med en layout som ser mye bedre ut. Dere har fått en veldig bra start og håper det fortsetter slik.

     

    Bra jobba :)

     

     

    EDIT: Håper bare at dere får igang videoseksjonen. Vil den forresten være slik den var på den gamle Gamer.no siden? For den var genial.

  10. Henspiller som du sikkert skjønte til det hvite pulveret som pleide å danne seg nedi sprekken mellom sticken på kontrollen og kantene. Meg og en kamerat pleide å spøke med at Nintendo brukte kontrollene til å smugle kokain inn i alle verdenshjørner. Etter demontering ble kokainen tatt ut av kontrollen, pakket i passelige store poser og videredistribuert. Men litt kokain ville selvsagt alltids ligge igjen. :D

     

    haha. fantasi hadde dere hvertfall :lol:

     

    men høres ikke ut som en dum ide. er vel ingen som ville sjekket en sending fra Nintendo. Litt dumt om den hadde havna feil da :p

  11. er ikke bare megan fox som gjør at det kreves smekk her nei. blir kjempe spennende og uten tvil av de filmene jeg virkelig ser frem til i 2009.

     

    irriterer meg nesten at jeg så på traileren. men, fortrenger det sikkert slik at ventetiden ikke føles så lang :p . Heldigvis ser det ut til, ifølge imdb, at vi ikke trenger og vente lenger enn USA. Irriterer meg alltid at de får ting før oss i norden.

  12. Det meste er allerede sagt. men kan nevne det som jeg synes er viktigst.

     

    - synes dere burde ha restriksjoner for signaturer og avatarer ala diskusjon.no. Ingen av de to skal overskygge alt annet (min mening da).

    - få lagt opp retningslinjer og regler

    - mine inlegg knapp

    - personliggjør forumet (trenger jo ikke ta hensyn til andre lenger)

    - gjerne reklamefritt forum (greit og slippe styre med feks ad-block). Men ikke la det gå på bekostning av økonomi. trenger jo penger for og drifte skuta

    - Synes også at "spille sammen" enten kan ha underkategorier for de forskjellige konsoller. Selvsagt kan det flyttes til konsoll delen, men kan fort bli uoversiktelig.

    - Butikk diskusjon

    - Kanskje ha en poll for hva som skal legges til under populære spill. Evt plassere eksklusive spill under konsollen det slippes til slik at det ikke så lett fylles opp i den ene kategorien.

    - Oversette greia kan jo være greit, men etter min mening ikke det viktigste.

     

     

    @ Inc: Ikke vondt ment mot noen spesifikke. Men ... enkelte trenger desverre ting inn med teskje. I utgangspunktet burde sunn fornuft + kardemomme loven være nok.

  13. Uten tvil masse gode minner. Lurer på om det noen gang vil komme et James Bond spill som overgår Goldeneye. Ikke bare inneholdt maskinen utrolig mange gode spill, men vi fikk jo også "joysticken" (som jeg fortsatt ikke kommer over hvor mye juling tålte før den kapitulerte) og "Rumblepack". Når jeg får meg en større leielighet skal uten tvil de gamle konsollene plasseres i stuen B)

×
×
  • Opprett ny...