Gå til innhold

ohboi

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ohboi

  1. Som noen andre har nevnt så trur eg at det å ha meir enn to personer i "studio" kan hjelpe. Ser for meg at det då kan bli noe meir dynamikk i podcasten.

     

    Ellers kan fleire seksjoner og/eller spalter føre til liv i sendingen. "Spørsmål fra lytterne"(postkassen) er en klassiker. Ein egen seksjon for nyheter hadde og vore ønskelig. Eit fast sendeskjema kunne og vore ein fordel.

     

    Eg ønsker ellers gamer.no all hell og lykke på sitt nye podcast-eventyr smile.gif

  2. Så vidt eg veit er det slik at om ein gir seg etter rundt 25 minutter i speletid, så får den som er igjen ein seier på walkover (3-0 seier).

     

    Hadde ein i går som grusa meg 4-1, og rett etter at dommeren hadde blåst av slo han xboxen sin av, eller noe i den dur, og eg fikk seieren.

  3. Spelte spelet frå rundt klokka fire til klokka tolv i går. Det er berre så fantastisk bra. Det EA har gjort med manager-modusen, online-menyene og virtual pro systemet gjør spelet meir strømlinjeformet. Og når sjølve gameplayet er som det er, så blir det jo berre bra.

     

    Tror dette blir et spel eg kjemtil å holde på med en god stund.

     

    Et spørsmål: Er det mulig å holde ballen mer inntil bena? Føler spilleren sparker ballen veldig lang foran seg når han har ballen

     

    Om du holder inn den venstre bumperen(eller L2 som den heter på PS) så skal speleren holde ballen nærmere seg. Om du holder inn begge bumperene så kjem du inn i ein driblemodus der du kan bevege deg sidelengs i forhold til den retningen du står mot.

  4. Så nettopp på en av de nye achievementene til FIFA 10, og denne achievementen må da være blant de dummeste som fins:

    Bad loser 0g

    select to quit & forfeit 5 xboxlive matches when losing

     

    Hva som er vitsen med denne skjønner jeg ikke, den oppfordrer deg jo bare til å quite...

    Den er vel både skjult og gir deg ikkje noe høgare gamerscore, så det einaste som gjer at eg vil ha den er å få "S-rank" på Giant Bomb :p

     

    Forhåpentligvis betyr det at EA har gjort det slik at den som stikker får det oppført som tap. Og omvendt.

  5. Kaaaaanskje det? :whistle:

     

    Tenkte sjølv at eg skulle teste dette pyramideopplegget til eg får nok "ptz" til å kjøpe noe billig ræl. Om mine kalkulasjoner er rett kan eg kjøpe meg et "råstilig" armbånd om bare 10 dager om eg inviterer en person pr dag. Men er skeptisk, veldig skeptisk.

  6. Om du har en antikkbutikk i nærheten kan du alltids se om du finner en høvel der. Kjøpte med en uidentifisert Gillette i Danmark for 10 DK i ferien. Om du er heldig kan det hende du finner en ubrukt perle.

     

    Kjøpte meg forresten en såpe fra Fitjar Såpekokeri sist uke, og den er fantastisk. Flott at det finnes folk som lager slikt i lille Norge.

  7. Har lest denne tråden lenge nå, men først nå har eg fått meg til å bestille meg en DE-høvel. Til nå har eg slitt med en Gillette Fusion, som eg ikke er så veldig fornøyd med. Sitter nå og sparer skjegget til min første DE barbering :p

     

    Eg bestilte en Merkur 23C, siden Barbershop ikke hadde 34HD på lager. Det står at det er samme høvelen bare med lengre skaft. Satser på at det ikke blir noe problem :)

×
×
  • Opprett ny...