Gå til innhold

psike_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av psike_InnleggNO

  1. Er det noe som virkelig plager meg om dagen så er det hvor lett tanking har blitt. Jeg har enda til gode å bruke CC aktivt i et heroic instance i northrend. Jeg har en prot warrior som main og har storkost meg i TBC med Shattered halls heroic, Shadowlabs. heroic og lignende. Det var tidligere en rolle/klasse som var vanskelig å spille kjempebra, men i disse dager kan enhver idiot gjøre det. Bare å bruke Charge/thunderclap/shockwave + cleave (med glyph).. Trenger ikke engang å ha en tab+sunder rotasjon.. *sukk*

     

    Det er jo bra for servercommunity at tanker er nå blitt mer tilgjengelig. Men kunne de ikke balansert det litt? Hvorfor må de overdrive alt?

  2. Healing done (effektiv eller ei) er veldig uvesentlig i forhold til hvilken healer som er "kraftigst".. De har alle svakheter og styrker. For eksempel, den mest undervurderte healing-klassen i WoW disse dager er nok Disc-presten. Trist, men leit. Kanskje den aller beste MT-healeren sammen med holy paladin :mellow:

     

    edit: Bare for å forklare litt bedre om hvorfor det er uvesentlig med healing done; Druid kommer godt fram fordi klassen baseres på Healing over time, dvs lite overheal. Priest/paladins kommer ikke fullt så godt md fordi de spammer :p Og disc prester kommer definitivt ikke godt med fordi måten å heale på er delvis basert på skjold, noe som ikke kommer med i healing done, dessverre. Derfor anbefaler jeg prest! Spennende klasse, med mange muligheter.

×
×
  • Opprett ny...