Gå til innhold

qweac_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    194
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av qweac_InnleggNO

  1. Så lite forskjell? Synes forskjellen var stor jeg... Som det står nederst:

     

    LOD is a lot more aggressive on PS3, change in geometry and object pop etc are a lot more noticeable.

     

    The frame rate is much worse on PS3 too.

     

    It is definitely NOT better than GTA4.

     

    It's just that the nature of game makes frame rate issues less noticeable.

     

    (You drive 200MPH in middle of crowded city in GTA, where you ride horse on barren wasteland in RDR)

     

    Probably one of the worst port ever.

    Funny how RDR got free pass from IGN when Bayonetta & Lost Planet 2 got picked for their flaws.

  2. så akkurat som i eneren så er frameraten mye bedre på 360. kan ikke si jeg er overrasket, framerate er nesten alltid bedre på 360.

     

    Mye bedre? Har selv begge konsollene, så leste noen sammenligninger for å finne ut hvilken versjon av Assassin's Creed 2 jeg skulle kjøpe. Det var snakk om virkelig små forskjeller på framerate. En av nettsidene hadde målt seg fram til et gjennomsnitt, og forskjellen var på hele 1 fps.

  3. Du må betale prisen for spillet pluss frakt. Når du kjøper noe fra utlandet skal du egentlig betale moms/toll i tillegg dersom varens verdi overstiger 200kr, men VGP merker etter hva jeg vet varens verdi til under 200kr, så du slipper forhåpentligvis moms/toll. Du kan selvsagt aldri være sikker... Mer informasjon om reglene rundt dette finner du raskt hvis du googler.

     

    Du oppgir det de spør etter.

  4. Ja, spillet blir sendt til din postkasse hvis det er den adressen du oppgir. Har tilfeldigvis akkurat samme postkasse som deg og det var god plass til mitt Demon's Souls i den. Dersom postkassen din er full av annen post får du nok en lapp om at du må hente pakken på ditt lokale postkontor.

     

    Edit: Du trenger ikke oppgi hvilket postkontor du eventuelt vil ha pakken til. Dette ordner Posten selv.

  5. For første gang? så blir et multiplatform spill bedre på PS3....er nesten i sjokk.

     

    Da er vi to. Har selvsagt forhåndsbestilt 360-utgaven hos min lokale Gamespot. Angrer på det nå... Benyttet meg av en slik bytteavtale til 1kr. Tror dere jeg får omgjort bestillingen til PS3-utgaven hvis jeg spør fint? :p

  6. Jeg fant ut at å ha en ekstern harddisk er det beste, får kjørt film, musikk, video og save data rett fra den, så null stress^^ Slipper den lille ventingen før musikken starter og film går helt uten lagg :p

     

    ekstern hardisk må bruke fat32.. og da får du bare lagt innpå filmer mindre enn 4gb.. noe som er en ulempe for folk med hdtv som gjerne vil ha x264/mkv filmer...

     

    Dette er uansett ikke et så veldig stort problem ettersom denne typen filmer sjelden fungerer på PS3 uansett.

  7. Er ikke noen tvil om at MS har kjøpt seg godt til rette i konsollmarkedet, men hva annet kan man forvente? Penger spiller jo en viktig rolle i spillbransjen som alle andre steder. For min egen del gjør det ikke noe med litt konkurranse.

     

    Det er forresten utrolig hvordan ett enkelt troll kan ødelegge en så stor andel av forumets tråder med sine usaklige og ikke minst latterlig ubegrunnede påstander. Slutt og mat trollet folkens!

×
×
  • Opprett ny...