Gå til innhold

Peppep_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Peppep_InnleggNO

  1. Jo, og du glemte nynorsk. Hvis jeg skal flytte, så vil jeg flytte til Stavanger. Oslo er på bunnen av listen, alt for mye drit generelt der. Den eneste fordelen tidligere var at det var flere konserter og events der, nå er den forskjellen i stor grad borte, vi har hatt mange geniale konserter i Bergen de siste årene.

  2. Flere ting gjøres jo og, men det vil nok komme frem i kategorien "Tilbakemeldinger om forumet". Minner for eksempel om at det kan være kjekt med tips og hjelp av retting i den norske språkpakken :)

    Jeg har en "motsatt" tilbakemelding. Liker best å bruke engelsk, og "My Controls · Mine innlegg · View New Posts" er lite konsekvent. ;) Kan du endre det til "My posts" for oss som bruker engelsk språkdrakt?

  3. Nå er det slik at man må gå via profilen til brukere for å sjekke visningsnavnhistorikken. Er det mulig å få det inn som et valg på dropdown-menyen som er ved alle innlegg? Det er (midt sagt) ikke noe kritisk, så hvis det er knotete å få til, så kan det droppes - men er det bare å kopiere koden fra "Options" i profilene, så håper jeg det kan bli gjort.

     

    Takk.

  4. Hvis du bruker Opera, så kan du gi bokmerket et "nickname", for eksempel "søk" eller "gs" (gamer-søk). Tar du da opp en ny tab og skriver "gs", så kommer du direkte dit. Ekstremt hendig.

     

    Jeg har f.eks. "ordbok", "24m" (aktive tråder siste 24 timer for Amobil), "tlf", "gmi" (gamer mine innlegg) og en del flere. Det, sammen med Speed Dial og mouse gestures gjør den daglige surfingen mye mer effektiv. ;)

     

    (Sånn, det var dagens Opera-reklame.)

  5. Ja, men stillingen er 33-28 til de som ønsker større avatar i forhold til de som vil ha det som nå. Både de som stemte 150x150 og de som stemte 100x100 ønsker at avatarstørrelsen skal økes, det var poenget hans (går jeg ut i fra).

     

    Jeg stemte forresten på 100x100, og mener at det JanFr skriver er fornuftig. Flertallet vil ha en økning, mens en del vil ha det som det er nå. Da er det fornuftig å foreta en mindre økning, for at det skal stemme best mulig overens med det "folket" ønsker.

  6. Jeg ser ikke helt nytten av at "Helt andre ting"- og "Småprat"-kategoriene er satt opp som hovedkategori -> underkategori. Det gjør det bare mer tungvint å komme til "Småprat", og begge er da off topic-kategorier. Ettersom begge er under "Annet" uansett, kan ikke disse gjøres om på slik at det blir to hovedkategorier?

     

    Forum

    --Annet

    ----Helt andre ting

    ----Småprat

    ----Testkategori

×
×
  • Opprett ny...